Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 9. 12. 2024 15:18

Když se balíček uspí, tak přece ta akční cena padá.... Tak to vždy bylo, že to platilo jen na řádný obnovy. I při uspání a pak znovu probuzení, že by naskočila nazpět stará/nízká cena? To se mi nezdá.

Na nižší balíček jít nejde. Na vyšší jsem přecházel. Data se převedly v pohodě.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 12. 2024 15:56

No některým lidem zůstala zvýhodněná cena i po uspání balíčku, viz. třeba viewtopic.php?p=13826220#p13826220 I když dle oficiálních podmínek by to tak být nemělo a člověk by při uspání balíčku měl o zvýhodněnou cenu přijít:

Vypnutím obnovy Balíčku, nebo v případě kdy nedojde k automatickému obnovení balíčku z důvodů nedostatku kreditu, ztrácí Účastník nárok na Balíček za zvýhodněnou cenu a dále si bude moct vybrat jen z aktuálně nabízených balíčků uvedených v Chlupatém ceníku.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 9. 12. 2024 16:20

Díky. Tak super. Tuším, že tohle jsme tady řešili tak 1 nebo 1,5 roku nazpět... A taky to tady někdo psal, že mu to šlo. Tím líp.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 12. 2024 16:28

Úplně spoléhat se na to ale nedá, jelikož v roce 2023 někteří taky psali, že uspáním o zvýhodněnou cenu přišli:
viewtopic.php?p=13595788#p13595788
viewtopic.php?p=13642311#p13642311
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jhappy 9. 12. 2024 16:59

Dnešní odpověď Kaktusu:

"Pokud se balíček řádně neobnoví, tak se suspenduje na 90 dní a půjde ho ještě probudit dobitím dostatečného kreditu. Poté se nenávratně deaktivuje �"
jhappy
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 9. 12. 2024 17:10

Toto info tedy koresponduje s tím, že se někomu balíček po 60 dnech spánku normálně obnovil za zvýhodněnou cenu. Klíčové je tedy nepřekročit 90 dnů spánku :!:
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Da Gony 9. 12. 2024 20:44

Došlo ke změně login obrazovky na sso.mujkaktus.cz. proč o tom není žádné info na webu? Bude fungovat stávající API,natož login údaje?
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 9. 12. 2024 21:09

no, třeba o tom teď nějaký maniak napíše, je to tuze zajímavé…
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 9. 12. 2024 21:10

Na to nespoléhej, že ti zůstane zvýhodněná cena. Osobně mám zkušenost, že se mi neobnovil balíček z důvodu nedostatku kreditu a nepomohla ani svěcená voda. A to jsem přetáhl o jeden den. :)
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 9. 12. 2024 23:36

Milos píše:Když budeš mít balíček uspaný, tak se ti přece žádná data syslit nebudou. Nebo jak jsi tu první větu myslel? :hm

Myslel jsem to ve stylu, že si nyní aktivuji balíček za 250 korun a pomocí nízkého kreditu nechám uspat do doby než jej budu potřebovat. (Třeba když zrovna nebude dostupná žádná akce od Tesca nebo mateřské O2.) V porovnání s prostým nákupem té SIM za polovinu ceny, jak to bylo možné rok, dva zpátky, je to sice škrábání se pravou nohou za levým uchem, ale je to možnost.

Ipanema píše:Když se balíček uspí, tak přece ta akční cena padá.... Tak to vždy bylo, že to platilo jen na řádný obnovy. I při uspání a pak znovu probuzení, že by naskočila nazpět stará/nízká cena? To se mi nezdá.

Na nižší balíček jít nejde. Na vyšší jsem přecházel. Data se převedly v pohodě.

Pár stránek zpět v tomhle vlákně někdo psal, že mu sleva zůstala (respektive speciální promo cena balíčku) i když měl delší dobu nízký kredit.

Takže pro ty, co si platí 6GB za standardní cenu, by to mělo jít. Ti, co si platí 10 GB za 350 korun, mají asi smůlu. Respektive asi přijdou o nasyslená data.

Da Gony píše:Došlo ke změně login obrazovky na sso.mujkaktus.cz. proč o tom není žádné info na webu? Bude fungovat stávající API,natož login údaje?

Nepíšou o tom, protože většině lidí je to naprosto šumáx fux. Nezajímá je to. A já i ty si o tom můžeme myslet, co chceme. A můžeme kritizovat nízké zabezpečení a smát se, jak se lidi nechají okrást. Ale to nic nezmění. Přihlašovací údaje samozřejmě fungují, nejsou to idioti. Jestli API zůstalo stejně, spusť si testy. (Sám hřeším a moc testy nepíšu, ale to je základní kámen aplikace, na to bych je měl napsané i já.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod nehyba 10. 12. 2024 09:49

tak já to teda znova potvrdím. Asi 2.9 jsem aktivoval sim,kde byl balíček 10GB za 250kč-aktivace proběhla automaticky po vložení simky do telefonu a hovorem.Na simce zbyl úvodní bonusový roční kredit 100kč,sim jsem nijak nedobíjel a tím pádem se balíček 10Gb za 250kč uspal. Od kaktusáku v messengeru jsem měl potvrzeno,že balíček může být do 90ti dnů od uspání obnoven za původní cenu 250kč.Tak se také stalo,26.11 byl dobit kredit a balíček jede za akční cenu 250kč.Tzn cca 60 dní od uspání a funguje to.
nehyba
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 12. 12. 2024 11:18

Lze tento balicek 10GB/250Kc prevest dodatecne na jinou SIM ? Treba na novou s triplem ?
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 12. 2024 11:22

Ano, tel.č. ale zůstane to, co mělo aktivní balíček 10GB/250 Kč.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 12. 12. 2024 14:28

Dá se to udělat kdykoliv přenést číslo od jiného opa, jen bacha číslo triple SIM bez balíčku zanikne takže je lepší požadované číslo přenést až po výměně SIM.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Da Gony 12. 12. 2024 20:40

Da Gony píše:Došlo ke změně login obrazovky na sso.mujkaktus.cz. proč o tom není žádné info na webu? Bude fungovat stávající API,natož login údaje?

m.x. píše:no, třeba o tom teď nějaký maniak napíše, je to tuze zajímavé…

Skvělé, nebyla to jen grafická předělávka, ale znefunkčnili i API :grr: . Co ale je divné, ne kompletně, že by bylo zrušené, ale vrací chybu 900 něco jako login required. Dřív fungovalo :tleskani
Da Gony
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka