Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 5. 1. 2025 21:27

Návrat zpět k tématu, prosím!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod k4R3l 6. 1. 2025 21:19

Tak ještě si dovolím poslední OT.
Pokud mi telefon hlásí, že mám kontaktovat operátora, protože problém není v telefonu, tak jsem postupoval dle instrukcí. Který průměrný uživatel by v dnešní době čekal, že mobil může být blokovaný na zahraniční operátory...

Lucka s Terkou se v podstatě k jádru problému, narozdíl od některých zde, vůbec ani nepřiblížily a poslední jejich dotaz byl, jestli jsem v době stahování eSIM na wifi... Tož co k tomu dodat. Takže kontaktovat podporu tedy z mého pohledu nebylo zbytečné a aspoň se holky zase něčemu přiučily a mohou dalšímu podobnému nešťastníkovi poradit lépe než mně.

No a Lucka mi teď ještě poděkovala za info a poznatek předá technikům. Tak jaké pak obtěžování podpory, nakonec z toho vzešla krásná edukace podpory.
k4R3l
Junior

Odeslat příspěvekod yndezit 6. 1. 2025 21:43

Hezky jsi je vychoval, ale za chvíli Lucku s Terkou někdo zbouchne, a pak můžeš začít znovu s Andreou a Markétkou.
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 6. 1. 2025 21:48

Já teda nevím, ale než bych cokoliv započal - podpora operátora, fórum apod., tak bych si udělal domácí analýzu - SIM Kaktusu jinam, jinou SIM do iPhone apod a bylo by jasno a tady by nemusely být cca 2 strany mimo téma a holky/paní na chatu by se mohly věnovat jiným dotazům.
Celý to vlastně spadá do tématu iPhone - jak jsem výhodně koupil blokovaný přístroj na operátora.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 6. 1. 2025 22:16

k4R3l píše:Lucka s Terkou se v podstatě k jádru problému, narozdíl od některých zde, vůbec ani nepřiblížily a poslední jejich dotaz byl, jestli jsem v době stahování eSIM na wifi... Tož co k tomu dodat. Takže kontaktovat podporu tedy z mého pohledu nebylo zbytečné a aspoň se holky zase něčemu přiučily a mohou dalšímu podobnému nešťastníkovi poradit lépe než mně.

Jde taky o to, jestli měly holky z podpory od tebe relevantní informace, tj. něco ve smyslu "koupil jsem kdesi pod rukou mobil, o jehož původu nemám vůbec šajnu a nikdy nikdo mně jeho funkčnost při prodeji nepředvedl". Protože jinak holky z podpory tak nějak automaticky předpokládají, že klienti mají funkční telefony určené pro CZ trh a ony pak řeší jenom záležitosti související se SIM/eSIM.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 8. 1. 2025 11:12

Funguje vám v pořádku samoobsluha? Od včerejška zaznamenávám problémy s načtením některých ukazatelů stavu.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Epe 8. 1. 2025 11:39

web mi take nefunguje spravne. Android aplikace funguje
Epe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m4rk3J 8. 1. 2025 11:42

Mně webová nejede skoro vůbec, u všeho svítí akorát "Načítáme...".
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod gifter 10. 1. 2025 14:17

Dnes 16:00 až 19:00 dobíječka
Case: Fractal Design | PSU: Seasonic | MB: ASUS | CPU: AMD | RAM: Kingston | VGA: Sapphire | HDD: Seagate | SSD: Kingston | Fan: Arctic + Noctua | LCD: Dell | Win 10 Pro 64 bit
gifter
Junior

Odeslat příspěvekod komplik 10. 1. 2025 16:03

k4R3l píše:Lucka s Terkou se v podstatě k jádru problému, narozdíl od některých zde, vůbec ani nepřiblížily a poslední jejich dotaz byl, jestli jsem v době stahování eSIM na wifi... Tož co k tomu dodat. Takže kontaktovat podporu tedy z mého pohledu nebylo zbytečné a aspoň se holky zase něčemu přiučily a mohou dalšímu podobnému nešťastníkovi poradit lépe než mně.

Protože to je 1st level support, který má naučené scénáře. Jelikož se u nás telefony už dlouho neblokují, tak prostě ten scénář nemají proškolený, když jednou za uherák nějaký exot použije exotický telefon. Z vlastní zkušenosti vím že kaktusu se občas esim aktivace nepovede, jednou to bylo tak že se mi dovolali ale já nezavolal, neposlal zprávu, zprávy taky nechodily. Řešeno s podporou na den vykecávání, stačilo holt vyžádat novou esim, někde jim musel uhnít nějaký job který aktivuje služby na konkrétní simce.

Další problém je v tom že je to low cost operátor, když jsem k nim šel tak jsem si to neuvědomil, bylo otřesné chtít něco od podpory, nejde vzít telefon a pobavit se s lidmi, natož, což by u normálního operátora udělal každý, že by vzal ten exotický telefon a přišel by s tím na pobočku a řekl prodavači, ten by ten problém mohl rychle identifikovat, protože by to měl v ruce.
Daily driver: Macbook Pro 14" M1 Pro, Surface Pro X
Gadgety: Galaxy Tab S8+, Galaxy S23 Ulta, GW4 Classic, iPhone 16 Pro, iPad 9.gen, AW7
Gaming: Desktop PC (5800x3D, RTX3060Ti). XBOX Series S
komplik
Junior

Odeslat příspěvekod mareka 10. 1. 2025 16:53

Daří se vám dobíjet v rámci zvýhodněných dobíječek? V prosinci jsem nebyl schopen se do samoobsluhy přihlásit, dnes po velkém boji a čekání jen do některých účtů (v rámci rodiny). A i po přihlášení mi naskočí info, že dobití kartou není možné.
Problém je podle mne od chvíle, kdy změnili způsob přihlášení/autentikace.
mareka
Junior

Odeslat příspěvekod Briko 10. 1. 2025 16:57

Kaktus je jeden velkej bordel, to co si dovolí český T-Mobile by si v Německu nikdy nedovolili.
Briko
Junior

Odeslat příspěvekod lukas1107 10. 1. 2025 16:57

Dobití napřímo přes bránu TM funguje

https://www.t-mobile.cz/kredit-a-dobije ... bni-kartou
lukas1107
Junior

Odeslat příspěvekod mareka 10. 1. 2025 17:00

A on ten bonusový příspěvek je funkční i při dobití přes T-Mobile stránku?
mareka
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 10. 1. 2025 17:01

Briko píše:Kaktus je jeden velkej bordel, to co si dovolí český T-Mobile by si v Německu nikdy nedovolili.

… tak je to možné, že T-Mobile CZ přímo zodpovídá za to, co se děje v Kaktusu (stejně jako v MOBIL.CZ a innogy Mobil), ale úplně jistý si tím nejsem

(nebo má APMS kiksy v tom seznamu opů? dle webu koukám provozuje toho kapitalizovaného (takykapitalizovaná) MAFRA)
Naposledy upravil m.x. dne 10. 1. 2025 17:04, celkově upraveno 1
m.x.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka