Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m4rk3J 24. 3. 2025 10:49

Aktuálně jsem se podíval a na Androidu se mi přes noc automaticky aktualizovala appka. Jen mě tedy odhlásila, pecička :D
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 3. 2025 11:00

Jo, odhlásila a všechny další uživatelé jsou smazaní. Mám taky Android. Aplikace vpadá ale už "dospěle".
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peno22 24. 3. 2025 15:55

Když chce člověk přidat další uživatele, tak to hodí chybovou hlášku: Jejda, něco se pokazilo, nastala technická chyba, zkuste to prosím později :grr: Je to pořád stejné, když zavedou něco nového, tak to většinou nefunguje
peno22
Junior

Odeslat příspěvekod LudekB 24. 3. 2025 20:19

Ta nová aplikace, to je tedy něco, v první chvíli jsem si myslel, že mám zavirovaný mobil, když mi zmizely všechny widgety a chtělo to přihlášení v jakémsi nezvykle graficky upraveném rozhraní. V samotné aplikaci pod informací o kreditu je reklama "sleduj kaktus na sítích" a pod tím nabídka neřeš to, opravdu užitečné informace o datech teprve až pod tím a musím scrollovat dolů, nelibí se mi to! A kde jsou widgety na domovskou plochu s infem o kreditu a datech???
Naposledy upravil LudekB dne 24. 3. 2025 22:49, celkově upraveno 1
LudekB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 3. 2025 20:34

Ty reklamy jdou posunout úplně dolů.

Oba dva widgety jsou u mě v pořádku. Widgety nepoužívám, ale teď jsem je zkusil přidat a úplně v pohodě jdou a ukazují.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LudekB 24. 3. 2025 20:55

Mně to posunout/přetáhnout dolů nejde. Co dělám blbě? Widgety se nakonec objevily, ale předtím tam fakt nebyly, ten malý mi blbě zobrazuje hodnotu (nejde přečíst) a ten velký je zase moc velký ( https://ctrlv.cz/huwa ), ty minulé byly lepší..
LudekB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 3. 2025 21:32

Ano, vypadá to stejně. Mám Android 15, ale tohle snad jeho vlastnost není - zvětšení widgetu mi jde. Je pravda, že bez zvětšení je to nečitelné.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LudekB 24. 3. 2025 22:13

Jo widget zvětšit šel, diky za tip. Měli by to opravit, ta hodnota by se tam jistě vešla i při výchozím rozměru widgetu 2x1. Oni si to snad ani nevyzkoušeli. Ještě mi v těch widgetech nefunguje symbol pro obnovení hodnoty ve widgetu (taková ta dvojitá šipka v kruhu dole) a otevírá mi aplikaci... A jak jsi posunul v aplikaci ty reklamy dolů? Když na tom podržím prst a posunuju pak dolů, tak nic...
Naposledy upravil LudekB dne 24. 3. 2025 22:36, celkově upraveno 1
LudekB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 3. 2025 22:26

Úplně nahoře vpravo je ikona. Vedle zvonečku.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LudekB 24. 3. 2025 22:35

Díky! Už je to OK :-)
LudekB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EvzenP 25. 3. 2025 01:16

Hmmm, widgety nejdou resizovat horizontalne, jen vertikalne... Evidentne ti bambulove netestovali vidgety s vetsim objemem nasystlenych dat, resp. cisla se sirokymi cislicemi (8, 9, apod.)
Plus, jazyk widgetu se neridi nastavenim jazyka v aplikaci (nezkousel jsem jeste restart, jestli se to pak nechyti).

Jinak je duvod nove apky naprosto zrejmy - jejim primarnim ucelem je upsell a dopravovani reklamich sdeleni a lakadel na akce... informace pro uzivatele jsou tam pouze coby nutne zlo :(
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 25. 3. 2025 01:47

Jen pro info, pokud máte někdo Discord - je tam speciální subchannel přímo na připomínky k nové beta verzi appky. Měly by se tak dostat přímo k vývojářům.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 25. 3. 2025 13:18

Jdou v té nové appce nějak pojmenovat jednotlivé profily? Mně se to nepodařilo. U staré verze s tím nebyl problém.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod technikus 25. 3. 2025 13:22

Snad to, co kdekomu nefunguje je i nahlášeno Kaktusu, aby se tomu někdo věnoval.

Má na Androidu někdo vyšší verzi jak 4.0.0?
Na iOS je od 22.3.2025 4.0.1.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Robert.Hujer 25. 3. 2025 13:58

1. Lze nejak nastavit, aby data mohla byt cerpana pouze kdyz je aktivni datovy balicek a nemohla se cerpat per kB? Nebo musim sledovat obdobi, kdy skonci platnost balicku a pak zakazat data v mobilu?

2. Co znamena ve vypisu sluzeb, kdyz je u cerpani internetu volane cislo 1000/1100/9000/bez cisla? Pripojeni, kde neni uvedeno cislo je spoplatnene, ostatni jsou bez ceny, ale je uvedena spotreba dat...

Dik
Robert.Hujer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka