Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 12. 4. 2023 09:08

honzatrx píše:Stalo se už poněkolikáté,mám upozorňovací apku a ačkoliv zpočátku v poho včas hlásila,teď už potřetí nic a že je dobíječka,jsem si všiml až pozdě při nahlédnutí do appky.

tohle je ale problém v rámci mobilu, appka normálně hlásila a data měla (do chceš přidat a dokumentů to přidali cca okolo 16hod) také proto si to viděl po nahlédnutí do aplikace, takže ti mobil tu aplikaci uspává nějakým způsobem
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 12. 4. 2023 10:49

Mám stále samoobnovující balíček 500+250 MB a k tomu nasysleno několik GB dat. Psalo se, že ty balíčky s daty pro sociální sítě už nebudou nabízet a samo se to někdy změní na nový balíček 1 GB. Zatím se tak ještě nestalo. Je třeba to udělat rucně? Nechci hlavně přijít o ty nasyslený data. Děkuji.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 4. 2023 10:58

Mělo to už být, asi není. Bude to. Buď vydržíš nebo si to (klidně dnes) změníš sám. O standardní data nepříjdeš v žádném případě. Data na socky se vymažou. Jestli socky používáš, tak vydrž na automatickou obnovu. Posečkáním vlastně o nic zásadního neopříjdeš.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 12. 4. 2023 13:03

data na socky zůstávají ne? buď do vyčerpání a nebo se překlopí na obyč, aspoň tak jsem to nějak pochopil, když s tím kaktus přišel
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 4. 2023 13:28

Jo. Tak to i komunikovali ze začátku, ale pak to zase změnili... Někomu to zůstane, někomu ne. Ve většině případů ne a na socky to zmizí. V Samoobsluze se pak uvidí "1 MB" na socky.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod scotch11 12. 4. 2023 15:11

Moje praktická zkušenost je, že data ze socek zmizí a nepomohla ani diskuze na fb. Já osobně bych počkal na násilnou změnu ze strany Kaktusu, možná v tomto případě převedou data ze socek na normál, jak původně slibovali
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Bassmann 18. 4. 2023 09:40

Současný stav božího balíčku, kdyby to někoho zajímalo:
Poslední obnova božího balíčku byla 8.4. 2023. Dnes přišla sms >>Ahoj, zapnuli jsme ti balicek z aktualni nabidky, jak jsme meli predem domluveno. Do balicku se ti prevedla vsechna obyc data z toho puvodniho. Stav a platnost noveho balicku najdes v samoobsluze nebo aplikaci, jak mas ve zvyku.<<
Dle samoobsluhy přibylo 10 GB dat, data na socky jsou 0, peníze se nestrhnuly žádné a datum obnovy je za měsíc, tedy 18. 5. 2023.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 18. 4. 2023 11:21

potvrzují také stejnou zkušenost, obnova 8.4. ještě boží, následně včera převod na 10GB, přibylo 10GB dat, z kreditu nebylo odečteno nic. Obnova nově také na 18.5. balíček tedy s včerejškem byl na 31 dní, sms přišla až dnes ráno.
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lungaj 19. 4. 2023 08:34

Já jsem měl obnovu božího balíčku dnes ráno, zatím obnoven v původní podobě - 6 GB + neomezeně sociální sítě. Podle vašich posledních příspěvků předpokládám, že k překlopení na 10 GB dojde nejspíše během dalších dní, které budou takříkajíc bonusové :-)
lungaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EvzenP 19. 4. 2023 19:17

Takze naprosto presne tak, jak jsem vyrozumel z tech textu SMS o "vykveteni balicku na 10 GB"...
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 19. 4. 2023 21:43

EvzenP
naopak ještě lépe
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod scotch11 19. 4. 2023 21:43

Škoda, že vám nenapsali i cenu nově zapnutého balíčku z aktuální nabídky. Jestli teda 250,- či 350,- (při převedení z božího balíčku)
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 19. 4. 2023 23:16

cena byla zatím hezká :) ale jinak by to mělo být v květnu 250,- jak bylo uvedeno, 350 by bylo jasně k reklamaci
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 20. 4. 2023 12:07

Jde nejak vytahnout kredit z predpacene karty? Mam tam asi 1000Kc a uvazoval jsem o tom, ze bych ke Kaktusu prevedl sve primarni cislo (Kaktus pouzivam jen na data) a presel na tarif Neresto. V podminkach je napsano, ze mi kredit mohou vyplatit po ukonceni Smlouvy. Coz me tedy nenapada o co jde, kdyz mam predplacenou kartu. V nejhorsim pripade bych musel pockat 4 mesice az to postupne utratim.
Dik
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 20. 4. 2023 12:13

Jde přeposlat na jiné číslo Kaktusu a potom zpět
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka