Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 28. 6. 2017 13:00

takže kaktus provedl zdražení jak jsem očekával..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod narg 28. 6. 2017 13:02

ano i ne, jak se to veme, ale kazdopadne priblizil ceny klasickemu TM, taky by byli pekne blby, kdyby ne a jeste k tomu maj takovou peknou vymluvu "kvuli narizeni EU" tvl to bys nezaplatil nikde na svete
narg
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 28. 6. 2017 13:05

Tohle mi došlo SMS: *Ahoj, davame sbohem Fejsbucku zadara, protoze musime poslouchat CTU - zadara si ho uzijes az do 29. 07. 2017. Ale neboj, misto Fejsbucku uz peceme zlaty prase! Na konci cervence cekej dozlatova vypeceny balicky s vice daty a extra porci dat na socialni site. Balicek, co mas ted s 80 MB za 50 Kc, ti 30. 07. 2017 prehodime na novy a v nem budes mit 500 MB a navic 250 MB na socialni site. Nasyslena data ti naslapeme do noveho balicku, takze o nic neprijdes. Balicek budes mit na prvnich 30 dnu zdarma a pak za 100 Kc. Ted uz jen RIP Fejsbuckovi. Info k pecince je na http://www.mujkaktus.cz/kaktusite

-- 28. 6. 2017 14:09 --

Jinak data se přenáší i u těch jednorázových balíčků. Ale není možné tam dokoupit ten balíček 500MB.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod lukodlak 28. 6. 2017 13:10

S novými balíčky jsme rovnou spojili úpravu stávající nabídky Facebooku zadara. Děláme to proto, aby byla kaktusí datová nabídka v souladu s nařízením ČTU a EU o síťové neutralitě. Jinak bychom taky mohli dostat přes bodliny :)" , málokdo z vás totiž ví to, že od 1.7.2017 vejde v platnost nový zákon, který VŠEM operátorům ukládá povinnost tzv. "síťové neutrality" - operátor může nabízet už jen SVÉ VLASTNÍ ( oficální ) webové stránky, které nebudou datový limit čerpat. Ostatní stránky již zdarma nabízet nemůže, protože by to byla určitá "diskriminace" vůči ostatním sociálním sítím. :) Takže tyto změny nenastávají jen u Kaktusu, ale nastávají i u ostatních operátorů, zkuste projít internet a podívejte se na novinky a na všechny úpravy podmínek ostatních operátorů. :) Věřte, že Kaktus mohl utnout FB bez jakékoliv náhrady, takto udělal alespoň krok vpřed a dle mého názoru se zachoval férově v tom, že FB zdarma bude alespoň nějakým počinem částečně kompenzovat.
Zajímám se o elektroniku a programování.
lukodlak
Junior

Odeslat příspěvekod vicomt_cobra 28. 6. 2017 13:12

Upekli jsme pro tebe čtyři nové samoobnovující balíčky.
1000+500 MB za 150 docela ujde...
vicomt_cobra
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 28. 6. 2017 13:15

Pokud zachovají happy days tak ano.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 28. 6. 2017 13:18

Přesně, pokud zůstane HD (se 100%), tak to bude dobrá nabídka.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zafe 28. 6. 2017 13:21

Jsem NEuživatel facebooku, takže to píšu za sebe - bez započítání facebooku!
Nyní - 1080 MB za 125 Kč, při využití Happy day
Nově - 1000 MB za 150 Kč, o Happy day se nic nepíše.
Z toho mi vyplývá, že Happy day budou zrušena, jinak by to po Novém bylo: 1000 MB za 75 Kč, a tomu se mi v Čechystánu nechce věřit.
zafe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 6. 2017 13:23

Takže ten samoobnovujicí balíček za 50kc bude zrušen a místo toho bude stát 100kč??
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod vicomt_cobra 28. 6. 2017 13:25

Dokoupení 500MB za 100 je tam taky, to už mi příjde výhodné jen s happy day. Jen aby místo toho nebyl jedno za měsíc happy hour od 3 do 4 ráno ;-)
vicomt_cobra
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 28. 6. 2017 13:28

Nick Cave píše:Takže ten samoobnovujicí balíček za 50kc bude zrušen a místo toho bude stát 100kč??

Ano.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 28. 6. 2017 13:30

Kdyby chtěli zrušit HD, tak by imho museli upravit ceny volání a sms, jinak by nedávali smysl...
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 28. 6. 2017 13:39

do teď se dalo s daty čachrovat jak bylo aktuálně potřeba (můj případ) či za 50kč měsíčně fungovat celej měsíc na fb a občasně se podívat na radar o počasí, jízdní řád či zběžně na nějaký ten web a když se náhodou limit projej posledních pár dní se to doklepalo omezeně (fb jel i tak rychle) (moje manželka) takže pro nás doma je to zdražení téměř na dvojnásobek a nutnost si platit pro běžný používání min 2x100Kč místo 2x50Kč, když zoohledním, to že manželkce třeba syn kolikárt sebere telefon a projede jí limit na YT na počkání a je zrušena možnost datovat pomalu, takže se bude muset kupovat další dodatečný objem dat, aby mohla být online, takže výsledek bude ještě horší, já naopak ušetřím za jednorázový dokupy 500MB (což jsem dělal 2-3x do roka) takže 500+250MB se mi teď bude zbytečně hromadit, zase na druhou stranu 2500+1250 za 300 to je naopak slušná nabídka, při HD to je za 150Kč a to na české poměry je zajímavá nabídka, doteď šlo 2580 za 550 resp. s HD za 225.. jako každý operátor chce prostě větší útraty na zákazníka, nechápu proč nemohli nechat obnovovací 80MB a jen zrušit fb nebo dát variantu 80MB+50MB na soc sítě a nechato za 50 se současným dokupem.. ale tak proč nevyužít možnost ke zdražení

-- 28. 6. 2017 14:40 --

Kaktus Pavel Misař Jasná zpráva, že dobíječky u Kaktusu zůstanou ;) Magda
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xlendi 28. 6. 2017 13:41

Pokud zruší happy hours, tak Kaktus pomalu končí. A na tom nutit lidi (resp. spíš teenagery) dokupovat služby v určité dny a hodiny je přeci založen kaktusí obchodní model. U T-Mobilu nejsou žádní blbci, happy hours nebudou končit, volání "mezi námi zadara" a jen prostě od uživatelů dostanou měsíčně dvojnásobek. Ale dají aspoň víc dat.
Naposledy upravil xlendi dne 28. 6. 2017 13:43, celkově upraveno 1
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 28. 6. 2017 13:42

Jako největší problém vidím zrušení pomalých dat. To je fakt peklo ten český mobilní trh.
petyo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka