Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 25. 3. 2025 14:17

technikus píše:Snad to, co kdekomu nefunguje je i nahlášeno Kaktusu, aby se tomu někdo věnoval.

Má na Androidu někdo vyšší verzi jak 4.0.0?
Na iOS je od 22.3.2025 4.0.1.

Právě mi Android nabídl aktualizaci na verzi 4.0.0 z 18. 3. 2025.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Hawr 25. 3. 2025 14:31

Když si tak pročítám reakce, tak poslední aktualizaci vynechám. Zatím budu používat starší verzi s žlutým podkladem.
Hawr
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 25. 3. 2025 15:21

K velikosti písma u widgetu - Kaktus podpora to má na háku, rada je - zmenšit si písmo systému na menší, GB nebo kredit se tak vleze. :D
Přílohy
Screenshot_20250325_142527_Messenger.jpg
Screenshot_20250325_142527_Messenger.jpg (19.74 ) Zobrazeno 2090 krát
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 25. 3. 2025 16:03

Robert.Hujer píše:1. Lze nejak nastavit, aby data mohla byt cerpana pouze kdyz je aktivni datovy balicek a nemohla se cerpat per kB? Nebo musim sledovat obdobi, kdy skonci platnost balicku a pak zakazat data v mobilu?

2. Co znamena ve vypisu sluzeb, kdyz je u cerpani internetu volane cislo 1000/1100/9000/bez cisla? Pripojeni, kde neni uvedeno cislo je spoplatnene, ostatni jsou bez ceny, ale je uvedena spotreba dat...

Dik

1. Ne. Ano.
2. To se nikde neuvadi, ja tipuji pozustatek 'socek navzdy zdarma', coz te nemusi palit.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 25. 3. 2025 16:10

Dobíječka 17-19.h
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 25. 3. 2025 19:37

Co to tam Jakub Šimek hlási na facebooku kaktusu??

Jakub Šimek
ušetříš 100% pokud nejsi trubka. za celou dobu co jsem u kaktusu v podstatě od prvního dne co vyšel jsem za volání internet atd neplatil ani 1Kč za 10 let cca. jste jediný operátor u kterého se volá zadarmo a všechny ty konkurenční tarify vlastně do ted nechápů proč za to vyhazují lidi peníze když u vás jsou veškerý služby za 0kč měsíčně

...

Jakub Šimek
ps smějou se tomu jenom lidi co do dneška nepochopili jak to fungje a ted si říkají jak nemohl utratit ani korunu když si musí dobít kredit to je nesmysl no není protože to co jde do kreditu je do 10min z5 v kapse �

Je nějaký způsob jak kredit získat zpět? Vím, o tom, že jde požádat o vrácení nevyužitého kreditu, pokud se přenese kaktus číslo pryč, ale Kaktus měnil obchodní podmínky, kde se tomu snaží bránit, když to je "zneužití". A řetězit to nejakým převodem kreditu na jinou SIM a tu SIM pak přenášet pryč... to je jako ono? A to někdo dělá pravidelně?
Ladislav_2
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 25. 3. 2025 19:51

Ten Šimek píše, že standardní kredit používá třeba na SMS jízdenky, na mplatby v obchodech nebo na nějaké tokeny, které jdou přeměnit zpět na peníze.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EvzenP 25. 3. 2025 20:38

technikus píše:K velikosti písma u widgetu - Kaktus podpora to má na háku, rada je - zmenšit si písmo systému na menší, GB nebo kredit se tak vleze. :D

No tak s tim at si Magda laskave vytre pr*el.
Jestlize je jejich appka jedina ze vsech, ktera ma problem s velikosti pisma, tak se holt musi prizpusobit jejich appka, ne zbytek prostredi... kua fix uz...
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 25. 3. 2025 20:54

Ladislav_2 píše:Co to tam Jakub Šimek hlási na facebooku kaktusu??

Teď už na FB ty jeho příspěvky nejsou, Kaktusáci je raději asi smazali :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 26. 3. 2025 08:04

Jaké tokeny? :)

Co jsem různě koukal, některé weby hlásí, že T-Mobile přestal mplatby podporovat. A tím jdou koupit beztak jen blbosti typu Netflix, nebo hry v Google play store. Nebo tam kupuje gift card a ty na nějakém tržišti prodá?

Nebo možná jde něco platit přes PayPal u vybraných obchodníků, ale nic univerzálního jsem nenašel.

On je to asi obecně problém "jak udělat z kreditu peníze", jestli tu takové vlákno je.
Ladislav_2
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 26. 3. 2025 10:22

Je a ma 21 stranek, ale nejake smysluplne vyuziti tam najdes?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 26. 3. 2025 11:02

Nová Android aplikace ukazuje zbylá data jen zaokrouhleně na celé GB? Ve staré to bylo na dvě desetinná místa.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 26. 3. 2025 11:10

Ne, i nová to ukazuje na 2 desetinný. Aspoň teda u mě, jestli tomu dobře rozumím, že u tebe ne.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Epe 26. 3. 2025 11:11

nova mi ukazuje taktez na dve desetiny.. 5,64GB
//edit: pozde ;-)
Epe
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 26. 3. 2025 11:14

Tak tak, ukazuje i desetiny.
Ale teda to písmo widgetu je jak pro slepce a nesouhlasím s tím, abych měl OK widget, že mám změnit písmo systému na mravenčí.
technikus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka