Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m.kv 25. 7. 2023 20:55

Dtto. Nefungovalo pouze upozornění z SF sledování topicu Kaktus dobíječka.
m.kv
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 25. 7. 2023 23:52

Sledování zdejšího dobíjecí tématu mi zafungovalo nejlépe, email dorazil už 17:36:30.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 26. 7. 2023 07:22

TAk tak, také mi přišla notifikace 17.36, m.kv asi minule neklikl na odkaz.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 26. 7. 2023 12:05

Tak jsem zkusil řešit problém s VoLTE a VoWifi. U mého Hauwei P30 Pro byl stejný problém, jako u Mate 20 dalšího diskutujícího - na SIMce od T-mobile nakrásno funguje VoLTE i VoWifi (dokonce se objeví posuvník v menu telefonu), u Kaktusu ne (i když mi obojí aktivovali).

Byl to dost příšerný zážitek - týden a půl si mě na podpoře přehazovali, pokládali zbytečné a opakující se otázky, hledajíc důvody proč to dál nepředat technikům... a když už se mi můj požadavek podařilo protlačit k technikům, tak že prý mám chybu v telefonu (ignorujíc normálně fungující SIMku od T-mobile). A nijak jsem se neposunul.

Škoda slov...
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod wit.cz 26. 7. 2023 12:11

Požádal jsi výslovně o reset SIM profilu v TM systémech?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirik_Z 26. 7. 2023 14:12

K tomu nefungujícímu VoLTE, ověřte si u Kaktusu, zda vůbec podporuje VoLTE u Vašeho telefonu. Viz pro mě docela překvapivá informace od Karla:
Přílohy
k.png
Jirik_Z
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EvzenP 26. 7. 2023 19:42

@Jirik_Z: Pokud by VoLTE nebylo podporovano vubec, nefungovalo by v tom telefonu na SIMce T-Mobile. Teda aspon tak velí selský rozum.

@wit.cz: Ja osobne zatim ne, nebyl cas to dal resit. Vim o tom, prilezitostne (az budu mit nervy obalene dostatkem cokolady) to zase na chatu zkusim...
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod m.kv 26. 7. 2023 20:34

mojmax píše:TAk tak, také mi přišla notifikace 17.36, m.kv asi minule neklikl na odkaz.

Teď nevím co znamená neklik na odkaz. Mám v SF sledování onoho topicu a při vložení nové odpovědi má přijít email. Ten nepřišel. Minulou přišel. Upozornění od app Dobíječka a Kaktus dobíječka přišlo v pořádku.

Jinak mám teď nabito na 3 měsíce, takže spíš jen testuju hlídání dobíječky na dobu, kdy to bude potřeba.
m.kv
Junior

Odeslat příspěvekod Da Gony 26. 7. 2023 23:22

Mozna se to resilo, ale pro aktivaci VoWifi musim opet psat na podporu? Volte uz jde.

Dobijecky a info:
Mám stejnou zkušenost v 18 hodina na strance /chces-pridat je 11.7. Udělám reload a najednou tam je 25.7. Tedy ze na webu nejak podivne na prvni nacteni nejdou aktualni udaje...

A mám pocit, že už se mi to několikrát stalo, že prostě jsem se podival, jestlinnahodou neni dobijecka, smula neni a druhy den zjsistim ze byl vera v dobe /kdy jsemmae dival. (V horsi pripade).
V lepsim pripade zjistim, ze dobijecka uz hodinu bezi i kdyz jsem se pred pul hodinou dival.

Info čerpám výhradně z webu

K dobijeni pres bankovnictvi: je to bleskove!

-- 27. 7. 2023 00:26 --

Jean_Valjean píše:. VoLTE vyzkoušeno při hotspotu do notebooku přes USB a se současným hovorem. Samsung Galaxy, Android 13, One UI 5.1

Pravi frajeri to vyzkousi prikazem ping a soucasnym hovorem, uvidi u pingu jestli se vratila kazda odpoved.

-- 27. 7. 2023 00:28 --

m.kv píše:"nebo do vyčerpání" se dá pod vlivem mamonu pochopit úplně blbě

CO znamená mamonu?

-- 27. 7. 2023 00:37 --

ze.us píše:
peta809 píše:SMS která by o akci informovala ani žádná nechodila ;)

Prisla ve 14:16

Prisla na jedno ze dvou cisel.
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 27. 7. 2023 00:15

wit.cz píše:Požádal jsi výslovně o reset SIM profilu v TM systémech?
¨

:)))) První dny jsem ještě doufal, že můžu nechat technikům zprávu. A jo, žádal jsem i o reset SIM. Mělo to jeden malý háček - lidi na podpoře nevěděli která bije (a v reakci na můj požadavek mi akorát deaktivovali a znovu aktivovali VoLTE). Následující týden byl pouze boj o to, dostat alespoň nějakou zprávu technikům, což se ukázalo být zásadním problémem. Nevím, asi za to mají na podpoře nějaké sankce. Nutili mě zkoušet SIM v jiných telefonech, že mám zajet do nastavení a aktivovat VoLTE, že mám zkontrolovat jestli mi fungují data při volání... každý den se vystřídali na podpoře a každý den si našli nějakou otázku/úkol, bez kterého nemohou předat můj požadavek technikům.
Po týdnu jsem docílil toho, že prý můj problém předali technikům (netuším jakou ze zpráv... ale snad jednu, která popisovala problém) a dostal jsem odpověď, že problém je v mém telefonu, který asi nemá aktualizaci, protože na jejich P30 Pro technikům vše fungovalo. Na další postup jsem neměl nervy...

EDIT: Zkusil jsem tedy ještě položit otázku na reset SIM, když už jednou kontaktovali techniky... jsem zvědavý. Ale je otázka do jaké míry to pomůže a do jaké míry budou ochotni vyjít mi vstříc, protože jsem jim popravdě napsal, že na Samsungu S21 FE s tou SIMkou VolTE a VoWifi fungovalo.

EDIT2: Překvapivě tentokrát nedělali problémy a SIM restartovali, ale žádnou změnu to nepřineslo.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Lomax 27. 7. 2023 06:10

m.kv píše:Teď nevím co znamená neklik na odkaz. Mám v SF sledování onoho topicu a při vložení nové odpovědi má přijít email. Ten nepřišel.
Když se jednou neklikne na odkaz v tom upozorňujícím emailu, příště email nepřijde.
Da Gony píše:Mozna se to resilo, ale pro aktivaci VoWifi musim opet psat na podporu? Volte uz jde.
Ano. Aspoň někdo to takto má (včetně mě).
Da Gony píše:Mám stejnou zkušenost v 18 hodina na strance /chces-pridat je 11.7. Udělám reload a najednou tam je 25.7.
Psalo se tu, že se tentokrát na FB omlouvali, že info na /chces-pridat dali pozdě, takže asi uprostřed dobíječky se stránka změnila. Proto tam po reloadu bylo najednou 25.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod m.kv 27. 7. 2023 10:29

Da Gony: mamon je bohatství, majetek a já při vidině nasyslených minut blbě pochopil výraz "do vyčerpání" a chtěl onen mamon získat :D

Lomax díky za osvětu. To jsem netušil.
m.kv
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 27. 7. 2023 14:53

Nemusí se klikat na odkaz z emailu ale pokud se po přihlášení nenavštíví příslušné vlákno další upozornění nepřijde.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 27. 7. 2023 17:34

Vím, že jsem se na to už ptal, ale pro jistotu, páč to fakt nejsem schopnej najít.. když se nastaví např. neřešto za 300 (se 100 minutami) neprovolá se nic, tak je další měsíc k dispozici 200 minut a pak 300,400 atd? Díky ;-)
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 27. 7. 2023 17:46

Ano, vše nespotřeované se kupí nekonečně dál.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka