Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Letadlo 27. 9. 2024 22:42

Díky. Nebyl jsem si jistý, zda to není jen nějaký požadavek, který poté ještě někdo musí osobně provést.

K těm pokusům. Druhý tripl mě ani nenapadl. Zkusím, jestli to časově vyjde. Spíš už není rok 2013, kdy si člověk mohl objednat 10 SIM karet zdarma za měsíc. Plus když člověk něco zkouší a chce vědět čas nebo prostě jen číslo zrušit, toto je jednodušší než čekat půl roku, rok na předplacence. (Kdy člověk často zapomene, co vlastně zkoušel.) Dělal jsem to na Tescu, ale tam musím zavolat na infolinku a sněkým se vybavovat, vymýšlet legendu atd.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 9. 2024 06:08

Kdxz mam SIM Kaktus zdarma puvodne s 10 Kc bonusovym kreditem asi na mesic, je v gps lokatoru ve vozidle skoro rok od jeji aktivace, nikdy nebyla dobita a bonusovy kredit davno propadl, u SIM mi bude tedy koncit rocni platnost standardniho nuloveho kreditu 1.10.2024, prodlouzim platnost teto SIM, kdyz na ni prevedu cislo od jineho operatora? Na jakou dobu, zase na rok? Chci zachovat pouze SIM, nepotrebujii jeji cislo a nechce se mi dobijet kreditem. Mozna uz je pozde i na prenos cisla od jineho operatora?

Obrázek
Naposledy upravil aaaa dne 28. 9. 2024 06:24, celkově upraveno 1
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 9. 2024 06:21

Mám teď novou SIM Kaktus s 1GB balíčkem a 100 Kč bonusovým kreditem a v samoobsluze nemám možnost zvolit ten malý jednorázový datový balíček.
Bude u této SIM fungovat účtování dat po 100 kB jako u starší SIM? Používám to krabičce Chytré auto, s tímto účtováním to vycházelo asi na 80 haléřů denně, takže jakýkoliv placený balíček se nevyplatil.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 9. 2024 06:26

Ten balicek pujde mozna zvolit, az skonci 1 GB balicek, pokud tedy 1 GB balicek nenechas automaticky obnovit.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 28. 9. 2024 06:30

@aaaa Platnost SIM lze prodloužit pouze dobitím.

@myšpulín Je potřeba vypnout automatickou obnovu stávajícího 1 GB balíčku a po jeho vypršení se začnou data účtovat dle základní ceny 1 MB = 1 Kč.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 9. 2024 06:34

Ja myslel, ze se platnost SIM prodlouzi i prenosem cisla?
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 28. 9. 2024 06:43

Není jednodušší u takto využívané SIM nabít za 50 Kč a pak třeba ten kredit přeposlat na jiné Kaktusí číslo a mít zase rok bez starostí?
Mám takto číslo od Vodafone, bývalý Nulový tarif na přežívání čísla.
Přenos čísla s velkou jistotou k 1.10. nestíháš.
Naposledy upravil technikus dne 28. 9. 2024 06:51, celkově upraveno 1
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 9. 2024 06:51

Asi to tak nakonec dopadne no, ale cislo nepotrebuji, tak je jeste moznost vymenit SIM za novou Kaktus SIM zdarma.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 28. 9. 2024 06:54

Šuplíkovka je taky možnost. Odpadne výdaj s nabitím původní SIM 50 Kč a nutno dobitý kredit následně přeposílat na jiné aktivnější číslo.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 28. 9. 2024 07:15

aaaa píše:Kdxz mam SIM Kaktus zdarma puvodne s 10 Kc bonusovym kreditem asi na mesic, je v gps lokatoru ve vozidle skoro rok od jeji aktivace

Můžu se z mojí vlastní zajímavosti zeptat k čemu je SIM v autě v GPS lokátoru 10 měsíců s nulovým kreditem?
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 9. 2024 07:44

To je takovy typ GPS lokatoru, ktery zasle SMS s aktualni GPS pozici, az kdyz prozvonim tel.c. na vlozene SIM. A nemam potrebu tu SIM prozvanet, dokud auto nekdo neukradne. Po pripadne kradezi by mi stacilo jen dobit kredit a prozvonit, prisla by mi SMS s aktualni GPS pozici.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 28. 9. 2024 08:12

Lepší dát novou SIM zdarma jednou ročně. ALE pokud použiješ tu od T-Mobile tak ta má platnost úvodního bonusu rok. Kaktus má jen 60 dní. Takže máš rok na použití zpětné SMS po prozvoění, a nemusíš za to dát ani korunu :-D
Naposledy upravil hauzz dne 28. 9. 2024 10:02, celkově upraveno 1
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 28. 9. 2024 09:20

Ono jde taky o to, jak moc "schovaný" ten GPS lokátor v autě je. Zda tedy bude výměna SIM karty jednoduchá a rychlá, nebo složitá a časově náročná.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 28. 9. 2024 09:35

No a když se vymění SIM, tak zůstane v tom lokátoru uložené to nastavení, kam se pošle ta SMS s lokací? Na to bacha. To se může při výměně SIM s číslem snadno přerušit. Ale to je asi na jiný téma toto. Hlídání auta za 50 Kč ročně by mohlo být i akceptovatelné pro někoho. Já platím na GPS skoro 2,2 tis. za 2 roky předplatného.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 28. 9. 2024 09:42

Ono GPS bude jistě aktivní pořád, s historií jízd apod.
Ta SMS metoda/prozvonění apod. se použije, až auto nestojí tam kde bylo zaparkované. To už taky může být demontované v garáži, tunelu apod. Proto je i ta cena nepoměrně jiná.
Ale jak se psalo, toto není tématem Kaktusu.
technikus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka