Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 15:18

Taky mohli dát na Vánoce nějakou speciální Dobíječku ... třeba trojnásobek kreditu ;-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snoop69 23. 12. 2024 17:30

Snad ji stihnu stále mi to po dlouhém načítání napíše, že platba kartou není možná :roll:
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 17:53

K dobití můžeš kdyžtak použít dobíjecí platební bránuT-Mobile https://www.t-mobile.cz/kredit-a-dobije ... bni-kartou nebo internetové bankovnictví některých bank.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 23. 12. 2024 18:36

Asi problém karty, jak jinak dobít v aplikaci než kartou.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 18:51

No ono při Dobíječkách bývá problém s tím, že má Kaktus přetížený systém či přetíženou platební bránu. A v tom případě ti nepomůže ani třeba zlatá karta :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 23. 12. 2024 20:30

Tak jako obvykle, přes mobilní aplikaci platbou na jedno kliknutí se mi dobít nepodařilo. Aplikace jako vždy přetížená - amatéři �
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 23. 12. 2024 20:42

Tak jako obvykle, přes mobilní aplikaci platbou na jedno kliknutí se mi dobít podařilo.
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 23. 12. 2024 21:45

To bude asi tím, že jsi pokročilý a já pouze junior :-)
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 25. 12. 2024 15:27

Jasně :twisted: Spíš by mě zajímalo vysvětlení proč to někomu vždy jde a jinému vždy nejde ;-) Lokalita?
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 25. 12. 2024 15:38

Nebo čas, kdy to člověk zrovna zkoušel? Nebo třeba verze appky (Android vs. iOS)?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod HT MS 25. 12. 2024 18:40

Příspěvek od Milos 25. 12. 2024 15:38
Nebo čas, kdy to člověk zrovna zkoušel? Nebo třeba verze appky (Android vs. iOS)?

Verzí to určitě není, "kousalo" se mi to z obou systémů...
HT MS
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 1. 2025 09:53

Hezký den všem,
po delší době uvažuji o změně a možnostech nastavení mých služeb.

Doporučil by mi někdo nějaké lepší řešení? Aktuálně mám tarif (již si nepamatuji jak se jmenoval), kde mám 10GB měsíčně za 250Kč + naspořeno poměrně velké množství dat.
Po většinu času používám pouze data a občasná sms a volání (mám i druhou sim). Existuje teď někde nějaká lepší varianta pro data?

Koukal jsem, že Kaktus to už řeší pouze přes tarify NEŘEŠTO a ty jsou pro mě cenově i službami nezajímavé. :hm
Přílohy
mujkaktus.cz.png
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 1. 2025 10:02

Cokoliv s daty změníš, tak o ně přijdeš. Toto zvaž. Můžeš si pořídit menší balíček na data nebo přejít na Neřešto. Ale vždy s čistým štítem. Za 125 Kč (předpokládám, že dobíjíš každý 2. měsíc za 250 Kč) neseženeš nic lepšího. Neřešto jsi vypočítal jak, že ti vyjde třeba levněji, když o něm uvažuješ? Buď na to zůstaň nebo zlevníš to tak, a to o pár korun, že to necháš celý ten objem dat padnout a aktivuješ si menší balíček. Nepřijde mi to ale ve finále moc výhodný.
Naposledy upravil Ipanema dne 2. 1. 2025 10:02, celkově upraveno 1
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 1. 2025 10:02

Když ani nevyužiješ to, co máš naspořeno, tak k čemu shánět něco jiného? Za těch 125 Kč stejně nic lepšiho na data není.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 1. 2025 10:06

@Ipanema Joj vím, že bych o data přišel. Ona přijde dovolená a ono se to poměrně dost zkrouhne. :) Není někde napsané do kolika max. ty data mohou jít? Neřešto jsem psal jako jedinou varinatu od Kaktusu a že mi přijde nezajímavá.

@Jean_Valjean Asi máte pánové pravdu. Těch 125Kč, když dobíjím v dobíječkách je asi fakt prozatím nepřekonatelné.

Ty NEŘEŠTO tarify lze taky platit z kreditu tzn. z dobíječek, nebo kouze kartou?
P1x3lo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka