od Da Gony 30. 7. 2023 19:11
Na ikonky se nespolehej, já třeba nijak nemám indikováno že mám zapnuté (natož práve při hovoru) voLTE /voWifi. OStatně- k čemu by mi to bylo
Funkčnost VoLTE ověříš - vyskoušíš několika způsoby:
1: vytočit *#*#4636#*#* - Info o telefonu - (vybrat slot 0/1) Trojtečka vpravo nahoře - Stav služby IMS: mělo by ukazovat to co mám na obrázku ("Volání přes LTE:Aktivní/Registrováno") - na konkrétním obrázku je případ kdyby se tazatel "Jak ověřit funkčnost VoWifi"), jenom řádky Neregistrováno/registrováno jsou prohozeny u Vol přes Wifi a Vol přes LTE
2: nastavit na dané simce Nastavení typ sítě- Pouze režim LTE a samozřejmě volání přes LTE.. (a možná přejít do offline a online, případně počkat pár minut) Pokud ti nejde udělat hovor nebo se ti nikdo nedovolá, tak nemáš
3... poněkud dřevorubecky, fungovat jestli při hovoru ti jdou data a zda máš stejnou IP adresu v momentě před hovorem a při hovoru (lze srovávat i latenci... 2G má stovku Miliseknud, lte deset-třicet)
4: jestli jde internet při hovoru, třeba příkazem ping(s opakováním forever nebo -n 9999), ovšem nevíš, jestli je to případ kdy ti jdou data+hovor na 2G/3G... Takže místo pingu třeba zkusit nějaký wget dlouhého souboru (s limitací rychlosti) jelikož jde o TCP, tak to spadne, když dojde k přepjení a změne IP.
BTW: Jak to vlastně bylo před (vo) LTE?
tedy v 2G(eDGE) a 3G(HSPA):
šlo při hovoru datovat? Holt už je to dávno, samozřejmě že jsem to zkoušel, ale zapomněl.
- Přílohy
-

- IMG_20230730_122743.jpg (13.64 ) Zobrazeno 2143 krát