No ono při Dobíječkách bývá problém s tím, že má Kaktus přetížený systém či přetíženou platební bránu. A v tom případě ti nepomůže ani třeba zlatá karta
Hezký den všem, po delší době uvažuji o změně a možnostech nastavení mých služeb.
Doporučil by mi někdo nějaké lepší řešení? Aktuálně mám tarif (již si nepamatuji jak se jmenoval), kde mám 10GB měsíčně za 250Kč + naspořeno poměrně velké množství dat. Po většinu času používám pouze data a občasná sms a volání (mám i druhou sim). Existuje teď někde nějaká lepší varianta pro data?
Koukal jsem, že Kaktus to už řeší pouze přes tarify NEŘEŠTO a ty jsou pro mě cenově i službami nezajímavé.
Cokoliv s daty změníš, tak o ně přijdeš. Toto zvaž. Můžeš si pořídit menší balíček na data nebo přejít na Neřešto. Ale vždy s čistým štítem. Za 125 Kč (předpokládám, že dobíjíš každý 2. měsíc za 250 Kč) neseženeš nic lepšího. Neřešto jsi vypočítal jak, že ti vyjde třeba levněji, když o něm uvažuješ? Buď na to zůstaň nebo zlevníš to tak, a to o pár korun, že to necháš celý ten objem dat padnout a aktivuješ si menší balíček. Nepřijde mi to ale ve finále moc výhodný.
Naposledy upravil Ipanema dne 2. 1. 2025 10:02, celkově upraveno 1
@Ipanema Joj vím, že bych o data přišel. Ona přijde dovolená a ono se to poměrně dost zkrouhne. Není někde napsané do kolika max. ty data mohou jít? Neřešto jsem psal jako jedinou varinatu od Kaktusu a že mi přijde nezajímavá.
@Jean_Valjean Asi máte pánové pravdu. Těch 125Kč, když dobíjím v dobíječkách je asi fakt prozatím nepřekonatelné.
Ty NEŘEŠTO tarify lze taky platit z kreditu tzn. z dobíječek, nebo kouze kartou?