Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Briko 31. 3. 2023 11:18

A nebo je ta SMS podvod od T-Mobilu. Pokuď je to chyba má okamžitě přijít opravná SMS.
Tohle už je případ pro ČTU.
Briko
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 31. 3. 2023 11:21

Taky mě přišla SMS s chybou.
Celkově to je divně formulovaný...
*Ahoj, konec brezna je tady a nez nam s prichazejicim jarem vsechen roztaje, musime dat data na socialni site k ledu. Pri pristi obnove tvuj balicek do tydne automaticky vykvete na 10 GB za 350 Kc, do ktereho ti vsechna obyc data prevedeme :) Zahradnicit se svymi sluzbami muzes na http://www.mujkaktus.cz, kde muzes tyhle zpravy i odhlasit.*

Teď jsem to tady dlouho nečetl, těch 250,- je "na furt" nebo jen na první měsíc?
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod peno22 31. 3. 2023 11:22

peno22 píše:Je někde v dokumentech, že Boží balíček opravdu končí? Na 2 čísla v rodině nám přišla SMS o konci ke dni 31.3. a na další 2 čísla nepřišlo nic.

Dnes mě na zbylé 2 čísla přišla SMS o konci balíčku, neměl by Kaktus ze zákona informovat o změně služby dříve než 5 dní předem (u jedné SMS mám obnovu Božího balíčku 5.4.) ani v právních dokumentech v samoobsluze nemám žádnou zprávu o tom, že by mě měli měnit podmínky služby, až dnešní SMS (navíc s cenou 350,-)
peno22
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 31. 3. 2023 11:57

Jirka mz: na furt, jestli se to vždy samo obnoví. Jinak pak za 350 Kč.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirka mz 31. 3. 2023 12:09

Ta kaktusština je celá taková krkolomná :-)...
Takže když to nechám, tak se to samo převede (u mě 4.4.) na 10GB za 250,- a pokud s tím nebudu nic dělat a budu mít dostatek kreditu k obnovení, bude to pořád za 250,-...
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod polda 31. 3. 2023 12:25

Ano
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 31. 3. 2023 12:36

Je to tak - ano, jak píše polda. Jen je tam jedna důrazná podmínka. Jestli nebudeš mít vždy o půlnoci při obnově dostatek kreditu, měl bys přijít o všechny data a o tu cenu 250 Kč. Balíček obnovit půjde, ale za 350 Kč a pouze s 10 GB daty.

Jestli se bude nebo nebude takto uplatňovat, to bych na 100% nenapsal. Kaktus je v tomto vyloženě prozákaznický a je dost i možný, že když poprosíš a uděláš ze sebe vola (s prominutím), tak ti nějaký data vrátí a cenu nechají za 250 Kč. To ale pouze neoficiálně a přes ten jejich chat na Messengeru. Už tady takové případy byly.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirka mz 31. 3. 2023 12:46

Jakože s tímhle jsem celkem v pohodě, kredit si hlídám. Minimálně vždy přijde SMS kde upozorní že bude obnova balíčku, tak si to člověk při tom zkontrolujte...
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod Nagant 31. 3. 2023 13:56

Jak dlouho se běžně čeká na Messengeru Kaktusu na odezvu živého člověka? Už čekám přes půl hodiny, a nic. :-[
Nagant
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 31. 3. 2023 14:03

Už zřejmě distribuovali opravnou SMS, tedy správně je částka 250 Kč měsíčně/10 GB
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 31. 3. 2023 14:06

Jak dlouho se běžně čeká na Messengeru Kaktusu na odezvu živého člověka? Už čekám přes půl hodiny, a nic. :-[

Obcas to trva, ze by vykvetl kaktus ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nagant 31. 3. 2023 14:12

Jo, ozvali se za asi 45 minut.
Nagant
Junior

Odeslat příspěvekod cosmicboy 31. 3. 2023 14:16

Teď jsem trochu zmatený, ale snad to jen Kaktusu trochu trvá... Dnes ráno, tj. 31.3. jsem v cca. 6:30 hod. přešel z Božího na 1 GB, tak jak to zde mnoho lidí plánuje. Přišla potvrzovací SMS, že je to vyřízené. A teď, v 15:10 hod. jsem obdržel SMS, jak kdybych stále Boží měl: *Ahoj, konec brezna je tady a nez nam s prichazejicim jarem vsechen roztaje, musime dat data na socialni site k ledu. Pri pristi obnove tvuj balicek do tydne automaticky vykvete na 10 GB za 250 Kc, do ktereho ti vsechna obyc data prevedeme :) Zahradnicit se svymi sluzbami muzes na www.mujkaktus.cz, kde muzes tyhle zpravy i odhlasit.

Tak snad je to jen chyba a nebude mi za měsíc vnucen 10 GB za 250 Kč?
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 31. 3. 2023 14:26

Zmatenej Kaktus, co víc říct. Mělo by být, jak jsi aktivoval.
SMS očividně poslali blbě jak co se týče obsahu, tak i adresátů (asi měli export uživatelů používající služby kdo ví k jakému datu...)
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod gman 31. 3. 2023 15:19

technikus píše:Už zřejmě distribuovali opravnou SMS, tedy správně je částka 250 Kč měsíčně/10 GB

Ano SMS dorazila s omluvou a opravenou částkou na 250,- za balíček 10GB
gman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka