Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod t152 13. 6. 2024 14:33

mě to tak udělalo na kartě s 10G balíčkem za 250kč/měsíčně ted na jaře
t152
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 6. 2024 17:28

jj z toho analogicky vychazim...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 16. 6. 2024 09:56

Vcera zvlastni SMS o propadnuti bonusoveho kreditu, pritom bonusovy z dobijecek se mi spotrebovava na samoobnovujici se balicek. A na zaver SMS uvedeny aktualni kredit vubec neodpovida skutecnosti. Asi nejaka chyba v matrixu. Nebo stalo se taky nekomu?
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 16. 6. 2024 10:28

JJ taky úplně to samé! Bonus jsem poctivě vyčerpal a kredit taky nějak vůbec neseděl ;-)
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 16. 6. 2024 17:37

mne sms neprisla a po kontrole v apce jak klasicky tak bonusovy je v poradku
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 16. 6. 2024 18:03

Tady jde o to, že po skončení platnosti Bonusového kreditu vždy přijde informační SMS. Konkrétně v mém případě mělo přijít: "Tvůj nev. bonus. kredit ve výši 0,00 Kč je fuč, protože skončila jeho platnost." No a místo těch nul tam byla částka cca 170,- ;-)
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 17. 6. 2024 01:07

Ipanema píše:Aha. Tak bacha. Beru zpět. Taky mi VoWIFI teď nejde.... VoLTE jede OK. Hmmm, tak to nám zase něco změnili :-(

Přišla mi další aktualizace realme 9 telefonu, a vowifi s kaktusem už zas funguje. O2 fungovalo bez problémů furt. Úplně si nemyslím, že to je tím updatem, ale klidně mohli u T-Mobile zas něco mezi tím změnit a telefon se chytne až po restartu. (nestačí bliknout s režimem letadlo)
Ladislav_2
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 6. 2024 07:30

Kdyz se prevadi sim s kreditem ve vysi X Kc a bonusovym kreditem kde je ale 0 Kc na sim s kreditem X a bonusovym Y, prodlouzi se bonusovy kredit Y o 6 mes?

Vim, ze kdyby na SIM, na kterou se prevadi cislo nebyl bonusovy kredit, tak bonusovy z puvodni prevadejici SIM se neprodluzuje, plati to teda i vice versa?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 17. 6. 2024 11:39

ilja2001 píše:Vcera zvlastni SMS o propadnuti bonusoveho kreditu... Asi nejaka chyba v matrixu. Nebo stalo se taky nekomu?

Bonusovy kredit (47Kc, za ktere jsem chtel koupit minuty) mi ted v sobotu propadl hned rano dne uvedeneho v samosce/apce. Doted platil az do konce, ne? Ze by spis zmena, nez chyba? I kdyz spis chyba, protoze na konec volani Mezi nami mi prisly dve SMS - ta prvni s datem D, druha (stejny cas odeslani!) uz uvadela o den min (D-1).
A podobny problem jsem mel uz minuly mesic s jednorazovym minutovym - taky jeho konec hned po pulnoci, cca v case jeho nakupu. Takto se ale dosud choval jen datovy.

Jako kdyby mi nekde pricetli cely den...

SMS o vycerpani datoveho (mas fuc), i kdyz data zbyvaji, beru spis jako info o dosazeni nejakeho % objemu, nez chybu.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 6. 2024 13:29

Bylo to tak vždy, co si pamatuji, když jsem ještě kaktus měl. Proto jsem vždy o den dřív prodlužoval/dokupoval apod.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 17. 6. 2024 13:31

Me se obnovoval balicek a platnost bonus kreditu stejnej den a klaplo to...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 17. 6. 2024 14:04

Klaplo to, protože jsi měl samoobnovovací balíček (samoobnovovací balíčky se obnovují těsně po 0:00), ale @ze.us si za bonusový kredit chtěl koupit jednorázový balíček a určitě to nedělal těsně po 0:00.

ze.us píše:
ilja2001 píše:Vcera zvlastni SMS o propadnuti bonusoveho kreditu... Asi nejaka chyba v matrixu. Nebo stalo se taky nekomu?

Bonusovy kredit (47Kc, za ktere jsem chtel koupit minuty) mi ted v sobotu propadl hned rano dne uvedeneho v samosce/apce. Doted platil az do konce, ne? Ze by spis zmena, nez chyba? I kdyz spis chyba, protoze na konec volani Mezi nami mi prisly dve SMS - ta prvni s datem D, druha (stejny cas odeslani!) uz uvadela o den min (D-1).
A podobny problem jsem mel uz minuly mesic s jednorazovym minutovym - taky jeho konec hned po pulnoci, cca v case jeho nakupu. Takto se ale dosud choval jen datovy.

Že ti ten bonusový kredit propadl hned ráno není chyba, je to dlouhodobý standard. Obdobný dotaz na platnost bonusového kreditu se zde řešil před nedávnem viewtopic.php?p=13719087#p13719087
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 17. 6. 2024 16:11

Že ti ten bonusový kredit propadl hned ráno není chyba, je to dlouhodobý standard.

Zase tak casto nedobijim, budiz mi to ponaucenim.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 25. 6. 2024 13:20

Sekej data jak Baťa anglickej trávník. Stačí v apce nasekat data za kilo od 14 do 20 hodin a my ti původní 1 GB necháme vyrůst rovnou na 4 GB. Komplet info na http://www.mujkaktus.cz/neresto-extradata
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 26. 6. 2024 10:44

Po dnešní aktualizaci mobilní samoobsluhy virtuálního operátora Kaktus, se v aplikaci objevila možnost zapnout si neomezená data na den zdarma. Další informace, jako je například to, kolikrát zapnutí neomezených dat na den půjde zapnout, bohužel zatím nevím.

Zdroj: https://x.com/operatorivcr/status/1805884600838725910
Přílohy
Screenshot_20240626_103846_Kaktus.jpg
peta809
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka