Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod technikus 15. 2. 2024 09:47

Mělo by chodit upozornění pouze na ono dané vlákno, tedy zde mluvíme o tomto.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 15. 2. 2024 09:51

Jo to jsem myslel a zkusím znova celé nastavit :-) Děkuji za informace
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod Markil 15. 2. 2024 11:19

Ředitel ČTÚ píše:Ne. Tu kartu zdarma napřed dobij (první tripl) a pak teprve na ni přenes číslo od jiného operátora. :D A budeš mit k dispozici ještě jeden další tripl (druhý tripl), až ho budeš potřebovat.

Tak jsem včera v rámci dobíječky provedl první tripl a převedl "ztacenou" sim. Vše proběhlo OK. Jak jste psali, prodloužilo to i platnost bonusu ma 6 měsíců. Co se nepřevedlo, je za dobití získané volání v rámci kaktusu zdarma, ale to mi nevadí a je to logické (z nové SIM zůstává jen kredit).
Ten druhý tripl, co zmiňujete, platí jen při přenosu čísla ke Kaktusu nebo mi ho dají i v mém případě pouhé výměny SIM?
Markil
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 15. 2. 2024 11:34

technikus píše:Mělo by chodit upozornění pouze na ono dané vlákno, tedy zde mluvíme o tomto.

Ještě ohledně toho upozornění na vlákno. Já musím vždy když přijde e-mail navšivit dané vlákno, aby mi to přístě přišlo znova? Chápu to správně?
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 15. 2. 2024 11:38

Ano, vždy kliknout na 1. odkaz v e-mailu.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod scotch11 15. 2. 2024 12:30

To klikání na odkaz je asi největší problém při spoléhání se na vlákno. Už se mi to párkrát stalo, že nedošel z vlákna mail a appka dobíječku hlásila.
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 2. 2024 12:44

Markil píše:
Ředitel ČTÚ píše:Ne. Tu kartu zdarma napřed dobij (první tripl) a pak teprve na ni přenes číslo od jiného operátora. :D A budeš mit k dispozici ještě jeden další tripl (druhý tripl), až ho budeš potřebovat.

Tak jsem včera v rámci dobíječky provedl první tripl a převedl "ztacenou" sim. Vše proběhlo OK. Jak jste psali, prodloužilo to i platnost bonusu ma 6 měsíců. Co se nepřevedlo, je za dobití získané volání v rámci kaktusu zdarma, ale to mi nevadí a je to logické (z nové SIM zůstává jen kredit).
Ten druhý tripl, co zmiňujete, platí jen při přenosu čísla ke Kaktusu nebo mi ho dají i v mém případě pouhé výměny SIM?

Druhy triple na stejne sim je jenom po prenosu cisla od jineho op. Po prevodu ztracene sim uz triple nebude. Pripadne jsi mel triplovat i na te nove sim a az pote udelat prevod ze "ztracene".
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 15. 2. 2024 12:50

scotch11 píše:To klikání na odkaz je asi největší problém při spoléhání se na vlákno. Už se mi to párkrát stalo, že nedošel z vlákna mail a appka dobíječku hlásila.

Já narážím na problém, že iOS pořádnou apku nemá. :hm
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 15. 2. 2024 14:29

Ideálně mít těch kanálů víc, než míň. Spoléhat se na jeden nemusí být vždy správně.
Včera třeba mylně vyslané oznámení 20:00 - 02:00, potom "opravené" 20:00 - 20:00, no někdy se prostě zadaří.

Co tohle na iOS? I když to hodnocení asi mluví za vše :D
V Telegram Messengeru lze mít také upozornění na Dobíječková vlákna
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 15. 2. 2024 16:05

P1x3lo píše:
scotch11 píše:To klikání na odkaz je asi největší problém při spoléhání se na vlákno. Už se mi to párkrát stalo, že nedošel z vlákna mail a appka dobíječku hlásila.

Já narážím na problém, že iOS pořádnou apku nemá. :hm

Taky mám jabko, služebně droida, takže to mám z obou stran. Byl tady ale odkaz, už fakt nevím na jaké stránce, a už mi i na iOS chodí mail s nabíječkou, nějaká mailová konference či co. Chodí to dost spolehlivě, zatím na 100%, i ta včerejší došla.
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 15. 2. 2024 19:25

Já zkusím znova to vlíkno a uvidím jak mi to bude vyhovovat :-)
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 15. 2. 2024 19:55

Spolehlivě funguje zaregistrování e-mailu na této stránce https://dobijecka.vadimk.com/ Upozorňovací e-maily chodí automaticky a nemusí se v nich na nic klikat :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod scotch11 15. 2. 2024 20:47

Milos píše:Spolehlivě funguje zaregistrování e-mailu na této stránce https://dobijecka.vadimk.com/ Upozorňovací e-maily chodí automaticky a nemusí se v nich na nic klikat :-)

To je přesně o čem jsem psal, co pro iOS používám a co je opravdu velmi spolehlivé!
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod honzaik 15. 2. 2024 22:47

Markil píše:

Jde to převést přes web, nebo se musí přes člověka na Facebooku?
honzaik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 15. 2. 2024 23:19

Ano, převod SIM jde udělat přes webovou samoobsluhu. Je to v části Nastavení -> Výměna SIM.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka