Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 16. 12. 2021 17:23

Takže není, jsem to správně u Kaktusu. A nechápu, proč se urážíte, že jsem vás nazval šetřílci, já vás totiž obdivuji.
:tleskani
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod rssreader 16. 12. 2021 19:55

Ty toho nechápeš trochu víc, ale nevadí. Děkujeme ti, že jsi se nám pochlubil se svojí spotřebou dat. Krásně jsi se rozepsal o tom, jak se ta tvoje spotřeba dat vyvíjela v čase a že už ti ani ten 1GB nestačí. Hustý, to nás tady všechny totiž hrozně moc zajímá, jak se to tak stane. My si totiž ani nedokážeme představit tak velikou spotřebu dat... my jsme totiž ti šetřílci, že jo.
rssreader
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 17. 12. 2021 09:54

Taky můžu napsat, že nechápu zas ty vysoké spotřeby a o šetření to fakt není, co potřebuju na mobilu to prostě udělám..dat je dostatek, neustále mi si tam každý měsíc kupí a už mám přes 60GB v záloze
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Swejzi 17. 12. 2021 16:25

Jakou máte rychlost downloadu na LTE? Mě to teď litá nějakých 61Mbps. To už nemají ten umělý limit 20Mbps jak měli? Obvykle stahuju přes WiFi, tak jsem si toho všiml až teď.
Swejzi
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 17. 12. 2021 17:06

19,8 Mb/s, uvnitř, LTE-A.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 17. 12. 2021 17:16

Ono to kolísá. Někdy to škrtí, jindy ne.
Teď před minutou venku: 103 down., 17,6 upl., PING 34
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 18. 12. 2021 19:41

Kolik se těch sim s 10 Kč krédem a 2x bonusem zdarma může objednat ? Já jsem teď v zoufalství, že se na mobilním poli nic neděje objednal 2 kousky a k mému překvapení to prošlo. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jjrr 18. 12. 2021 19:45

2.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod lumík930 18. 12. 2021 20:05

2 na jednu adresu
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod drtic113 18. 12. 2021 20:55

Ještě v říjnu mě to nepustilo přes 2, ale před 2 týdny jsem objednal další a prošlo to. Asi se něco změnilo. Nevím, jestli jenom před Vánocema a nebo už to tak bude napořád.
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 18. 12. 2021 21:12

Já zkoušel 4 najednou a napsalo mi to, že max 2.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 19. 12. 2021 02:54

No za měsíc zkusím, jestli pustí další dvě. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod eetg 19. 12. 2021 08:59

Zkusil jsem teď další dvě SIM zdarma po víc jak 2 měsících na stejnou adresu s jinými údaji v políčkách jméno, příjmení, tel.č., email, a neprošlo to. Píšou, že je možnost doprošovat další SIM na stejnou adresu přes fcb, to dělat nebudu. Zajímalo by mě ale, na jak dlouho jsem moji adresu zablokoval tou předchozí objednávkou? Pokud se někdo budete přes fcb doprošovat, tak se jich tam zeptejte prosím, jak dlouho blokují adresu po objednávce SIM zdarma?

Obrázek
eetg
osobne

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 20. 12. 2021 12:59

To prodloužení uspání Božího balíčku ze 14 dní na 2 až 3 měsíce přináší celkem zajímavé možnosti v případě, že má člověk 2 SIM s Božím balíčkem v telefonu. Dobíjet se může třeba na přeskáčku, zaply může byt taky na přeskáčku nebo může být zaply na obou zároveň nebo oba zároveň vyple. Mezi kartama je možno posílat základní krédo podle potřeby nebo může být zaparkované na třetí SIM. Hm hm hm. :) Teoreticky by asi šlo jet na dvou kartách s Božím balickem na Bonus krédo a základní krédo skladovat na 3 SIM bez Božího balicku v jiném telefonu. :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jjrr 20. 12. 2021 16:22

Na eSIM se vejde tuším 10 profilů, všechny můžeš střídat.
jjrr
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka