Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aje1 17. 7. 2023 21:47

A to je problem poslat sms na 7350 ve tvaru PUK2
aje1
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2023 21:53

No pro někoho je holt jednodušší poslat stížnost na ČTÚ, než zjistit Katusem požadované údaje :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod P3p3k 18. 7. 2023 13:32

Tak to je snad jasny. Prece si nekam to cislo nepoznamenam. Coz ja tedy taky nedelam, uz bych to nenasel :) Proto si to vyfotim. Misto to nezabira a mam to vzdy u sebe :)
Alcatel OT - Alcatel 301 - Samsung Monte + Xperia E15i - Lumia 620 - Lumia 820 - Lumia 1020 - Pixel 3a - Pixel 4a - Pixel 7a
P3p3k
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 18. 7. 2023 13:36

Přitom tohle konkurence umí, v mobilní aplikaci nebo webové např. u Vodafone je možné si zobrazit PIN1, PIN2, PUK1, PUK2
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 18. 7. 2023 14:06

Nevím proč kaktusu nestačí telefonní číslo. Chybu udělal Kaktus, ale já musím běhat a zjišťovat něco, ať možná napraví jejich podfuk. My přišli o nějaké data, takže dobrý, ale jiní o peníze, jak jsem tady četl, takže opravdu jen drobný technický problém. Proč nejde řešit drobný technický problém s dobitím např. karty 10GB za 250, proč potom musí člověk platit 350? Vždyť jenom se někdo zapomněl podívat, kolik má kreditu...

-- 18. 7. 2023 14:11 --

2 aje1
Proč operatorka neporadila, že PUK2 lze takto jednoduše najít? Dokola jen psala, že ho potřebuje a když jsem napsal, že nemám, tak prý smůla.
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 19. 7. 2023 08:39

Glock69 protože 250 byla akční cena toho balíčku, normální ceníková cena balíčku je 350. Všichni to ví a stejně se najde nějaký ublíženec (13.znamení zvěrokruhu) který vlastní blbost zaměňuje s podvodem z druhé strany. Gratuluji. Radši si pořiď paušál, ať nemusíš příště takový "podvody" ze strany toho zlého Kaktusu řešit...PS nejde o to že jsi zapomněl zkontrolovat kredit ale zapomněl sis přečíst podmínky služby...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod glock69 19. 7. 2023 15:41

Sorry, já jen uvádím, že se tady jinak bere chyba Kaktusu a jinak chyba uživatele. Chápu, že musíte blahořečit operátory, i když někdy se chovají jako šmejdi.
Paušál mám, ale u jiného operátora. A předplacené karty u kaktusu hlídám 4, zatím bez mých chyb. Problémy zatím dělal vždy jen kaktus, lže, sem tam nefungují apky a tak.
Naposledy upravil Nick Cave dne 19. 7. 2023 15:44, celkově upraveno 1
Důvod: upravena duplicita příspěvku
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 25. 7. 2023 10:11

Nemáte někdo osobní zkušenost s online dobíjením kreditu při dobíječce s bankou UniCredit? Já léta dobíjel z app přes Fio, vždy během pár sekund bylo potvrzeno, že dobití proběhlo úspěšně. Našel jsem tuto funkci dobíjení kreditu i v app banky UniCredit, kterou má kolegyně v práci a bude potřebovat občas dobíjet, tak jestli to bude také stopro spolehlivě hned online. Testoval jsem to totiž o víkendu, kdy jsem zadal, že chci dobít, ale nabídlo to datum provedení až na pondělí. Já vím, že oni prostě neumí odesilat klasické platby v nepracovní dny, což by ani tak nevadilo, bo Kaktus mívá dobíječky v jen dny pracovní, ale jestli třeba nemá nějaké prodlevy i v ty pracovní dny při využití té funkce "Dobití kreditu". Tedy aby pak ta platba ke Kaktusu nedorazila až někdy po konci dobíječky.
No asi jí stejně doporučím si pořídit Fio, tam problém nehrozí. :-)
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod .357 25. 7. 2023 10:17

Předpokládám, že jí k účtu dali i kartu...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 25. 7. 2023 10:20

Měl jsem UCB před 4 roky naposled. Pak jsem to zrušil, ale (nevím jak to je dnes) banka neuměla okamžité platby. To dobíjení tam bylo, ale chovalo se to jako klasická platba na hromadný účet. Nikoli online okamžité dobití. Je možné, že se už něco za ty roky změnilo, ale okamžité platby u této banky byly možné, podle mé vlastní zkušenosti, pouze za popklatek a pouze dopoledne.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 25. 7. 2023 10:25

Kartu samozřejmě má, ale vím, že se tu často řešilo, že Kaktus v době dobíječek nebyl dostupný nebo se nějak hroutil nebo neprobíhaly ty platby, atd., pak to lidé museli dodatečně řesit s FB potvorou. To já s tím online přes Fio nikdy nezažil. Takže proto mne zajímá zkušenost s online dobíjením UniCredit.

-- 25. 7. 2023 10:29 --

Ipanema píše:Měl jsem UCB před 4 roky naposled. Pak jsem to zrušil, ale (nevím jak to je dnes) banka neuměla okamžité platby. To dobíjení tam bylo, ale chovalo se to jako klasická platba na hromadný účet. Nikoli online okamžité dobití. Je možné, že se už něco za ty roky změnilo, ale okamžité platby u této banky byly možné, podle mé vlastní zkušenosti, pouze za popklatek a pouze dopoledne.

Toho se právě bojím, že to ke Kaktusům nedorazí online. Doporučím jí to Fio, nebo risknout jedno testovací dobití s tím, že bonus možná nedostane (dobíječka bude asi dnes).
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 25. 7. 2023 10:55

Asi ti nezbyde nic jiného než to vyzkoušet. Je tam minimální částka 200 Kč.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 25. 7. 2023 10:56

Pokud spadne apka kde si stačí nastavit dobití z karty na jedno kliknutí tak vždy se dá využít dobití z platební karty na jejich webu. To snad šlo vždy.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 25. 7. 2023 11:24

U Kaktusu se hroutí aplikace/web, když se chceš přihlásit a dobíjet. Naštěstí lze dobíjet i bez přihlášení a tam by nemělo padat nic: https://www.mujkaktus.cz/dobit-kartou
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 25. 7. 2023 14:35

dobití kreditu přes bankovnictví je "online" a bylo v dobách, kdy o okamžitých platbách nikdo ani netušil, pochybuju že by to nějaká banka měla jinak, s UCB zkušenost nemám, ale banky mají systémy propojený, ono to sice pak projde jako běžná platba, ale operátor o tom info má okamžitě
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka