od cosmicboy 5. 2. 2022 09:55
Jj, to vím. Já ale potřebuji vědět přesně den, kdy jsem byl 100 % celý den na WIFI, což si zpětně nevybavím, kdy přesně to bylo. Takže to mám teď jako "úkol" do budoucna, vše nahrává tomu, že by tak tomu mohlo být min. 1 den z tohoto víkendu. Hned poté sem určitě napíšu, co jsem zjistil - kolik bylo strženo dat a jaká aplikace za to může.
-- 5. 2. 2022 12:37 --
Zatím jsem dnes stále na WIFI, na netu moc nejsem. Koukám na výpis Kaktusu i systému v telefonu. Již mám strženo 77 kB, ve výpisu aplikaci je uvedeno, že to spotřeboval OS Android. Akorát nechápu čím... Ano, je to datová drobnost, ale mě by z principu zajímalo, jak je to vlastně možné a jak tomu případně zabránit. Doma vypínat mobilní data? Aby časem nebyly s kilobytů megabyty. Zítra sem dám přehled, co přesně bylo za 24 hodin strženo.
-- 5. 2. 2022 20:01 --
Tak jsem 20 hodin jen na WIFI a z mobilních dat mi bylo strženo cca. 80 kB. Kaktus asi úplně na vině nebude, zde je přehled aplikací, které si něco sosly z mobilních dat. U 2. a 3. uvedené aplikace jde vysloveně zakázat použití mobilních dat na pozadí, ale u OS Android to nejde.
- Přílohy
-