Casial: No mam dva smartphony, jsem si poridil z ciny, ze jeden budu pouzivat a druhej predam dal, ale nakonec si chci nechat oba.
![:-) :-)](./images/smilies/01.gif)
Soucasnou SIMku, ze ktery obcas volam, mam u MOBIL.CZ. Ja moc za volani neutratim (pocitam tech 400Kc za rok co jest minimum, respektive je to 2x200) a super je ten internet zadarmo, to se na smartphonu uzasne hodi. Jinak ja jsem temer porad na wifi, takze volam pres mobil pres VOIP, tam mam 0,6Kc/min., to zadnej virtual nemuze prekonat. A kdyz na wifi nejsem, tak obvykle jen pisu pres jabber a msn. Potrebuju teda SIM do druhyho mobilu, preci jenom kdyz uz ho mam, tak to nebudu pouzivat bez SIM ne
![;-) ;-)](./images/smilies/02.gif)
, pocitam, ze volat z nej budu jen vylozene vyjimecne, ale chtel bych tam mit co nejlevnejsi internet v mobilu a pocitam, ze bych za to urcite nechtel dat vic nez 1000Kc rocne. Na Kaktusu me zaujal ten balicek za 50,- na mesic + bych si ho na leto, kdy jsem i mimo wifi rozsiril na 3 mesice na vyssi FUP. Co jsem zatim prohlizel, tak jsem nenasel lepsi nabidku nez Kaktus, akorat s tim fejsbookem me to odrazuje, asi taky nic lepsiho nebudes vedet s ohledem na zminene pouziti?