Mám Neresto za 300 na zatím spici sim, je druhy měsíc, mám 200 minut, 200 sms ale jen 6gb dat. Platí nějaké pravidlo, ze se data při necerpani neprevadi? Čekal jsem ze budu mít 12gb
Jen pro úplnost špici Sim myslím tak, ze jsem ji aktivoval, nastavil obnovu Neresto a dal do šuplíku na 3 měsíce a čekal jsem, ze pak budu mít nastradany jak minuty a sms tak data.
Co se stane s platností bonusového kreditu když kaktus SIM převedu na eSIM? Taky se změní na 6 měsíců jako když se přenese kaktus "ztracená" SIM na novou kaktus SIM, nebo vše zůstane beze změny?
To ted nevi asi nikdo, resp. nikdo se nepochlubil. Taky dvojity triple nemel fungovat...
6 mes. je diskutabilnich, kolega nad tebou psal o skoro roku, dle platnosti kreditu na nove sim. Ale z toho by vyplyvalo, ze by to mohlo byt jenom 2 mes., kdyby slo o sim zdarma s 2mes platnosti bon. kreditu. Mozna to bude platit i na esim. Za mesic dam vedet, budu prevadet na novou sim...
Při přechodu na esim se taky přidělí nové ICCID, takže to je "nová sim", ale narozdíl od SIM zdarma by asi neměla mít žádný výchozí kredit, takže jsou tam jiné parametry. Můžu vyzkoušet za pár dní. Čekám na převod svého čísla od jiného operátora pod kaktus na sim zdarma, kterou eventuálně zkusím přehodit na esim. Hodlám to používat jako udržovací sim za 50Kč/rok spíš na příchozí hovory. Takže double/triple/nabíječky teď nehraju, tak o nic nejde.