Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ředitel ČTÚ píše:Tak si pročti vedlejší topic T-mobile akce 12 GB / 499 a když ti to nebude vycházet ani pak, tak ti podám přihlášku do Speciální (pomocné) školy.
peta809 píše:z těch 750 Kč utratíš 500 Kč za ten net a jakoby zaplacených 250 Kč kreditu za cokoliv jinýho
jjrr píše:Vás tu všechny šetřílky obdivuji, jak vám může tak málo dat stačit? Já měl teď nedávno nějaký bonusový kredit na Vdf SIM, protože by propadl, tak jsem ho utratil za data 1 GB a myslel jsem si, že vydržím do druhého dne, ale vydrželo mi to jen pár hodin, jen jsem přes mobil připojil v zaměstnání notebook, načetl na něm pár internetových stránek, cca hodinu jsem tak surfoval, hledal jsem dárky k vánocům na eshopech amazon.de, mall.cz, datart.cz, alza.cz, czc.cz, srovnanicen.cz, apod., pak přišla od Vdf SMS, že 80 % dat je v čudu, nechal jsem NTB ještě připojen s otevřenými webovými stránkami cca půl hodiny a pracoval na služebním PC, přitom se asi stáhla automaticky nějaká aktualizace do MT nebo Ntb, nebo nevím co se stalo, a byl jsem zase bez dat, protože přišla od Vdf SMS, že datový balíček byl vyčerpán. S velikou pokorou jsem pak dobil 300 Kč do SIM O2 Datamania 100 GB. A to nepoužívám ani žádné automatické zálohování, automatickou synchronizaci a vůbec žádné cloudové služby. Jo tak před 10 lety by mi asi 1 GB měsíčně také stačil, od té doby ale webové stránky dost datově narostly.
Ředitel ČTÚ píše:Prozradím ti velké tajemství.Doma a v práci si zapni WiFi.
Ipanema píše:Já obdivuji takový pitomce, že se zahazují s Kaktusem, když mají lepší SIM karty a ještě se zdržují psaním srákanců do témat, které se pro ně zcela nehodí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků