-- 11. 12. 2023 18:10 --
milbust píše:Tak jsem si dnes dobil kartu s bonusem za první dobití, na kterou jsem převedl číslo od jiného operátora. dabl tripl se nekonal. Přišel mi jen jeden bonus. Dotázal jsem se na chatu, s tím, že dříve jsem já i další známí dostali i podruhé jak bonus v dobíječce, tak také bonus za první dobití. Takhle mi odpověděli.
"Pokud to tak fungovalo, tak je to chyba. Poslal bys mi prosím číslo, na kterém se ti to stalo? Karel."
Číslo jsem klidně poslal. stejně už neexistuje a nic nedohledal. Jen mi ještě jednou napsal:
"Je mi líto, ale takto bonus za první dobití fungovat nemá a ještě nám od nikoho nebylo hlášeno, že by se to takto doopravdy stalo. Karel"
Tak nejspíš dvojitému triplu odzvonilo. I když možná u někoho projde. Bůh ví, jak to kaktusáci vedou.
Dobíjel jsem teď v dobíječce sim zdarma, na kterou jsem před nedávnem převáděl číslo ze "ztracené" sim a taky jsem dvojitý bonus nedostal. Takže to vypadá, že to opravdu definitivně zařízli. Tudíž ideálně dobíjet sim vždy jen jednou a to před převodem čísla.