Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 11. 6. 2023 14:17

Spike26 píše:Taky jsem včera dobil a taky jsem večer reklamoval. Dořešíme to v pondělí. Zdá se, že bonus připíšou. Ale mají toho asi hodně. Odepsali strašně pozdě.

No a přes víkend na podpoře nejsou vůbec.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod aje1 11. 6. 2023 17:21

Ne nejsou ale ten bonus dobijej dostal jsem ho jeste v patek
aje1
Junior

Odeslat příspěvekod gman 11. 6. 2023 20:46

Přenáším číslo ke Kaktusu. Můžu v době portace čísla dobíjet kredit v dobíječce (pokud tedy nějaká bude)? Jedná se o SIM kde je 100% odměna za první dobití.
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 11. 6. 2023 21:00

Klidně. Při přenosu čísla se změní jen to číslo. Vše ostatní zůstane. Kredit, služby, přihlášení do samoobsluhy, ....
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 12. 6. 2023 11:53

dle odpovědi na podpoře budou bonusový kredit doplňovat automaticky během dnešního dne všem co dobili v uvedený čas v pátek
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod muf2muf 12. 6. 2023 12:54

Snad jo. Na messengeru se se mnou už ani nebaví, asi jsou fakt zaneprázdnění :-)
muf2muf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 12. 6. 2023 13:22

@JayDeeSq: To je on nich férový. Klidně to mohli napsat na zeď nebo někam a lidi by je jednotlivě přestali spamovat. Věřím, že tam teď píše kde kdo

EDIT: beru zpět, tady to je. Ale mohli to dát i na zeď Facebooku, Instagram apod.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek73 12. 6. 2023 13:35

Já jsem informaci o zrušení zaregistroval, takže jsem nedobíjel, ale spíše mě mrzí, že dle FB bude další dobíječka až příští týden, takže v termínu druhé v měsíci, já to tedy beru jako zrušení jedné dobíječky. Dost zákazníků bude muset pro obnovu balíčku mezi cca 10. a 20. v měsíci dobít bez bonusu.
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 6. 2023 13:38

Tento týden dobíječka nebude. Psali taky na FB.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 12. 6. 2023 13:42

Jelikož nebude jiná cesta, tak aby ti balíček zůstal dál (např. 10 GB za 250 Kč), bude holt nutné si jednou dobít bez bonusového kreditu.
Jsme na těch Dobíječkách už prostě závislí
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 12. 6. 2023 15:46

JayDeeSq píše:dle odpovědi na podpoře budou bonusový kredit doplňovat automaticky během dnešního dne všem co dobili v uvedený čas v pátek

Pred chvili dorazila SMS:
Ahoj, minuly patek jsme na posledni chvili kvuli technickym problemum dodavatele platebni brany odlozili naplanovanou dobijecku. Protoze se ti ale v dobe od 15 do 18 podarilo kredit dobit, pripiseme ti do dnesni pulnoci bonusovy kredit s platnosti 30 dni, jako by dobijecka byla :) www.mujkaktus.cz/chces-pridat Promin za pripadne neprijemnosti a doufame, ze ti kredit udela radost :) Kaktus
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 12. 6. 2023 17:05

technikus píše:Jelikož nebude jiná cesta, tak aby ti balíček zůstal dál (např. 10 GB za 250 Kč), bude holt nutné si jednou dobít bez bonusového kreditu.
Jsme na těch Dobíječkách už prostě závislí

ta cesta se jmenuje rezerva, pokud někdo jede bez rezervy a je závislý na jediné konkrétní dobíječce, tak to není zrovna rozumné řešení, ono jí pak stačí i třeba propásnout a je to zbytečné
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 12. 6. 2023 20:16

Usetris stovku a prijdes o trvalou slevu. A to se vyplati.
Pokud pocitam s tim, ze tu kartu budu pouzivat, necham si tam vzdy 300 prave pro tyhle pripady. Ja jsem se nejakym zahadnym zpusobem dostal az k rezerve 800 :D A mam mesic na to se rozhodnout jestli prejdu na 100GB od TM. Coz trochu financne nevychazi.
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 12. 6. 2023 21:23

Rezervu muzes rozpustit (obvykle 60%) nebo 100GB prodat - premyslet a pocitat muzes mesic.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hany53 13. 6. 2023 05:51

Za jak dlouho po dobiti se obnovi pozastaveny balicek? Kolega zapomnel dobit a uz druhy den stale nic.
Hany53
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka