Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 2. 2022 10:24

Chtěl jsem si dnes koupit měsíční jednorázový balíček na volání a vyskakuje na mě v appce chyba

Divil bych se, kdyby objednani SMSkou nefungovalo.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 3. 2. 2022 10:32

Kódy jsou případně zde:

Kód: Vybrat vše
https://www.mujkaktus.cz/nejcastejsi-dotazy#shortcody
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 3. 2. 2022 10:37

Díky, z webu to šlo hned.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 3. 2. 2022 18:32

Prosím, není tu ještě někdo, komu jsou data strhávána, i když je na WI-FI? Můžete juknout na výpisy? Fakt nechápu, co to může způsobovat. Hlavně mi přijde divné, že ta drobná data (0,5 kB) jsou strhávána i v čase, když mobil zrovna nepoužívám.
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 3. 2. 2022 18:41

Nejde to zjistit v mobilu ve využití dat?
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 3. 2. 2022 20:16

to účtování dat u kaktusu je velice záhadné, dle výpisu, ale jinak mi nepřijde, že by účtoval něco co nemá, jen ty jejich výpisy to stojí za to, mám účtované datové přenosy každý den v určitý čas, ale vypadá to jako souhrn dat od, nikoliv účtování zpětně
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 3. 2. 2022 20:18

vormen: Asi jsem lama, ale to využití dat jde někde vyčíst? Hledám v menu kde můžu, ale nic nenacházím.
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 4. 2. 2022 03:42

To může mít asi každý mobil jinak, respektive to nastavení nemusí mít každý mobil přístupné pro uživatele. Systém ti mohl nastavit některé aplikace, aby využívaly pouze mobilní data, i když jsi na wifi. Na Flip3 to je takto:

Připojení > Použití dat > Aplikace jen s mobilními daty

Obrázek

Připojení > Použití dat > Využití mobilních dat

Obrázek
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 2. 2022 08:28

Třeba v MIUI se k využitým datům přes nastavení nedostaneš. Stáhneš zeshora roletku a pod přepínači je ikonka s daty a zbytkem limitu byl-li nastaven. Po klepnutí se otevře nabídka s využitím dat. Denní/měsíční báze. Ale jinak se třeba využití dat z nastavení vyvolat nedá což mě zpočátku u MIUI dost mátlo.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 4. 2. 2022 08:48

Já mám starý (leč stále dobře fungující :-) ) Sony Xperia Z5 compact. Trochu jsem se v menu ještě pohrabal a něco našel. Bohužel počítadlo dat nejde vynulovat, jde jen nastavit zobrazení spotřeby za určité období. Větší výzkum udělám o víkendu, kdy je velká pravděpodobnost, že min. 24 hodin neopustím domácí WIFI a pak snad bude možné identifikovat konkrétní aplikaci. Ihned poté podám hlášení :-).
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 2. 2022 09:26

Zase apka neukazuje data. Že by dnes byla dobíječka? Vzhledem k datu pochybuji no uvidíme já jen že při několika předchozích dobíječkách to přes den neukazovalo data v apce.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 4. 2. 2022 09:35

U mě ukazuje vše OK. Dnes o půlnoci jsem měl obnovu balíčku.
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod Draper130 4. 2. 2022 09:52

Mám tam taky nulu
Draper130
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 4. 2. 2022 11:20

Taky tam nic nemám, ani když se přihlásím přes PC nikoliv přes appku.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 2. 2022 12:14

V prohlížeči ukazuje alespoň aktivní boží balíček ale čerpání balíčků je prázdné. Apka neukazuje nic (data 0+0). Třeba u někoho testují neomezenku (a nebo taky ne). SMS balicek stav jsem nezkoušel.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka