Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ředitel ČTÚ píše:Ne. Tu kartu zdarma napřed dobij (první tripl) a pak teprve na ni přenes číslo od jiného operátora.A budeš mit k dispozici ještě jeden další tripl (druhý tripl), až ho budeš potřebovat.
Markil píše:Ředitel ČTÚ píše:Ne. Tu kartu zdarma napřed dobij (první tripl) a pak teprve na ni přenes číslo od jiného operátora.A budeš mit k dispozici ještě jeden další tripl (druhý tripl), až ho budeš potřebovat.
Tak jsem včera v rámci dobíječky provedl první tripl a převedl "ztacenou" sim. Vše proběhlo OK. Jak jste psali, prodloužilo to i platnost bonusu ma 6 měsíců. Co se nepřevedlo, je za dobití získané volání v rámci kaktusu zdarma, ale to mi nevadí a je to logické (z nové SIM zůstává jen kredit).
Ten druhý tripl, co zmiňujete, platí jen při přenosu čísla ke Kaktusu nebo mi ho dají i v mém případě pouhé výměny SIM?
scotch11 píše:To klikání na odkaz je asi největší problém při spoléhání se na vlákno. Už se mi to párkrát stalo, že nedošel z vlákna mail a appka dobíječku hlásila.
P1x3lo píše:scotch11 píše:To klikání na odkaz je asi největší problém při spoléhání se na vlákno. Už se mi to párkrát stalo, že nedošel z vlákna mail a appka dobíječku hlásila.
Já narážím na problém, že iOS pořádnou apku nemá.
Milos píše:Spolehlivě funguje zaregistrování e-mailu na této stránce https://dobijecka.vadimk.com/ Upozorňovací e-maily chodí automaticky a nemusí se v nich na nic klikat
Markil píše:Ředitel ČTÚ píše:Ne. Tu kartu zdarma napřed dobij (první tripl) a pak teprve na ni přenes číslo od jiného operátora.A budeš mit k dispozici ještě jeden další tripl (druhý tripl), až ho budeš potřebovat.
Tak jsem včera v rámci dobíječky provedl první tripl a převedl "ztacenou" sim. Vše proběhlo OK. Jak jste psali, prodloužilo to i platnost bonusu ma 6 měsíců. Co se nepřevedlo, je za dobití získané volání v rámci kaktusu zdarma, ale to mi nevadí a je to logické (z nové SIM zůstává jen kredit).
Ten druhý tripl, co zmiňujete, platí jen při přenosu čísla ke Kaktusu nebo mi ho dají i v mém případě pouhé výměny SIM?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků