Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lomax 30. 11. 2017 01:41

Už třetí den dceři nejde nastavit pomalá data po vyčerpání 80MB balíčku. Jak psal adamek1999, po zvolení a potvrzení Kaktus napíše, že je něco špatně.
Letadlo jsem zkoušel, nepomohlo.
"Přihlášení do apky" nevím, jak souvisí, snad je to rada k jinému tématu. (Apku dcera nemá nainstalovanou.)

Chtěl jsem přejít od Vodafonu také ke Kaktusu, ale jak to tu poslední rok čtu a teď vidím v praxi, to radši budu platit výpalné :( tam, kde to funguje perfektně spolehlivě.
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod adamek1999 30. 11. 2017 02:25

Probehlo dalsich 20 pokusu(vcetne restartu tlf a letadla), se stejnym vysledkem zobrazeni "ojoj... ", ale internet uz funguje. Zrovna jsem ucil aktivovat si mesicni jednorazovy internet svou matku a hned takove "problemy", no moc nadsena z toho nebyla. :(
adamek1999
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 11. 2017 06:09

Měli bychom si zvyknout, že pomalá data po FUP už brzy nebudou možné nikde a na jaře to pravděpodobně zařízne i Kaktus.Teda pokud se T-mobile bude k virtuálům ve své síti chovat stejně.
Třeba Odorik už to očekává..
anonymni

Odeslat příspěvekod Reku 30. 11. 2017 08:18

Proto dual sim, v jednom slotu datová karta, a je klid.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TrustNo1 30. 11. 2017 10:38

Lomax: Nejde-li služba zpomaleného internetu využít, doporučuji reklamovat. Setkal jsem se s tím také (v posledních dvou dnech platnosti balíčku). Jediný fungující kontakt a podpora je na Facebooku. Pokud reklamaci nevyřídí do 30 dní, doporučuji se obrátit na ČTÚ.

Pokud by náhodou nastavení služby (nefungující zpomalená rychlost) zrušili natrvalo, tak jsou povinni informovat ze zákona alespoň 30 dní předem a umožnit přejít k jinému operátorovi bez sankce (tj. vrátit kredit). Takto mi kdydi přímo T-Mobile vracel asi 450 Kč.
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 30. 11. 2017 14:49

Samsung S7 7.0 ETL + T-Mobile
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 30. 11. 2017 15:32

takže koupím za 100 kč dvě sim karty, na každé mám 500 mb na vše + 250 mb na soc sítě a zároveň ten úvodní bonusový kredit můžu využít na zvýšení objemu dat o 1000 mb

tj. za 100 kč mám 2 sim a každá má celkem 1500 mb na vše + 250 mb na sociální sítě, takže za 100 kč přes 3 Gb, celkem solidní nabídka, škoda jen, že omezená na aktivaci během prosince
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Oizo 30. 11. 2017 19:37

petison píše:
Mr.Oizo píše:Ahoj jak to máte s M-platbou u kaktusu? Máme doma 2 sim a ani na jedné nefunguje M-platba (povolená je). Podpora tvrdí že problém není na její straně což se my nezdá. Na google je na výběr pouze přidat kartu.

Tak jsem dnes kupoval přes M platbu.Zajímavý ,že mám bonusový kredit a platba proběhla.Akorát když jsem rozkliknul metody platby ,ukazovalo to T-mobile nesplňuje podmínky ,ale platba proběhla.

Na jedné kartě my vypršel bonus tak jsem vyzkoušel a nikde nic. Možnost M-platby nenabízí. Obě čísla mám převedené od konkurence tuším že může být zrada i v tom.
Mr.Oizo
Junior

Odeslat příspěvekod petison 30. 11. 2017 20:13

Také mám číslo převedené a platba funguje,ale ne vždy.
petison
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Oizo 30. 11. 2017 21:18

Tak už nevím proč mám takovou kliku.
Mr.Oizo
Junior

Odeslat příspěvekod PavlosPM 1. 12. 2017 17:02

Kaktus má pěknou akci!!!! Tedy konkrétně za 100 Kč dokupu dostanete 1 GB dat. Data se předvádějí jako běžný dokup. Akce trvá celý prosinec a ve spojitosti s dobíječkou skvělá cena jak si nahrabat!
PavlosPM
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 12. 2017 18:34

to už dobře konkuruje nevjyšší datovému balíčku a kdo nepoužívá soc.sítě tak ho i trumfne:) tak by ten dokup mohli nechat trvale, aby to mělo nějaký smysl:) jinak je dokup dražší i než základní balíček..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 1. 12. 2017 20:04

Ano a zároveň se uvazes,že budeš furt obnovovat balíček i když nechytnes HD jinak ti nasyslena data propadnou.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 1. 12. 2017 21:20

tak zrovna tahle věc mi vůbec nevadí, protože jsem online 24h.. nechci být bez dat nikdy, ale já to stejnak kupovat nebudu, nemám důvod, dat mám tolik, že dřív než to vyčerpám, kaktus už přestane existovat :D
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka