Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ever33 7. 11. 2023 16:53

neni zac :)
Ever33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Modrooky Miki 7. 11. 2023 18:12

technikus píše:No spíš se bojím, aby pak Kaktus zpětně nedoúčtoval veškeré předchozí špatně účtované transakce a kredit (běžný či bonusový) bude šmahem na velmi zajímavé hodnotě

Boze proc by to delal? Mas potvrzeni, ze ti dal 50% slevu? Mas. Zadals o ni? Ne. Takze pokud maji “chybu” v systemu, tak to nemohou prenest na tebe jako zakaznika.
Maximalne tu slevu prestanou poskytovat, ale zpetne nic douctovavat fakt nemuzou.
Modrooky Miki
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2023 18:04

Někdo zaspal, že o tom píšou až dnes ... nebo čekali víc aktivací a tak jdou cestou reklamy? :D

https://mobilenet.cz/clanky/odolate-kaktus-nabizi-stedrou-30gb-porci-dat-za-350-kc-49229
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 11. 2023 18:09

A nebo mají Offce přečtené, přesně spočítané, zpočátku je nahaneli jen do ohrady a teď přitvrdili a chtějí Offce co nejvíc oskubat a vše jde podle plánu. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Milos 8. 11. 2023 18:23

Vycházejí z informací na Instáči, kde se Kaktus tím balíčkem 30GB dat pochlubil teprve včera :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2023 18:28

Já nevím kam koukáš, ale vidím ho poprvé mnohem dřív... tady
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 8. 11. 2023 18:36

Aha, já koukal na tento příspěvek https://www.instagram.com/p/CzWSVxGqxxN/
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2023 18:41

Typická Offce,
chápu, že jsi klikl na můj odkaz na mobilenet a tam jsi viděl v horní části onen odkaz na instagramový příspěvek Kaktusu, ale že tě nenapadne ani rolovat, nebo se podívat na nějaké předchozí příspěvky Kaktusu na Instagramu a rovnou od stolu napsat co jsi napsal... :tleskani
Milos píše:Vycházejí z informací na Instáči, kde se Kaktus tím balíčkem 30GB dat pochlubil teprve včera :-)
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 8. 11. 2023 19:34

Holt jsem se nechal zblbnout, sorry :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 9. 11. 2023 13:33

Kdy bude dobijecka? :D Si teda jednorázové cucnu tech 30 GB, když Kaktus jinak nedá.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod technikus 9. 11. 2023 13:47

Vždyť máš jistě v šupliku dalších X SIMek a žádná z toho není 100 GB?
A to sis 24.10. dobil jen 200 Kč, když můžeš až 500 Kč?
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 9. 11. 2023 13:57

Díky za péči. :D Naposledy jsem dobíjel tak před 3 až 4 měsícema.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Davidbenis 11. 11. 2023 10:28

Zdravím!
Před několika lety jsem zakoupil SIM 6GB+soc.neom.kde nyní končila expirace SIM.
Kartu jsem aktivoval před měsícem kde jsem dostal oněch 10GB a +5 GB v apce.Nyni se data po měsíci obnovili ale kredit se neodecetl.
Jak to oni počítají?
Ta prvotní aktivace byla zapnuta data a odečtení po měsíci je ještě gratis a pak už si to budou účtovat?
Davidbenis
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 11. 11. 2023 10:49

Ne. Hned 1. obnovení se platí. Na obnovení ale na kartě není dostatek kreditu. Musel jsi ji dobít. Obnovení bylo asi udělané z bonusového kreditu a né ze standardního. Stavy kreditu vidíš v Samoobsluze pod odkazem Výpisy.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adolfino 11. 11. 2023 11:38

Ahoj, jen pro informaci: SIM zdarma aktuálně posílají exp 8/28. Na jednu adresu lze znova objednat po cca 4 měsících (příště zkusím dřív). Čus.
adolfino
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka