Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2022 10:17

VoLTE bude už brzy. Prý. Píšou to už přes rok, že brzy.
VoWiFi a 5G nebude ani brzy a ani za dlouho.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 1. 12. 2022 11:25

Otazka pro mistni mexicanos:
Pujde prevezt 2Mbs neomezenka na 10 GB? Asi pujde, ze.
Zustal mi na ni kredit 100pesetos (Kc), tak bych k nemu pridal 200 pri nabijecce (=400) a budu tam 500. Pujde to?
Nasledne, az bude nabito, tak vyrazim za americanos kupovat ta levna data. Cetl jsem, ze kaktusi akce za 250 plati jen do 31.12.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2022 11:48

Tak jestli myslíš změnu z Neřešto, tak to půjde. Jen je potřeba Neřešto ukončit v záložce v Samoobsluze a počkat až po datu jeho ukončení s tou aktivací 10 GB za 250 Kč. To pak najdeš v roletce se Samoobnovujícími balíčky. Budeš mít 500 Kč kredit (platnost minimálně 30 dní od dobíječky nebo se platnost nezmění, jestli ta 100 Kč je z bonusového kreditu a má třeba delší platnost než je 30 dnů) a 2x možnost aktivovat 10 GB balíček dat.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 1. 12. 2022 12:01

Skvele, diky.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 12. 2022 12:54

vím, že se to tu asi řešilo milionkrát, ale když mám SIM s číslem A, kde je boží balíček a nějaká nastřádaná data a pak sim s číslem B, kde není nic, lze nějak jednoduše vzít číslo B a hodit na sim A? Na sim A nikdy nebylo přeneseno číslo, takže teoreticky sim B můžu přenést jinam a pak následně ke katusu na sim A. A nešlo by to přímo? Nejde mi o žádný čachry s bonusovým kreditem, jen chci na SIM A změnit číslo, na tom čísle je navázáno milion služeb a původní majitelka čísla je neustále využívá, ačkoliv sim byla zakoupená před více jak rokem, takže to číslo už musí být neaktivní dost dlouho), na whatsapp mě obvinuje z kradeze uctu, pritom sem ani nemel tuseni, ze to pouziva do doby prihlaseni, nelze si zaregistrovat na to cislo gmail, instagram nic. Druhá sim se tváří čistá od těchto služeb.
EDIT: boží balíček není zachovat podmínkou, lze přejít na 10GB, jen bych nerad ztratil data, ale možná než dělat kolečko po jiném operátorovi, tak je možná oželím.
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AttaliaCZ 1. 12. 2022 13:00

A je ti jasné, že tím převodem – on ti už někdo poradí, jak na to – se to číslo ze SIM A vlastně zruší? A že časem se to číslo zrecykluje a dostane ho někdo jiný? :o))))
AttaliaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod polda 1. 12. 2022 13:01

Můžeš jim napsat, dokáží to provést.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 1. 12. 2022 13:04

LudekB píše:Nic se nesloučilo, měl jsem 2,7GB + 13GB, koupil jsem balíček 1GB za 100 Kč a mám teď 3,7 GB dat v aplikaci i na webu, socky nikde žádné. ve Widgetu na ploše, kde mi to předtím ukazovalo zbývající data na socky, je teď reklama na to jejich neřešto. Zkusím jim zítra napsat přes Facebook a uvidím, jak se k tomu postaví, ale moc šancí tomu nedávám.

Těžko se ti mohly převést Socky když v novém tarifování neexistují. Běžné GB se ti sloučily. V prvním dotazu žádné socky nezmiňuješ.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P1x3lo 1. 12. 2022 13:10

JayDeeSq píše:vím, že se to tu asi řešilo milionkrát, ale když mám SIM s číslem A, kde je boží balíček a nějaká nastřádaná data a pak sim s číslem B, kde není nic, lze nějak jednoduše vzít číslo B a hodit na sim A? Na sim A nikdy nebylo přeneseno číslo, takže teoreticky sim B můžu přenést jinam a pak následně ke katusu na sim A. A nešlo by to přímo? Nejde mi o žádný čachry s bonusovým kreditem, jen chci na SIM A změnit číslo, na tom čísle je navázáno milion služeb a původní majitelka čísla je neustále využívá, ačkoliv sim byla zakoupená před více jak rokem, takže to číslo už musí být neaktivní dost dlouho), na whatsapp mě obvinuje z kradeze uctu, pritom sem ani nemel tuseni, ze to pouziva do doby prihlaseni, nelze si zaregistrovat na to cislo gmail, instagram nic. Druhá sim se tváří čistá od těchto služeb.
EDIT: boží balíček není zachovat podmínkou, lze přejít na 10GB, jen bych nerad ztratil data, ale možná než dělat kolečko po jiném operátorovi, tak je možná oželím.

Podle mě nejde, protože tarif a služby ze sim B přehraje vše ze sim A. Vždy výsledná sim u tebe sim B bude přepisovat vše ze sim kam to chceš přenést. Pouze kredit lze přenášet jakkoliv.
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod AttaliaCZ 1. 12. 2022 13:20

P1x3lo: nesmysl. Když si cislo ze SIM B přenese třeba k VF a pak zpět do kaktusu do SIM A, co přesně se mu z tarifu SIM B převede? Řeknu ti co... Vůbec nic.
AttaliaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 12. 2022 13:25

AttaliaCZ
to mi jasný je, ale to už není tak úplně moje starost, má to nějaká pubertální holka a na ten whatsapp přijde denně desítky zpráv, kdyby šlo o mě tak to neřeším, ale s ní domluva není lehká, absolutně neví co s tím a tvrdí že to je její číslo, když jsem jí říkal at se vse prevede na nove cislo co pouziva, tak ja jsem ten zlej zlodej uctu. Mám to pro syna, tak chci aby měl klidný život a takhle whatsapp není pohodlné používat a i když si svůj účet převede přes převod, tak nějak nevěřím, že všechny ty její konktakty jí přestanou psát sem. Být to moje tak to budu blokovat a byl by klid.

polda
opravdu i tímto způsobem? převést služby na jinou sim, ale zachovat číslo té sim na kterou se přenáší? Klasickou výmenu sim,, vím že lze i v samoobsluze, ale to by číslo nezměnilo.
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AttaliaCZ 1. 12. 2022 13:40

Tak ji rekni, ať jde do pr-de-le, ne? Jestli máš SIM s nějakým konkrétním číslem, tak naopak ten, kdo to číslo používá bez SIM, je zloděj, tedy ona :-) Já bych ta připojená zařízení na Whatsappu hromadně odhlásil, ať má smulu :-)

"Seznam svých propojených zařízení pravidelně kontrolujte. V aplikaci WhatsApp přejděte do Nastavení > Propojená zařízení a zkontrolujte všechna zařízení propojená s vaším účtem. Chcete-li propojené zařízení odhlásit, klepněte na ně > Odhlásit se. Neaktivní propojená zařízení také po 30 dnech automaticky odpojíme."

To můžeš udělat hned teď, at se nakrkne :-D :-D
AttaliaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Elnc 1. 12. 2022 13:57

Napsal bych Kaktusu žádost o výměnu tel. čísla z výše uvedených důvodů. V tomto případě není důvod, aby Kaktus nevyhověl.
"Johne Spartane, máte pokutu dva kredity za porušení slovního morálního statutu!" :P
Elnc
Poslední varování

Odeslat příspěvekod polda 1. 12. 2022 14:54

Dokáží všechno jen to musí být odůvodněno.
Taky všechno z čísla které je nepoužitelné převést na jiné číslo.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 12. 2022 15:58

AttaliaCZ
tak já jí whatsapp nevědomky odhlásil tím, že jsem ho přihlásil na tom mobilu, může být aktivní jen jedno mobilní zařízení a ona to zřejmě rok a půl měla na mobilu už bez vlastnictví čísla, takže při výměně mobilu by o to stejnak jednou přišla, ale to neřeší ty desítky zpráv co na to chodí, jelikož nemám její konktakty, tak to ani nelze nějak hromadně bloknout nebo všechny vyrozumnět o změně čísla, i ten účet lze zrušit, tím se vyčistí, ale stejnak jen od fotky atd., chtěl bych to dát synovi k užívání, je pro něj whatsapp novinkou a to že tam pořád píšou a posílají fotky cizí lidi není ono, proto jsem chtěl zkusit využít jednu sim kaktusu co tu mám v šuplíku. Ale ještě jsem s ni v komunikaci o tom, že bych ji teda nechal prihlasit u sebe a ona si udelala vymenu cisla tim by vsem kontaktum prisla hromadna zprava o zmene a mohl by byt klid
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka