Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 10. 8. 2024 11:38

Koupil jsem si balíček dat 14. července a píše mně to automatickou obnovu 13. srpna, tedy po 30 dnech, což v podstatě koresponduje s odpovědí Kaktusu. Naopak nikde nic nečtu o tom, že by člověk dostal nějaký bonus 1 den. Ale možné je samozřejmě všechno.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 10. 8. 2024 11:57

Děkuji všem za názory. Vyzkouším a uvidím. O výsledek se podělím.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod adolfino 11. 8. 2024 13:45

Optimální řešení na jistotu: Udělej to takhle - 16. 8. si manuálně obnov oba balíčky, jak datový, tak minutový. Tím budeš mít stejné datum obnovení pokaždé. Easy. 8-)
adolfino
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 11. 8. 2024 23:24

Ach jo. Toto je zase rada. Kluci, buď mu to nepřejete nebo neznáte. Tohle by udělal jen opravdu málo kdo. Nevím kolik minut má nastřádaných, ale i kdyby jich měl třeba 50. Nebylo by jich škoda? Podle toho co píše, tak oba balíčky má samoobnovující.

Fakt si to udělejte jak chcete. Ale divím se, že toto někdo poradí :(
Jistě až o minuty přijde, nebude tady u těch nářků už nikdo.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m4rk3J 11. 8. 2024 23:29

Co konkrétně je zde špatně? Pokud si teď manálně koupí ten samý samoobnovovací balíček (nebo vyšší), tak se mu jednotky převedou. U hlasu nevím, ale u dat to tak funguje.

Přijde se tím ale o nastavenou slevu, takže bacha na to.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 8. 2024 07:07

Pouze u datových samoobnov. balíčků.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 17. 8. 2024 08:09

Slíbil jsem, že se o zkušenost s přechodem datového balíčku podělím a tak činím: Šlo o zachování stejného termínu obnovy spolu s minutovým balíčkem. Nakonec jsem podlehl názoru Kaktusu a některých ostatních přispěvatelů a je to špatně. Pravdu měl Ipanema. Nyní mám obnovu datového balíčku posunutou o jeden den proti minutovému balíčku.
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 17. 8. 2024 08:39

Vždycky je nejlepší se zeptat zde a pak u podpory Kaktusu a nakonec to udělat podle sebe.

Tak znovu a lépe - další měsíc to můžeš sladit správně.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 17. 8. 2024 10:17

Mohu to zkusit, jen si nejsem jistý, zda mohu použít změnu balíčku z 2GB na 2GB.
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 17. 8. 2024 17:54

Jo, to by mělo být právě to, co musíš udělat. Koupit si ten stejný balíček o den dřív místo čekání na automatickou obnovu.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 18. 8. 2024 14:15

Well-being píše:Slíbil jsem, že se o zkušenost s přechodem datového balíčku podělím a tak činím: Šlo o zachování stejného termínu obnovy spolu s minutovým balíčkem. Nakonec jsem podlehl názoru Kaktusu a některých ostatních přispěvatelů a je to špatně. Pravdu měl Ipanema. Nyní mám obnovu datového balíčku posunutou o jeden den proti minutovému balíčku.

Pak se obrať na Kaktus, ať ti to ručně upraví, když ti sami dali takovou radu. Každopadně je to divný, protože mně ten balíček platí přesně 30 dní od aktivace a žádný jednodenní bonus se nekonal. Ostatně o takovém bonusu ani nepojednává ceník nebo obchodní podmínky, že by to začalo platit až následující den, zatímco ve dni aktivace by se jednalo o cosi navíc.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 18. 8. 2024 19:17

Ano, na Kaktus jsem se již obrátil a žádal předně o to co doporučuješ. Oni však o víkendu neúřadují a tak uvidím zítra. O zkušenost se samozřejmě opět podělím.
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 19. 8. 2024 14:55

DOBÍJEČKA DNES od 17 do 19 hodin.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 19. 8. 2024 15:51

Tak ještě jednou ke sjednocení termínu obnovy balíčků: 1)Kaktus zamítnul zkrácení termínu obnovy datového balíčku, prý to nejde, možné to je. 2) Pro sjednocení termínu obnovy balíčků Kaktus doporučuje to samé, čím se mi termíny rozhodily.
Jsou to "odborníci" na svém místě ... :-)
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 19. 8. 2024 18:35

Tak znovu a snad už správně...
Do háje, dnes neupozornil ani jeden kanál! A tady jsem přišel pozdě.

-- 19. 8. 2024 19:22 --

Právě dorazilo upozornění ze sledování tohoto tématu. A aplikace, která bývala spolehlivá, zatím stále ukazuje jen minulou dobijecku.
glock69
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka