technikus píše:Snad to, co kdekomu nefunguje je i nahlášeno Kaktusu, aby se tomu někdo věnoval.
Má na Androidu někdo vyšší verzi jak 4.0.0?
Na iOS je od 22.3.2025 4.0.1.
Právě mi Android nabídl aktualizaci na verzi 4.0.0 z 18. 3. 2025.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Robert.Hujer píše:1. Lze nejak nastavit, aby data mohla byt cerpana pouze kdyz je aktivni datovy balicek a nemohla se cerpat per kB? Nebo musim sledovat obdobi, kdy skonci platnost balicku a pak zakazat data v mobilu?
2. Co znamena ve vypisu sluzeb, kdyz je u cerpani internetu volane cislo 1000/1100/9000/bez cisla? Pripojeni, kde neni uvedeno cislo je spoplatnene, ostatni jsou bez ceny, ale je uvedena spotreba dat...
Dik
Jakub Šimek
ušetříš 100% pokud nejsi trubka. za celou dobu co jsem u kaktusu v podstatě od prvního dne co vyšel jsem za volání internet atd neplatil ani 1Kč za 10 let cca. jste jediný operátor u kterého se volá zadarmo a všechny ty konkurenční tarify vlastně do ted nechápů proč za to vyhazují lidi peníze když u vás jsou veškerý služby za 0kč měsíčně
Jakub Šimek
ps smějou se tomu jenom lidi co do dneška nepochopili jak to fungje a ted si říkají jak nemohl utratit ani korunu když si musí dobít kredit to je nesmysl no není protože to co jde do kreditu je do 10min z5 v kapse �
technikus píše:K velikosti písma u widgetu - Kaktus podpora to má na háku, rada je - zmenšit si písmo systému na menší, GB nebo kredit se tak vleze.
Ladislav_2 píše:Co to tam Jakub Šimek hlási na facebooku kaktusu??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků