Přesně jinak než s meziskokem k jinému opovi to neuděláš, bo s číslem se převedou i balíčky na novou SIM. Na nové SIM všechny balíčky které byly před převodem zaniknou. Takže přenos čísla jinam to řeší.
Vyvolávej a datuj, jakoby nebylo zejtřka s dvojitym kreditem. Takže 16 - 19. Stačí si dobít 2 - 5 stovek a máš 2x takovej kredit. Dyť to znáš.Kdyby něco, podmínky tu: http://www.mujkaktus.cz/chces-pridat
Pro info - dnes v dobíječce jsem dobil čistou SIM zdarma za 500, dostal jsem tripl a po převodu staré karty na novou se mi platnost bonusového kreditu prodloužila až do 2.10.2025 dvojitej tripl jsem nezkoušel, takovou spotřebu zas nemám
Do telefonu jsem ji strčil nejdříve v 16:00 - info SMS o aktivaci přišla v 16:07, dobíjel jsem chvilku po tom a v 16:13 už došla SMS potvrzující dobití.
Skvělý, dobíječku jsem prošvihl takže mám dotaz - když bonusový kredit končí 19.9. a zároveň 19.9. se má obnovit balíček na data, obnoví se ještě z toho bonusového kreditu? Víte doufám jakou chci slyšet odpověď...