na čísle, kde jsem provedl převod na 10GB už cca před měsícem a během března dokoupil balíček ještě 2x, teď když si vyberu balíček 10GB, tak ho mám za 0Kč, zajímavá chyba
jinak z božího balíčku, komu se ještě v dubnu neobnovil pořád lze přejít na nížší
technikus píše:Ti, co mají 10 GB za 250 Kč z akce do 8.1.2023 vidí v aplikaci 350 Kč, ale měsíčně se odečítá 250 Kč.
No tím bych si nebyl jistý. Minulé odečtení 350. Reklamace uznána a pořešeno. Jsem zvědav jak to dopadne při další obnově. Tak má zkušenost, ale komunikace Kaktusu v pohodě.
Mohli by zobrazit položku aktivní aktuální služba DATA. Tam by mohlo být jasně vidět, že je aktivní 10 GB za 250 Kč. Takhle člověk těch 10 GB za 250 Kč nikde na první pohled nevidí, kor první měsíc. V dalších je ve výpisu služeb.
Mě tam svítí pořád těch 10GB za 350,- ne jak v SMS za 250,- . Ale dnes se mě obnovil balíček a je tam pořád 6GB + neomezeně na soc sítě se obnoví 4.5. .
To gman: Ahoj, tvoje odkazy obsahují pouze jednu apku na kontrolu dobíječky Kaktus (ten první), druhý odkaz je běžná samoobsluha Kaktusu)...
V mobilní branži od roku 1997 - můj první: Ericsson GA628, pak dlouhá řada... Nyní Samsung S24 - 8/256GB, Google Pixel 8a , iPad Mini Cellular (2021),Motorola G54 Power E., Win 10 PC/Win 11 NTB.