Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tetrao 1. 8. 2017 20:09

To je omluva jak... Vyřeší si jeden problém tím, že to pustí všem. Ale co, lepší než drátem do oka :D

K tomu do kdy - když už tam zmiňují prázdniny, tak ty ale nekonči teď v pátek :P ale až koncem srpna... :)
tetrao
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 8. 2017 20:21

Zkusim ti to vysvetlit jinak - ted jsou v pasti protoze vec ktera prirazuje konkretni hodnoty, konkretni osobe a konkretni castce u dane osoby nefunguje.Jedina sance jak udelat aby mohli datovat vsichni - oni ani ted nevi kdo funguje a kdo ne, je proste celej prefix pustit na data, vsechny, at je meli nebo ne. A budou doufat ze do patku to daji dokupy.Potom se vytahne kdo mel problem ve smyslu zmizly data, prachy a ti se odskodni solo.
Koukam zes videl co se deje kdyz takova vec shuci asi mockrat asi zhruba nulakrat :-)
A detatkum nebudou davat data do konce prazdnin zadara - zapomen…
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod hrabe.x 1. 8. 2017 20:32

citace: Tohle by si měli přečíst všichni Kaktusáci - milostnej dopis od Kaktusu. Má tuhle bandu hrozně rád a proto se rozhodl vyhlásit datové prázdniny. To znamená, že úplně všichni Kaktusáci můžou až do páteční půlnoci datovat podle libosti a nebude je to stát ani kačku.
Kaktus ví, že v poslední době udělal několik trablů a na opravách pracuje dnem i nocí. Tímhle dárkem se chce omluvit, moc mu na vás totiž záleží. <3
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 8. 2017 20:35

tzn. že se nebudou odečítat data z aktivních balíčků?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod hrabe.x 1. 8. 2017 20:37

no nevim jak jinak bych to měl pochopit
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 8. 2017 20:39

ale že třeba o tom neinformovali esmeskou
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod zntznt 1. 8. 2017 20:42

Data se neodečítají z balíčku, platí to do páteční půlnoci a platí to po celé Evropě.
N3210->N3410->N6600->N6230i->N5800 XM->N8->N9->iNew v3->OnePlus X
zntznt
Junior

Odeslat příspěvekod tetrao 1. 8. 2017 20:52

Óčko (jestli nevadí tohle oslovení), já tomu rozumím :) Jsou totálně v pr...., protože jim to nejde zprovoznit. Spíš mi přijde vtipný, že z toho dělají super zprávu a omluvu - přitom si tím vyřeší problém, a lidičky jim skočí na udičku :D a jsou spokojení jak blechy :D

Věděl jsem to dopředu asi 20.min, že něco chystají. Z FB pokecu s Magdou:)

Nepustí to na dýl to je jasný, doufají že to do pátku vyřeší. Prachy jsou prachy :)
tetrao
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 8. 2017 20:53

Vzdyt jsem to tady postoval jeste nez to zverejnili ze se budou revansovat datama ktery zapnou vsem v 19.30.
Odecitat z balicku nic nemuzou i kdyby stokrat chteli, vec ktera odecitani řidi je ve stavu klinicke smrti..nejde se na ni spolehnout.
Takze se defakto odpojila, zapla se vec ktera rika - vsem v nasi siti data - on a hotovo.Az to bude v cajku, udela se off a on jen pro ty kteri maji data zaplaceny
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod tetrao 1. 8. 2017 20:57

Nick Cave píše:ale že třeba o tom neinformovali esmeskou

Upečený horkou jehlou to je, vyřešil se jim tak problém. Přece to nebudou posílat do světa, čím míň lidi to ví, nebo později se to dozví, tím méně na tom budou ztrátoví...

-- 1. 8. 2017 21:04 --

Ano Óčko, byl jsi rychlejší a já jsem vůl, že jsem to přehlédl :) Omluva datama byla jasná.
tetrao
Junior

Odeslat příspěvekod polda 1. 8. 2017 21:31

Tak funguje zadarmo všechno i karty které jsou na nule a data běžně vyple, protože domácí tablet na WiFi.

Ta věc je opravdu ve stavu klinické smrti, a pracuje se snad jen se zalohama pokud nějaké vůbec byly či jsou funkční.
Naposledy upravil polda dne 1. 8. 2017 23:43, celkově upraveno 1
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mandak1 1. 8. 2017 22:32

Ale zase na druhou stranu je fajn, že prostě Kaktus tyhle věci řeší. A vždy pokud jsem měl nějaký problém, tak ho také vyřešil. Žádné výmluvy, občas dají něco navíc, chyba se prostě může stát komukoliv, tak to je a vždy bude. Já jsem za tohohle operátora rád a jsem stále spokojený.
mandak1
Junior

Odeslat příspěvekod k.eight.a 1. 8. 2017 23:51

Nevím zda se to změnilo, ale v neděli a pondělí mi net téměř nešel, pokud ano, tak šnečí rychlostí, přestože jsem měl nový balík i něco dat z předchozího balíčku. Dnes jsem byl téměř výhradně na wifi, takže neposoudím. K čemu je že mám datové balíčky, když net nešlape? Snad tento týdenní revanš bude fungovat lépe, než to jejich úžasné datování z neděle a pondělka.
The greatest trick the Devil ever pulled, was convincing the world he didn't exist.
k.eight.a
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 2. 8. 2017 00:37

Ja osobne frcim na lte plnou rychlosti..
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 2. 8. 2017 00:44

Já taky jedu asi na 10M na LTE. Zkusmo staženo asi 3 GB na sim, kde není žádný aktivní balíček, jen pár korun kreditu.
Aspoň si těmi free třemi dny otestujou propustnost sítě :-)
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka