Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 22. 9. 2024 07:55

Buď ano nebo si koupíš jakýkoliv další balíček z nabídky Kaktusu pro datování. (Na nové SIM, je tento 1GB balíček už rovnou aktivní při aktivaci karty).
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 22. 9. 2024 09:09

@webz: Pokud během prvního měsíce neutratíš nic z toho úvodního bonusového kreditu 100Kč, tak se ti balíček 1GB dat automaticky obnoví i druhý měsíc od aktivace SIM. Při nedostatečném kreditu se ti balíček uspí a data budou účtována cenou 1Kč/MB.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod webz 22. 9. 2024 10:51

@Milos: Jak to bude s 1 GB dat třetí, čtvrtý, pátý, atd ... měsíc od aktivace SIM když ani další měsíce neutratím nic z toho úvodního bonusového kreditu 100Kč ? Potřebuju pouze data (na víc než 2 měsíce). Na volání a SMS už mám Kaktusovou SIM s kreditem.
webz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 22. 9. 2024 11:19

Další měsíc už tam 100 Kč bonusového kreditu mít nebudeš, takže z něj nic neutratíš i kdybys chtěl :) Za ně se ti obnoví ten balíček. Prostě každý další měsíc si tam musíš před obnovou balíčku poslat 100 Kč z té druhé sim, co máš, jinak jseš bez internetu a přijdeš o nespotřebovaná data z předchozích měsíců.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 22. 9. 2024 11:42

@webz: Pokud chceš využívat balíček 1GB dat více měsíců, doporučuji ti koupit více SIM karet 1GB+100Kč za aktuální akční cenu 50Kč a po dvou měsících ty SIM karty vyměňovat.
Díky této akční nabídce získáš balíček 1GB na dva měsíce (dva měsíční balíčky 1GB) za celkovou cenu 50Kč, přitom normálně stojí balíček 1GB na jeden měsíc 100Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod webz 23. 9. 2024 05:58

Ještě nějaká data mám. Dokdy je prosím nutné aktivovat tuto SIM ?
webz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 9. 2024 06:22

Minimálně do 2026. Je to napsané na obalu této SIM.

To budeš mít v mobilu 2 SIM od Kaktusu? Není lepší mít jen jednu, na které budeš mít všechno? Kvůli ušetřené padesátikoruně na 1 balíčku, tohle zase až tak výhodné není, abys kvůli tomu dával do telefonu 2 SIM s 1 operátorem.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod webz 23. 9. 2024 07:03

@Ipanema mám 2 telefony takže to není problém. Úspora 50 Kč když by jeden balíček byl na 2 měsíce ?
webz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 9. 2024 07:08

Kaktus přece máš, takže víš jak fungují dobíječky. Ten balíček za 50 Kč si s klidem uděláš i na svojí hlavní kartě. K tomu nepotřebuješ kartu novou. Ale tohle je už fakt jen na tobě.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod webz 23. 9. 2024 07:15

@Ipanema Jak to udělám ? (Kaktus mám ale nesledoval jsem to). Na webu vidím pouze 1 GB na 1 měsíc a za 100 Kč.
webz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 9. 2024 07:49

Dobiješ od 200 do 500 Kč. Když bude dobíječka. Hlídání je zde: viewtopic.php?f=1939&t=1298622
Dostaneš dvojnásobek na následujících 30 dnů. Takže třeba dobiješ (příkladem) za 300 Kč a kredit bude 300 Kč na rok a další bonusový 300 Kč na následujících 30 dnů. V říjnu budeš mít balíčky na volání a data za bonusový kredit a v listopadu za kredit standadrní. V listopadu toto uděláš znovu na prosincové+lednové obnovení balíčků na volání a na data. Matematicky se dostáváš na 50% cen z webu. Jen to je potřeba hlídat kolik máš kreditu a do kdy. Pořád lepší než mít 2 SIM od stejného operátora....
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod webz 23. 9. 2024 08:05

@Ipanema Omlouvám se ale neumím spočítat, jak se z tohoto příkladu (300 Kč) dostanu na cenu data za 50 Kč na dva měsíce. Volání ani SMS nepotřebuju, na to mě stačí cca 50 Kč na rok na obnovení stávající SIM.
webz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 9. 2024 08:12

Já tady včera v poledne četl, že máš svoji SIM na volání. Néééé že je na 50 Kč za rok. Jestli nepotřebuješ kredit na volání, tak nijak nedostaneš 2 GB za 50 Kč. To bys musel i pravidelně volat, třeba tak za 100 Kč měsíčně, abys to dostal.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 9. 2024 08:21

Milos píše:@webz: Pokud během prvního měsíce neutratíš nic z toho úvodního bonusového kreditu 100Kč, tak se ti balíček 1GB dat automaticky obnoví i druhý měsíc od aktivace SIM. Při nedostatečném kreditu se ti balíček uspí a data budou účtována cenou 1Kč/MB.

Jak lze neutratit ani kacku? Na aktivaci SIM je nutne odeslat SMS nebo provest hovor ne?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 9. 2024 08:29

Však zavolat můžeš na nějaké bezplatné číslo 800 xxx xxx.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka