Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 3. 8. 2024 09:40

To tam je k ničemu. Doslova. Nepoužiješ je nikdy. Když budeš komunikovat, tak vždy chtějí číslo telefonu a číslo SIM karty.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 3. 8. 2024 10:57

To se mi prave uplne nezda ze by to bylo k nicemu. Treba kdyz se chci dostat do blokovani sluzeb, tak je to zamkle prave timto heslem...
FRENKY33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod taylor729 4. 8. 2024 00:52

Mate někdo zkušenost jestli se žádostí o prenos cisla na kaktusi SIM fakt vyblokuje jakákoliv další změna?
Nejde mi aktivovat datovy balíček s tím že jedna žádost je již v procesu ale datum prenosu je az 8.8., tedy za 4 dny.
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 4. 8. 2024 10:21

Výjimečně odpovím nečesky na nečeské posty:
FRENKY33 píše:Nevite jak to s heslem pro komunikaci? Aktivoval jsem simku, vytvoril si ucet v mujkaktus portalu, vsechno jede,... ale "heslo pro komunikaci" vypada, jako by uz bylo prednastaveno (pritom jsem jej nanastavoval a neznam jej...v uvitaci sms taky neni).

Je mozne jej nechat nastavit pres chat s operatorem. Taky ho po mne chteli ale ja ho nikdy nenastavoval.

taylor729:

Ano, poslední prenos z t-mobile na kaktus takto probíhal, byl jsem i upozorněn, dokonce jsem i ověřoval na chatu, ze nyni nelze nic měnit, až po prenosu.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod taylor729 4. 8. 2024 21:16

Takže ani na chatu s tím nic nezmůžou. To je pěkné naprd, vyblokovat vsechno na 5 dní (přenos jsem zadaval 3.8. a datum přenosu to nabídlo až 8.8. :/
taylor729
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 7. 8. 2024 14:44

DOBÍJEČKA DNES od 16 do 19 hodin.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 9. 8. 2024 15:39

Rád bych změnit samoobnovující balíček 1GB dat na 2GB k 17.8.2024 tak aby byl platný spolu s balíčkem minut tj. k 17.8. Operátor radí, abych si nový balíček aktivovat 17.8. ale to už bude v platnosti balíček dat s 1GB. Nechci pro období od 17.8. dva datové balíčky, ale pouze jeden se 2GB dat. Jak to udělat?
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 9. 8. 2024 15:56

1 den dopředu ho změn. Bude platný na ten (jeden necelý) den aktivace a plus dalších 30 dní.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 8. 2024 17:28

Well-being píše:Rád bych změnit samoobnovující balíček 1GB dat na 2GB k 17.8.2024 tak aby byl platný spolu s balíčkem minut tj. k 17.8. Operátor radí, abych si nový balíček aktivovat 17.8. ale to už bude v platnosti balíček dat s 1GB. Nechci pro období od 17.8. dva datové balíčky, ale pouze jeden se 2GB dat. Jak to udělat?

Pokud si 17. 8. zapneš balíček 2 GB, tak tím okamžikem přestane původní balíček 1 GB platit, takže Kaktus ti to řekl správně. O nastřádaná data pochopitelně nepřijdeš.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 9. 8. 2024 17:43

Ale to asi ví. Ja to pochopil tak, že řešil, aby měl vždy v 1 den obnovu obou balíčků. Jak na volání, tak na data...
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 9. 8. 2024 21:37

Ano, současný balíček dat a minut se mi bude obnovovat 17.8. Proto se ptám na datum změny datového balíčku tak, aby byla zachována obnova obou balíčků v jeden den. Takže předpokládám, že to udělám tak jak radí Ipanema.
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 9. 8. 2024 21:48

Ano. Mám to stejně tak.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 10. 8. 2024 11:54

Well-being píše:Ano, současný balíček dat a minut se mi bude obnovovat 17.8. Proto se ptám na datum změny datového balíčku tak, aby byla zachována obnova obou balíčků v jeden den. Takže předpokládám, že to udělám tak jak radí Ipanema.

Pokud si balíček 2 GB koupíš 16. srpna, pak jeho další obnovení bude po 30 dnech, což bude vždy o den dřív, než obnova balíčku minut. Snadné počty. Takže ten balíček aktivuj, jak ti psal Kaktus. A že se v ten den ještě napřed aktivuje balíček původní znamená pouze to, že dostaneš 1 GB dat za 100 Kč, což jistě není tragédie, kvůli které by se člověk musel věšet...
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 10. 8. 2024 12:24

Není to tak. Manuální aktivace balíčku je: ten den + 30 dní. Nechápu proč se do toho vnáší jiný nepřesný informace.

Udělejte si to kluci jak chcete.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 10. 8. 2024 12:36

Pro Jeana: O tu stovku mě samozřejmě nejde. Prioritou je zachovat stejný den aktivace obou balíčků. Z tvého názoru vyplývá, že datum aktivace, tj. 17.8. bude započítán jako celý den. Kdežto Ipanema se domnívá, že den aktivace nového balíčku se nepočítá a je započten až následující den.
Well-being
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka