Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 9. 2017 09:32

pazit
nikdy mezi jednorázovými ani obnovujícími balíčky nešlo kombinovat, to platí od doby co kaktus existuje, na tom se nic neměnilo, takže to není zrovna změna k horšímu.. a co se týká dat, tak jsou prostě základní data a k nim bonus na vybrané weby, pokud se tě to netýká, tak máš prostě jen základ, to nevím proč tak řešíš, uvádí to naprosto jasně a nikde to neprezentují jako součet dat, něco jiného by bylo kdyby uváděli balíček např. 750MB a pak si někde v podmínkách našel, že těch 250MB je jen pro vybrané weby.. a když už sme u toho ty data využije v podstatě každý, protože sociální sítě jsou prolezlý na různých stránkách.. ale samozřejmě to jsou malé přenosy, ale za měsíc to také něco udělá..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lukodlak 1. 9. 2017 11:20

To je i můj případ. Odcházím.

PS: Nechápu, proč byl předešlý příspěvek OFF-TOPIC
Naposledy upravil BeznyFrantaUzivatel dne 1. 9. 2017 12:06, celkově upraveno 1
Důvod: Proc? Pouha spekulace, informacni hodnota pro ostatni nulova. Kdo chce, rozklikne si.
Zajímám se o elektroniku a programování.
lukodlak
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 9. 2017 11:48

podle vyjádření kaktusu bude dobíječka 1-2x za měsíc, ale určitě nekončí.. ale zároveň dodávají, že už i dříve bývala dobíječka 1-2x za měsíc, což je blbost a celkově mlží, že v tom nebyl žádný rytmus a dobíječka byla vždy o náhodě, ale od t-m údajně ze zdrojů má být jen 1x měsíčně.. vidím to tak 1x měsíčně a na vánoce bude 2x..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xlendi 1. 9. 2017 11:59

Před tím průšvihem s přechodem na nové účtování byla dobjíčeka 3x měsíčně. Průměrně to tedy vychází na 2x. A to, že nekončí je evidentní - pak by celý koncept Kaktusu ztratil smysl. Takových virtuálních operátorů, kteří mají volání/SMS za 2,50/1,50 (či méně) je na trhu víc. Kaktus má dvě výhody - účtování po vteřinách a dobíječky, jak jednu ztratí, bude odliv zákazníků třeba tam, kde budou mít trvalou cenu 2 Kč za minutu a 1,4 Kč za SMS. A to T-Mobile moc dobře ví.
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 9. 2017 12:31

dobíječka 3x měsíčně byla naposledy v lednu 2016 a pak vyjímečně v prosinci 2016, proto očekávám, že teď bude 1x a na vánoce 2x
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod scotch11 1. 9. 2017 12:51

xlendi: Na jednu podstatnou výhodu jsi nějak zapomněl! Přenos dat ( podle mě podstatnější než dobíječka), kde jinde tato možnost ještě je? Dost lidí se zde znepokojuje nad měsíčním množstvím dobíječek, ale to tady každý v každém HD dobíjí? To už by snad byl lepší paušál, ne? Osobně dobíjím, za využití HD, jednou za půl roku a vystačím si, protože kdyby ne, tak nemusím mít předplacenku a peníze cpu do paušálu. Ještě to tedy shrnu: 1. tarifikace 1+1, 2. přenos dat, 3. HD
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 9. 2017 13:13

já dobíjím skoro pokaždé, ale rozděluji to do rodiny přeposíláním a u sebe utrácím v podstatě jen bonus, ale já konkrétně u kaktusu utrácím docela dost a paušál nechci, resp. paušál by mi nevadil i bych klidně radši, ale nevím proč se upisovat kvůli takový "kravině" jako mít možnost volat? a bez úpisu se cenám kaktusu ani nepřiblížím takže asi tak.. mám potřebu volání cca 60-400 minut měsíčně (ano přesně v tomhle roztpylu) a cca 1-2GB dat, jinde než u kaktusu jsem nenašel nic lepšího umožňující průžné reagování na skutečnou spotřebu, takhle si kupuju balíčky minut po 200 a vím že když to neprovolám teď, provolám to přístě nebo třeba i za 3měsíce, cenově to je 0,75kč/min při 1+1, stejně tak i s daty někdy mě stačí 200MB a někdy projedu třeba 3GB.. těch pár sms bokem moc ani nepočítám a ještě kupuju sms jízdenky za polovic díky kaktusu na to taky nějaký ten kredit také padne
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jůzr 1. 9. 2017 14:16

Přesně tak jak říkáte. Výhoda je krom HD i přeposílání kreditu a převádění zbývajících dat do dalšího období. Převádění uspořených dat nabízí myslím i Tesco.
Závislost na moderních technologiích, může být stejně příjemná i nepříjemná, jako závislost na sexu.
jůzr
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 2. 9. 2017 12:21

Tesco nabízí převod pouze DOKOUPENÝCH dat, a to pouze u novějších balíčků které nejde hradit z bonus kreditu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cheetah007 2. 9. 2017 19:25

Prosím kaktus má odstávku samoobsluhy od včerejška do zítřka tusim do 9 lze balíčky aktivovat přes SMS kód ?
Jak zjistit stav kreditu taky přes kód....na stránce se mi to radši najit
Cheetah007
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 2. 9. 2017 19:29

Stav kreditu *103# odeslat jako hovor
https://www.mujkaktus.cz/cs/nejcastejsi-dotazy
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 2. 9. 2017 21:35

balíčky podle mě nepůjdou koupit ani přes sms, mají odstávku systémů
JayDeeSq
Pokročilý