Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 8. 2017 09:08

Chran nás pánbůh před chráničema..Preferuji když narazí a zaplatí ten kterej si to neumí ošetřit sám.Toto by byla výmluva jak roku 2005 , ochranime vas pred rychlym internetem protoze to chcete :-)
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod JáHledač 1. 8. 2017 14:35

Ahoj, dá se s Kaktusem komunikovat jinak než přes facebook , nebo přes ten jejich slavný chat? Facebook nemám a přes chat to zkouším už několik hodin a pořád hledá volného agenta a pak to skončí s hláškou, že asistenti mají plné ruce práce. 8-)
Chci se pokusit reklamovat zmizelá data i pár korun z kreditu. ;-)
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 8. 2017 14:51

Nedá, a taky mě to vadí :/
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod snoop69 1. 8. 2017 16:27

Taky jsem zkoušel chat a nikdo volný nebyl. Te´d mi okno s chatem jen blikne a zmizí.
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 1. 8. 2017 16:44

Mají asi nával, mně ještě neodpověděli na dotaz na FB ze včerejšího dopoledne ohledně vrácení dat.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod polda 1. 8. 2017 16:48

Nával je slabý slovo. Údajně má Kaktus 80.t simek i kdyby byl průser jen s každou 10. tak mají práce na měsíc.
Naposledy upravil polda dne 1. 8. 2017 19:05, celkově upraveno 1
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Swejzi 1. 8. 2017 17:40

oooooooooo píše:Chran nás pánbůh před chráničema..Preferuji když narazí a zaplatí ten kterej si to neumí ošetřit sám.Toto by byla výmluva jak roku 2005 , ochranime vas pred rychlym internetem protoze to chcete :-)

Odorik to tak praktikuje.
Swejzi
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 1. 8. 2017 17:47

Ze všech diskuzí jsem pochopil, že u samoobnovujícího se datového balíčku už nebude možnost pokračovat při vyčerpání zpomaleně, v samoobsluze je ale stále napsáno: "...U dat se budeš moct po spotřebování rozhodnout, jestli chceš pokračovat sníženou rychlostí nebo si dokoupit další data."

Tak jak to je?
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 8. 2017 18:59

Protože databasi dnes dokopy nedaji v 19.30 zapnou vsem nejakej jednorazovej balik dat jako odskodneni.
re:swejzi
to neni ale ochrana to je prostě internet zkriplenou rychlosti..Nevim jestlis pochopil o co go, kaktus ted ma chybu ze koupis obnovovaci balicek - 500 mega a frcis misto rychlosti lte, rychlosti modemu.Je to ovsem chyba, nikdo normalni si nekupuje data aby jely jak v roce 2005.Database blbe prirazuje podminku když x tak pofup rychlost..
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod polda 1. 8. 2017 19:10

Ještě že dobijecka bude až příští týden, teď by to položilo systém úplně.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tetrao 1. 8. 2017 19:31

Kaktus chystá omluvu v datech. Jsem zvědavej na velikost :D
tetrao
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 8. 2017 19:38

neomezeně
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod petison 1. 8. 2017 19:45

Jen do pátku
petison
Junior

Odeslat příspěvekod tetrao 1. 8. 2017 19:48

Vtipný je to, že data někomu nefungují, tak to technici pustí všem. A uvádí to se slávou jako omluvu.
tetrao
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 8. 2017 19:50

Jinak to ani udelat nemuzes.Mimochodem ti co jim nejedou data ted, by mohli konecne objevit volbu only lte, tedy ti kteri jsou v oblasti kde lte ficí :-)

-- 01 srp 2017, 19:54 --

petison píše:Jen do pátku

:-) Tezko cekat ze do roku 2020
oooooooooo
Android Maniak

Předchozí stránkaDalší stránka