Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
mart910 píše:Presne tak s kartou za 100 (teda dve karty) a platnosti 12 mesicu jsem dobil za 500 + 500 bonus + 100 na karte + 1 mesic zdarma a mam 1 rok 500+250 a nemusim nic nerist (leda ze bych nemel dost kreditu ale to si pohlidam)
PavlosPM píše:Zafe: Když není nabíječka, je to špatně, když je nabíječka, tak je to taky špatně, moc to nechápu. Když vím, že jsou v době nabíječky některé dobíjecí kanály přetížené, tak si připravím jiné možnosti a že jich je dost. U některých se ani nemusíš zvednout ze židle. Proč se tady pořád někdo neustále diví? Stejně tak jako, že "dnes jsem si dobil ráno" a podobné nářky. Plus mínus se dá odvodit kdy dobíječka asi tak bude a tím pádem se přizpůsobím, nebo je to tak složité? Mám Kaktus na data asi půl roku a žádnou dobíječku jsem nezmeškal. Za prosinec jsem nakoupil za 2 X 500 Kč ( = 2 000 Kč s bonusem ) data, tedy 1GB za 50 Kč a jsem v pohodě. Vzkaz těm co tu neustále pláčete: Jděte se bodnout, je to pouze Vaše neschopnost si to ohlídat, nebo zařídit. Jen mimořádně se operátorů zastávám, ale Kaktus nabízí na domácí poměry slušnou nabídku bez závazků, hlavně data. Na volání a SMS mám velice dobrou cenu tarifu u Vodafonu, data jsem vyřešil u Kaktusu a maximální spokojenost i s převodem dat!
monicka24 píše:Ahoj, chci odejít od Vodafonu a hledám něco s 50 minuty, 50sms a 500mb data. Zde to vychází na 250kc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků