Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 7. 6. 2024 12:17

Kdyby měl někdo čas, napište do T-Mobilu, že tady v nadpisu tady mají chybu:
Kód: Vybrat vše
https://www.t-press.cz/cs/tiskove-materialy/tiskove-zpravy-t-mobile/virtualni-operator-kaktus-slavi-pulkulatiny-a-zakazniky-odmeni-pri-dobiti-100-kreditu-zdarma.html
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 7. 6. 2024 12:44

Tak nějaké jejich marketingové vějičky s "virtuálním operátorem" nejsou podstatné. Podstatné je, kde se ta tisková zpráva nachází :) Jiným "virtuálním operátorům" tam předpokládám tiskové zprávy nevisí.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod eetm 8. 6. 2024 20:54

Já jednou přenášel číslo od Kaktusu k Vdf, během přenosu jsem si to ale rozmyslel a kontaktoval pře fcb operátory Kaktusu, ať přenos zruší, těm se to zrušit nedařilo, ale předali požadavek dál a pak už se mnou komunikoval T-M , když potvrzoval SMS zprávou, že přenos čísla byl zrušen. ;-)
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 6. 2024 08:05

Lze technicky prevest cislo v ramci kaktusu ze sim A na sim B a pote ze sim C na sim B? Tzn na B by se prevadelo 2x vcetne kreditu a nastradanych dat...

Resp. kdyby se chtelo vyhnout prevodu 2x na stejnou sim, tak nejprve ze sim C na A a pote na B....
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod strny88 9. 6. 2024 08:53

Nelze. Musíš převést číslo mimo kaktus.
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mirek.email.cz 9. 6. 2024 09:34

Ahoj, vcera rano se mi vyresetovaly minuty v ramci balicku z nejakych 77 zbyvajicich na 200 - mimo "cyklus" obnoveni, aniz by mi to snizilo kredit. Skoda, ze se nestava casteji :-D

Kolem 11.6. se ma balicek standardne obnovit, tak cekam, jestli pribude 200 minut, nebo jen ten rozdil.
Cena volani je podle me mimochodem to, co by se mohlo snizit aspon o tretinu.
mirek.email.cz
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 9. 6. 2024 10:50

strny88 píše:Nelze. Musíš převést číslo mimo kaktus.

Proč by nešlo? Dělám to podobně tak 2x do roka a není problém.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod Greenyn 9. 6. 2024 12:46

Když mám aktiovovaný balíček z limitky 10/15GB za 250kč, dá se na pár měsíců pozastavit, aniž bych přišel o větší objem dat a byl poté převeden na standardních 6GB/měs?
V aplikaci lze vypnout automatickou obnovu, ale nevím, jestli to má stejné důsledky, jako když na kartě nebude dostatečný kredit, tj. následné přepnutí na těch 6GB. Děkuji za objasnění :).
Greenyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 9. 6. 2024 12:50

Na to tlačítko ti zakazuji klikat. Když to uděláš, balíček už nepůjde udělat/aktivovat. V případě nedostatečného kreditu můžeš mít balíček půl roku uspaný. Na tak dlouhou dobu ale na 100% nespoléhej! Jak dobiješ (pouze dobití a nikoli převod kreditu mezi čísly), obnoví se na stejné výši. Tj. 10GB za 250 Kč.

V obou dvou případěch (uspání z důvodu kliknutí a uspání z důvodu malého kreditu) vždy příjdeš o všechny nastřádaný data. Pak se začíná s čistým štítem.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 6. 2024 15:42

milbust píše:
strny88 píše:Nelze. Musíš převést číslo mimo kaktus.

Proč by nešlo? Dělám to podobně tak 2x do roka a není problém.

Prepokladam teda, ze A->B->C->D atd. je funkcni, ale A->B a pote C->B nikoliv?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod t152 9. 6. 2024 17:02

Převádět lze tak i tak,záleží,které číslo chceš zachovat a které ztratit? Nebo jestli ti jde jen o převod kreditu z karty na kartu?
t152
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 9. 6. 2024 17:59

Souhlasím s t152. Oba způsoby jsou možné. Kredity se převedou všechny (i bonusové). Balíčky a nasyslené minuty (data) jen z karty z které číslo přenášíš (to číslo také zůstává).
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 9. 6. 2024 19:58

mirek.email.cz píše:Ahoj, vcera rano se mi vyresetovaly minuty v ramci balicku z nejakych 77 zbyvajicich na 200 - mimo "cyklus" obnoveni, aniz by mi to snizilo kredit. Skoda, ze se nestava casteji :-D

Kolem 11.6. se ma balicek standardne obnovit, tak cekam, jestli pribude 200 minut, nebo jen ten rozdil.
Cena volani je podle me mimochodem to, co by se mohlo snizit aspon o tretinu.

jo, taky se mi to resetovalo ... dokonce na balíčku, který už má nastaveno, aby se neobnovil (a byl zcela vyčerpán), protože zítra mám přenos čísla jinam (v mém případě šlo o 50 minut)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 9. 6. 2024 23:48

slavo963 píše:Lze technicky prevest cislo v ramci kaktusu ze sim A na sim B a pote ze sim C na sim B? Tzn na B by se prevadelo 2x vcetne kreditu a nastradanych dat...

Resp. kdyby se chtelo vyhnout prevodu 2x na stejnou sim, tak nejprve ze sim C na A a pote na B....

Podle mě můžeš na 1 sim udělat pouze jeden převod (další už nepůjde) a rozhodně nejde sloučit nastřádáná data ze dvou sim. Balíčky z původní sim zmizí a přenesou se balíčky z převáděné sim.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 10. 6. 2024 00:17

Musí se rozlišovat pojem přenos a převod. Přenos (od jiného operátora) lze na jednu SIM jen jednou. Převod (čísla v rámci Kaktusu) by měl jít víckrát. S těmi daty souhlasím.
milbust
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka