VoLTE bude už brzy. Prý. Píšou to už přes rok, že brzy.
VoWiFi a 5G nebude ani brzy a ani za dlouho.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
LudekB píše:Nic se nesloučilo, měl jsem 2,7GB + 13GB, koupil jsem balíček 1GB za 100 Kč a mám teď 3,7 GB dat v aplikaci i na webu, socky nikde žádné. ve Widgetu na ploše, kde mi to předtím ukazovalo zbývající data na socky, je teď reklama na to jejich neřešto. Zkusím jim zítra napsat přes Facebook a uvidím, jak se k tomu postaví, ale moc šancí tomu nedávám.
JayDeeSq píše:vím, že se to tu asi řešilo milionkrát, ale když mám SIM s číslem A, kde je boží balíček a nějaká nastřádaná data a pak sim s číslem B, kde není nic, lze nějak jednoduše vzít číslo B a hodit na sim A? Na sim A nikdy nebylo přeneseno číslo, takže teoreticky sim B můžu přenést jinam a pak následně ke katusu na sim A. A nešlo by to přímo? Nejde mi o žádný čachry s bonusovým kreditem, jen chci na SIM A změnit číslo, na tom čísle je navázáno milion služeb a původní majitelka čísla je neustále využívá, ačkoliv sim byla zakoupená před více jak rokem, takže to číslo už musí být neaktivní dost dlouho), na whatsapp mě obvinuje z kradeze uctu, pritom sem ani nemel tuseni, ze to pouziva do doby prihlaseni, nelze si zaregistrovat na to cislo gmail, instagram nic. Druhá sim se tváří čistá od těchto služeb.
EDIT: boží balíček není zachovat podmínkou, lze přejít na 10GB, jen bych nerad ztratil data, ale možná než dělat kolečko po jiném operátorovi, tak je možná oželím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků