Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 4. 2024 09:28

Nespoléhej na to. Vždy je lepší vyčerpat o den dříve, než pak řešit reklamaci. Ale mělo by to tak být.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 15. 4. 2024 09:51

Radeji dobiju v "dobijecce", platnost se pak prodlouzi o mesic ze ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 4. 2024 10:05

O 30 dnů, pokud se nic nezměnilo.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 4. 2024 10:21

dle podminek 30 dnu, nevim jestli to byla ted nahoda, ale mne se prodlouzil kredit o 31 dnu a to nepocitam den dobijecky a posledny den platnosti, coz by melo byt do 23:59:59, pote 32 dnu + par hodin dne dobijecky...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Obyvatel 15. 4. 2024 15:31

Po zdražení a zkrácení doby platnosti předplacených karet Vodafone zvažuju přesunout telefonní číslo (používám jej jen na potvrzovací SMS) na moji existující SIM u Kaktusu. Tu jsem si chtěl nejdříve vyměnit za moderní eSIM, ale na webu jsem našel tohle:

Není možné přenést číslo na SIMku, kam už v minulosti bylo číslo jednou přeneseno, nebo na eSIM.

Znamá to, že když mám eSIM, nemohu už nikdy ke Kaktusu převést číslo od jiného operátora?
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 15. 4. 2024 15:36

Všechno jde. Nejdřív proveď převedení čísla. Z webu nahoře v menu. Jestli se teda pro to rozhodneš.
Až pak, přes přihlášení do Samoobsluhy, změn plastovou SIM na eSIM.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 17. 4. 2024 07:19

Začátkem března jsem tady řešil, že převedené tel. číslo ke Kaktusu zobrazuje na více místech v telefonu Neznámé telefonní číslo, přitom SIM byla normálně funkční a u druhé SIM jiného operátora bylo tel. číslo zobrazeno.
Uběhlo několik týdnů, resp. lehce přes měsíc a světe div se, opravilo se to zcela samo.
Dnes je v telefonu Samsung na dvou místech již uvedené tel. číslo a zmizelo Neznámé.

Je to v
Nastavení - Připojení - Správce SIM - SIM karty
Nastavení - O telefonu - Telefonní číslo
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod taylor729 17. 4. 2024 14:18

Taky jsem si vsiml ze to chvili trva, nez se tam zacne zobrazovat.
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod fildass 17. 4. 2024 14:26

Ahoj, při následné dobíječce mám v plánu provést na sim zdarma druhý tripl (první jsem udělal při poslední dobíječce 9.4., a poté jsem na tuto sim přenesl číslo od T-Mobilu). Tuto novou sim kartu budu chtít převést na sim s 10GB/250,- Kč. Jde mi o platnost kreditu, jelikož podle posledních komentářů není zřejmé, zda platí "návod" zde dříve uvedený. 22.3.2024 zde t152 psal, že "Bonusový i klasický po výměně sim zdarma 16.3.2024,kde byl tripl ,na kartu limitky s 10GB se přenesl a platnost zůstala původní datum od aktivace karty 10GB s roční platností". Zkoušel to v poslední době ještě někdo? Jaká bude platnost kreditu?
fildass
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 4. 2024 15:43

zatim je jenom jedna reference, ze se takhle kredit zachoval - u t512 prave s limitkou 10GB/250Kc...
Budes to muset risknout a pripadne potvrdit, jak jsem ja potvrdil, ze double triple stale funguje.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod m.kv 18. 4. 2024 07:54

Neřešil někdo samovolné odhlašování z aplikace? Po přidání druhého uživatele se už párkrát samo odhlásilo z apky. 1× iphone a 1x android. Správné heslo to nepřijme a musí se obnovit přes sms.
m.kv
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 18. 4. 2024 09:14

Ne, mám už lehce přes měsíc 2 Kaktus čísla v aplikaci, občas se tam podívám a vše funguje jak má.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 18. 4. 2024 09:24

@m.kv: Čemu říkáš "přidání uživatele"? Přes appku dlouhodobě spravuji tři čísla (tři uživatelské účty) a žádný takový problém s odhlašováním či změnou hesla nemám.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 18. 4. 2024 09:56

Kaktus sám na FB upozorňuje, že pokud se člověk na podružná čísla nepřihlásí aspoň 1x za 30 dnů, tak ho aplikace automaticky odhlásí. Netýká se pouze hlavního čísla.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod m.kv 18. 4. 2024 10:18

Milos píše:@m.kv: Čemu říkáš "přidání uživatele"? Přes appku dlouhodobě spravuji tři čísla (tři uživatelské účty) a žádný takový problém s odhlašováním či změnou hesla nemám.

Já mám aplikaci jako "správce", takže sim fyzicky jsou ve dvou telefonech dětí.
X měsíců jsem měl ve správě jen jedno číslo (android), první dítě mělo naistalovanou apku kvůli kontrole spotřeby – žádný problém s odhlašováním nebyl.
Nedávno jsem přidal k sobě do správy druhé dítě (převod čísla od Vodafone) a to si naistalovalo taky apku (iphone) a od té doby se mi několikrát obě děti z mé apky samovolně odhlásili. Když jsem je chtěl zpátky přihlásit, tak mi to nevzalo heslo (100% zadané dobře) a musel jsem se přihlásit přes sms z telefonů dětí.
Teď se náhodně odhlašuje oběma dětem aplikace. Někdy 1x za týden, někdy 2x za den. Lhůtu 30 dní bez přihlášení určitě nepřekročí.
m.kv
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka