Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod technikus 11. 4. 2023 18:22

Bez dat to nezní jako moc normálně.
I když už to jede nebo se postupně pracuje na zprovoznění, mohlo se to dotknout kde koho.
Samozřejmě dobití v trafice, z počítače apod. je také možné.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 11. 4. 2023 18:25

A ano, dobito z PC
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 11. 4. 2023 18:29

https://www.facebook.com/TMobileCZ/post ... XVHQTB12vl

to se divím, že SUPER DOBIO funguje :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod hauzz 11. 4. 2023 19:02

Super dobio funguje ale nesmíš to dobíjet na datech T-debile ;-) DSL O2 i T-mobile jede dnes bez zaškobrtnutí.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mailing 11. 4. 2023 19:14

Ahoj,

před chvílí jsem v rámci dobíječky dobil 200 Kč. Řádný i bonusový kredit se mi připsal v pořádku.

Chtěl jsem teď z bonusového kreditu dokoupit jednorázově balíček dat za >=200 Kč, abych nemusel sledovat, že bonusový kredit platí jen do 12.5..

V textu uvedeno "Balíček platí 30 dní. Pokud si koupíš nový balíček stejného druhu před koncem jeho platnosti, můžeš zbylé jednotky prodloužit."
Jednorázový balíček bohužel nejde koupit.

Je možné opakovaně nakoupit samoobnovující balíček stejného druhu, abych tak vyčerpal bonusový kredit a takto nově nakoupené jednotky dat se převedly do dalších období?

Aktuálně mám z kreditu se samooobnovující balíček 1 GB. Kartu používám téměř výhradně na data. Na volání a SMS jen v případě, když omylem zapomenu přepnout na druhou SIM kartu.
Mailing
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 11. 4. 2023 19:44

Já si myslím, že bys měl tu sim ztratit. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 11. 4. 2023 19:52

Jo,jo, ztrata... Ja jsem starej sklerotik, a tak ocekavam ze v dohledne dobe asi ztratim dokonce dve sim, bo dnes dobity dve desetikorunovky po 500.
Jeste mam cukani po ztrate te prvni treba ji za hodinu ztratit znova, jestli by to fungovalo :-)
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 11. 4. 2023 20:01

Jáv tom nevidím problém, že ji zase hned ztratíš, ale můžeš třeba měsíc dávat pozor, aby jsi neztratil i tu druhou a pak ji ztratíš. :D

To mi připomnělo slova klasika: "jestli nezmizíš, tak tě zmizím já...". :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 11. 4. 2023 20:49, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod peta809 11. 4. 2023 20:33

Ipanema píše:Tady už jede i cenzura?
Já dnes dopoledne napsal do "tématu, že bude dobíječka" a ten příspěvek mi někdo z moderátorů smazal. To je pěkný, že to někdo bral jako Spam....

Rondor
Jaký máš balíček? Samoobnovující který? Extra data můžeš koupit, ale není to nijak finančně výhodné.

Bez mučení se přiznám, že jsem to byl já. Na rovinu říkám, že by mě nenapadlo kontrolovat kaktusí IG, zda bude Dobíječka. Na obvyklých kanálech (web, fb, hlídací aplikace) nic nebylo, takže jsem ten příspěvek považoval za spam. Tímto se omlouvám a děkuji za rozšíření obzorů.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ipanema 11. 4. 2023 20:38

Rondor píše:Velikost balíčku mi stačí, takže větší nepotřebuji.. A ani to neprovolám.

Klidně tento balíček můžeš koupit teď a za další 2 minuty znovu. Vše se to sečte. Všechny data. Jen to není ultra výhodné v těch cenách. Dobíjej vždy tak akorát. Když toho kreditu moc nepotřebuješ.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod honzatrx 12. 4. 2023 02:52

JayDeeSq píše:to bývá běžně, že to tam je později, naopak na tom insta je to překvapivě brzo už ve 12

Stalo se už poněkolikáté,mám upozorňovací apku a ačkoliv zpočátku v poho včas hlásila,teď už potřetí nic a že je dobíječka,jsem si všiml až pozdě při nahlédnutí do appky.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod snoop69 12. 4. 2023 04:27

Ředitel ČTÚ píše:To mi připomnělo slova klasika: "jestli nezmizíš, tak tě zmizím já...". :D

Když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizím já.
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 12. 4. 2023 05:24

@honzatrx
Jestli myslíš Dobíječka Kaktus, ta ani mně včera. Někdo píše, že aplikace není optimalizovaná pro Android 13. Jiný zase, že aplikaci uspává přístroj. Tak si vyber.
Mám však i Telegramové skupiny s Dobíječkou a ty se ozvaly.
Nicméně já o té včerejší věděl už z toho Instagramu.

@peta809
Možná by se mohl vkládat odkaz nebo popisek na zdroj platnosti Dobíječky. Včera odkaz/poznámka Instagram, jindy třeba Kaktus - Chci přidat, Facebook Kaktusu apod.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod jossec 12. 4. 2023 05:35

S apkou Kaktus Dobíječka jsem zatím problém neměl, aktuálně jedu na A13. Ale je potřeba udělit app oprávnění, aby jí telefon neuspával.
jossec
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 12. 4. 2023 05:48

Jen u těch samoobnovujících balíčků bacha - jde koupit stejně velký nebo větší, ale MENŠÍ UŽ NEKOUPÍŠ - koupí vyššího se na něj de facto přejde! Jinak bys musel zrušit obnovu a po ztrátě nasyslených jednotek po vypršení balíčku koupit zase ten malý.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka