Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hexacore 21. 10. 2024 20:12

m.x je jen paranoidni troll. Resi anonymitu SIM karty pritom jeho IP je vystopovatelna pres tuto diskusi a socky, vubec netusi, ze se hlasi k BTSce vzdalene cca 270m od nej. No prostre ztrata vnimani reality.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 21. 10. 2024 20:17

wit.cz píše:Prosím, jak dlouho ještě žije simka po roční expiraci bonusového kreditu (jiný tam nikdy nebyl)?

Někde jsem četl, že prý pár dní po expiraci kreditu. Ale budu vděčný, když to experimentálně otestuješ. Asi bych čekal, že účet je zachranitelný, pokud se dá přihlásit do samoobsluhy.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 22. 10. 2024 06:45

Bývalo to měsíc po expiraci kreditu. Výjimka je u SIM zdarma kde úvodní bonus expiruje 60 dní po aktivaci SIM ale měla by fungovat 12 (resp. 13 měsíců) jako placené SIM.
Ad anonymní poslání SIM zdarma - pořídím si nový mail - uvedu ho na objednávku (přijde potvrzení objednávky) - uvedu random telefon (na který stejně nic nepřijde) - uvedu nějaké jméno a adresu svojí - chodí do schránky jako standartní dopis. Nebo si nechám poslat do firmy. A sakra to jsem ale uvedl údajů asi z toho nebudu měsíc spát :D
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 22. 10. 2024 06:53

Takový obstrukce kvůli SIMce. Myslím, že stát a kdejaké další instituce o nás mají mnohem víc informací.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 22. 10. 2024 15:08

třeba se připravuje na plánovanou daň z internetu?

Hlášení k blízké BTS nebo používání IP pod nickem soud těžko bude brát jako důkaz používání datového tarifu...
Problém bude bankovnictví, to je většinou vázáno na funkční sim, ať už chodí OTP, nebo je appka...

No snad už takovou levárnu tahle vláda nestihne...
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 22. 10. 2024 15:35

Stop OT a zpět k tématu tohoto vlákna! Děkuji.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 10. 2024 20:02

Aktualizace appky. Den data zdarma nebo balíček 30 GB ?

:D

Ani o jedno v podstatě nemám zájem.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod technikus 27. 10. 2024 20:13

30 GB mám a den data zdarma nevidím.

Android a verze app 3.0.37
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 27. 10. 2024 20:29

(Já tam vidím v podstatě jen kaktusáka s kudlou, protože zásilka SIM zdarma (+ osobní data) je týden na cestě PNS/MediaPost, teda možná ani to ne, zatím mi přišla jen SMS z 735010357 o potvrzení objednávky.)
m.x.
Junior

Tento příspěvek byl odstraněn.
Hotovyrado1423

Odeslat příspěvekod m.x. 28. 10. 2024 07:54

že někoho fascinuje když se někdo ptá na možnosti relativní ochrany soukromí, a pak provede operaci s tím v zdánlivě rozporu, to i chápu. když se řeší má osoba a že s dotyčným řešitelem komunikuji přes SZ, tak to byl pro záznam jen dotaz, zda by nebylo něco k tématu a méně redundantního (v době mé reakce to byly dva identické "příspěvky" s identickým citátem)
--

Ten kaktusák (na přihlašovacím screenu apky) potažmo kaktus samotný (vzdáleně i připomínající dojčetelekomácké růžové T, ale v cca inverzní barvě) je mi docela sympatický (přestože třímá ve svém pahýlu bodno-řeznou zbraň) - neuvádějí někde autora grafického zpracování? (ale např. font není vlastní, jmenuje se Akbar)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod snoop69 29. 10. 2024 19:39

Co se děje u Kaktusu, že poslední dobíječka 9.10. :hm
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 29. 10. 2024 20:10

Asi chce kaktus vice penez. To vis, uprostred pouste je voda na zalevani draha.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 29. 10. 2024 20:22

Obrázek
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 10. 2024 21:00

Njn mají moc práce s tím, že zase nabídnou 30 GB balíček. :D Znáte to, porada, příprava, předfinalizace, team building, lovení posil v okruhu rodinných příšlušníků, kávičky, prodání se v reportu, poplácání se po zádech navzájem... to dá zabrat. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka