Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 2. 1. 2025 10:17

Tarify Neřešto lze platit pouze kartou a nejde na ně tedy využít Dobíječka.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 2. 1. 2025 10:20

Jen kartou, viz FAQ Kaktusu:

Jak si Neřešto aktivuji?
Neřešto aktivuješ v aplikaci nebo samoobsluze v sekci Předplatné a zaplatíš kartou. Platba se ti pak bude automaticky strhávat každý měsíc, dokud obnovu nezrušíš. Z kreditu platit nejde.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 1. 2025 10:22

Dobíječka na Neřešto jde. Ale jen nad rámec. Základní cena je beze slev a jen z kreditky. Pro tebe fakt k ničemu.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 1. 2025 10:25

@Ipanema OK, tak já zatím zustanu u svého tarifu a uvidime co se v budoucnu objeví.
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 2. 1. 2025 10:29

Kam bys chtěl přejít, když data nečerpáš a zbytečně syslíš?
Na nižší počet GB, nebo snad na vyšší?
Jaký je měsíční průměr využití dat za třeba poslední 3 měsíce?
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 1. 2025 10:32

@technikus jak jsem psal předtím, ono stačí 1-2 dovolené a on se ten budget o dost zmenší :)

Každopádně pokud se nepletu tak už nyní je těch 10GB za 350Kč a já je mám ještě původních 250Kč (z původního balíčku ještě 6GB za 200, nebo kolik to bylo), takže i toto bych přišel.
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 2. 1. 2025 10:44

Tak ono lze přejít kamkoliv, klidně i mimo Kaktus (ale to nasyslení by jistě zabolelo).
Jde o to, jaké jsou požadavky a priority na operátora a služby a to všechno za jaké částky.
Víc/málo volám, prodatuji málo/moc GB dat apod a podle toho najít odpovídající tarif napříč tomu co se poskytuje.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 2. 1. 2025 11:14

Jojo mě je jedno k jakému operátorovi půjde. Jde mi čistě a pouze o data, jelikož na SMS a volání mám prozatím firemní telefon a nepotřebuji i na druhém čísle.

Každopádně co jsem to tu tak pročetl, tak nezískám v případě dobíječek lepší nabídku než 10GB/125Kč. Myslím u žádné z konkurence.

-- 2. 1. 2025 11:19 --

Nevíte jestli má Kaktus nějaký stop limit pro nasyslení dat? :)
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 2. 1. 2025 11:21

Tak každý může mít jinou představu u pojmu "lepší nabídka".
Stačí proserfovat měsíčně desítky GB dat a budeme se muset bavit o nějaké zcela jiné nabídce, tarifu a možná i jiném operátorovi.
Je to prostě individuální. Každý máme jiné využívání služeb a podle toho i spotřebu dat, SMS či minut hovoru.

Pokud vloni Kaktus oprášil 10 GB za 250 Kč, třeba letos opráší i 30 GB za 350 Kč (při Dobíječce 175 Kč), nebo přijde s úplně něčím jiným, novým.
Nicméně to bys zřejmě syslil ještě více GB a i za více Kč.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 2. 1. 2025 11:53

@P1x3lo: Balíček 10GB dat u nikoho jiného levněji neseženeš. Data se dají syslit do nekonečna, žádný strop tam není.

Pokud ti jde jen o to, platit měsíčně méně než 125Kč a stačily by ti 4,17GB dat a funkčnost pouze v ČR, tak od O2 můžeš mít Datamanii 50GB na rok za cenu 999Kč, neboli za 83Kč/měsíc. V rámci různých akcí teď šla sehnat i za 799Kč (67Kč/měsíc).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 1. 2025 12:28

Změnu tarifu bych začal řešit až při vyčerpání nasyslených dat, do té doby je zbytečnost se tím zabývat.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 2. 1. 2025 16:18

Já u táty využil při zrušení Božího balíčku 6+nekonečno převod na 1GB dat (tenkrát jak to rušili tak zachovali nasyslená data i při změně na nižší) a dodnes tam má kolem 100GB. Ještě jsem mu udělal triple za 5bábu tak počítám má cca na rok vystaráno :tleskani
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod komplik 2. 1. 2025 19:47

P1x3lo píše:@technikus jak jsem psal předtím, ono stačí 1-2 dovolené a on se ten budget o dost zmenší :)

Každopádně pokud se nepletu tak už nyní je těch 10GB za 350Kč a já je mám ještě původních 250Kč (z původního balíčku ještě 6GB za 200, nebo kolik to bylo), takže i toto bych přišel.

Tak na dovolenou si lze koupit normální flat tarif třeba na měsíc.
Často to bude jako nové číslo za v podstatě retenční cenu, nebo jak teď bylo u O2 zcela zdarma. Unlimited data v ČR, v roamingu vyšší desítky GB... po dovolené zrušit...
Daily driver: Macbook Pro 14" M1 Pro, Surface Pro X
Gadgety: Galaxy Tab S8+, Galaxy S23 Ulta, GW4 Classic, iPhone 16 Pro, iPad 9.gen, AW7
Gaming: Desktop PC (5800x3D, RTX3060Ti). XBOX Series S
komplik
Junior

Odeslat příspěvekod k4R3l 4. 1. 2025 07:50

Řeším nemilý problém. Dcera dostala pod stromeček iPhone 15. Při opakovaných pokusech o nahrání esim telefon hlásí "Nepodporovaná eSIM". Problém řeším už několik dní s podporou Kaktusu, ale Lucka a Terkou se po tuto dobu stále jenom opakovaně radí s kolegy a techniky a nevím kým ještě a dcera se na dáreček, který původně obrečela radostí, teď dívá opět s brekem, ale tentokrát nešťastným.

Nemáte někdo nějaký tip co s tím, než se definitivně na*eru a půjdu k jinému operátorovi?

Díky
k4R3l
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 4. 1. 2025 07:56

Fyzická SIM v tom přístroji funguje?
Google vyhazuje mnoho výsledků, jeden z nich je iPhone blokovaný na určitého operátora.
iOS je nejnovější? Tady je taky něco málo
technikus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka