Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 14. 12. 2021 17:37

Tak si pročti vedlejší topic T-mobile akce 12 GB / 499 a když ti to nebude vycházet ani pak, tak ti podám přihlášku do Speciální (pomocné) školy. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod dwxx 14. 12. 2021 18:11

Jestli to máš v plánu dát 2x na stejnou sim, jednou aktivovat a jednou jako dárek, tak to tuším budeš mít na dva roky 1GB měsíčně. Ne 2GB měsíčně na rok. Ale nechci kecat. Pokud to budeš mít na dvou sim a ty budeš střídat, tak beru zpět a tak to samozřejmě lze :-)
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 12. 2021 18:22

Ředitel ČTÚ píše:Tak si pročti vedlejší topic T-mobile akce 12 GB / 499 a když ti to nebude vycházet ani pak, tak ti podám přihlášku do Speciální (pomocné) školy. :D

Tak musel jsi dobít, takže asi těžko to můžeš mít zadarmo. Ale tak pokud to bereš tak, že z těch 750 Kč utratíš 500 Kč za ten net a jakoby zaplacených 250 Kč kreditu za cokoliv jinýho tak pro mě za mě. Každopádně fakticky ten internet zdarma nemáš, protože pohybuji, že ty služby navíc potřebuješ. Předpokládám, že je stejně využíváš na svém hlavním čísle. Ale ano, jinak je ten internet zadarmo. Btw, děkuji za tvou přehnanou péči i mé vzdělání...
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod EvzenP 14. 12. 2021 19:16

Chapej poradne psany text...
Reditel psal "na rok zadarmo"... to neni to same, co "zadarmo".
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 14. 12. 2021 19:23

peta809 píše:z těch 750 Kč utratíš 500 Kč za ten net a jakoby zaplacených 250 Kč kreditu za cokoliv jinýho

Reditelskej mel beztak tu puvodni SIM zadarmo (darek Datart), takze za zaplacenych 250 Kc (dobiti) muze mit rocni net jako darek (treba pro jine cislo) a 250 si necha vyplatit zpet pri 'zaniku' cisla. Prote nula od nuly pojde.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 14. 12. 2021 19:37

No vida, ze.us udeřil hřebík na hlavičku :D Dwxx taky správně. Všichni ostatní budete po škole. 8-)

No a jelikož mám dual sim telefén, tak to dám na dvě takhle a nemusím s tím ani žonglovat. Když bude potřeba vyšší spotřeba přes léto a nebudou data zdarma, tak k tomu ještě vytasím sim 6 GB + socky a to fouknu do kapesního WiFi LTE modemu. 8-) To že to jde koupit jako dárek pro jinou sim je dost dobrá vyfikundace. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jjrr 16. 12. 2021 04:51

Vás tu všechny šetřílky obdivuji, jak vám může tak málo dat stačit? Já měl teď nedávno nějaký bonusový kredit na Vdf SIM, protože by propadl, tak jsem ho utratil za data 1 GB a myslel jsem si, že vydržím do druhého dne, ale vydrželo mi to jen pár hodin, jen jsem přes mobil připojil v zaměstnání notebook, načetl na něm pár internetových stránek, cca hodinu jsem tak surfoval, hledal jsem dárky k vánocům na eshopech amazon.de, mall.cz, datart.cz, alza.cz, czc.cz, srovnanicen.cz, apod., pak přišla od Vdf SMS, že 80 % dat je v čudu, nechal jsem NTB ještě připojen s otevřenými webovými stránkami cca půl hodiny a pracoval na služebním PC, přitom se asi stáhla automaticky nějaká aktualizace do MT nebo Ntb, nebo nevím co se stalo, a byl jsem zase bez dat, protože přišla od Vdf SMS, že datový balíček byl vyčerpán. S velikou pokorou jsem pak dobil 300 Kč do SIM O2 Datamania 100 GB. A to nepoužívám ani žádné automatické zálohování, automatickou synchronizaci a vůbec žádné cloudové služby. Jo tak před 10 lety by mi asi 1 GB měsíčně také stačil, od té doby ale webové stránky dost datově narostly.
:D
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 16. 12. 2021 06:12

Prozradím ti velké tajemství. :) Doma a v práci si zapni WiFi.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 16. 12. 2021 08:19

Já obdivuji takový pitomce, že se zahazují s Kaktusem, když mají lepší SIM karty a ještě se zdržují psaním srákanců do témat, které se pro ně zcela nehodí.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 16. 12. 2021 09:07

Používat 1GB k připojení notebooku je jako natankovat na benzínce do prázdné nádrže dvanáctiválce deci benzínu. Aktualizace widlí a antiviráku dotyčný asi nikdy neslyšel, jestli používá Chrome ten si stahuje aktualizace na pozadí...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dwxx 16. 12. 2021 13:14

Vyčerpat 1 GB fup na noťasu a divit se tomu, dobrá práce. Ještě ti prozradím, že je rozdíl noťas a mobil. A pak je další rozdíl 1 GB a 6 GB u kaktusu. Kuk... Blik... Cvak...
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 16. 12. 2021 14:35

jjrr píše:Vás tu všechny šetřílky obdivuji, jak vám může tak málo dat stačit? Já měl teď nedávno nějaký bonusový kredit na Vdf SIM, protože by propadl, tak jsem ho utratil za data 1 GB a myslel jsem si, že vydržím do druhého dne, ale vydrželo mi to jen pár hodin, jen jsem přes mobil připojil v zaměstnání notebook, načetl na něm pár internetových stránek, cca hodinu jsem tak surfoval, hledal jsem dárky k vánocům na eshopech amazon.de, mall.cz, datart.cz, alza.cz, czc.cz, srovnanicen.cz, apod., pak přišla od Vdf SMS, že 80 % dat je v čudu, nechal jsem NTB ještě připojen s otevřenými webovými stránkami cca půl hodiny a pracoval na služebním PC, přitom se asi stáhla automaticky nějaká aktualizace do MT nebo Ntb, nebo nevím co se stalo, a byl jsem zase bez dat, protože přišla od Vdf SMS, že datový balíček byl vyčerpán. S velikou pokorou jsem pak dobil 300 Kč do SIM O2 Datamania 100 GB. A to nepoužívám ani žádné automatické zálohování, automatickou synchronizaci a vůbec žádné cloudové služby. Jo tak před 10 lety by mi asi 1 GB měsíčně také stačil, od té doby ale webové stránky dost datově narostly.
:D

Teď jsi se akorát tak ztrapnil!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod jjrr 16. 12. 2021 16:58

Ředitel ČTÚ píše:Prozradím ti velké tajemství. :) Doma a v práci si zapni WiFi.

Jediné wifi, co si mohu zapnout, je hotspot v mobilu. ;-)
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod jjrr 16. 12. 2021 17:00

Ipanema píše:Já obdivuji takový pitomce, že se zahazují s Kaktusem, když mají lepší SIM karty a ještě se zdržují psaním srákanců do témat, které se pro ně zcela nehodí.

Na občasné volání a SMS nic lepšího než Kaktus bohužel není. Pokud jo, poraďte co.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod Ipanema 16. 12. 2021 17:12

Poradna "jaký tarif si vybrat" je hned vedle.
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka