One Mobile v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukas1107 11. 10. 2013 12:53

lukas1107
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 12. 10. 2013 11:03

Ano, web už jim částečně funguje a tarif Dohoda na jedničku vypadá hodně atraktivně, vzhledem k tomu, že deklarovali, že tam nejsou žádné další kličky, budu o tom uvažovat. :hmm:
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod joachym1 13. 10. 2013 15:00

Hmm, mobilni data zase nic moc, 79 Kc za 100 MB.
joachym1
Junior

Odeslat příspěvekod D.roak 15. 10. 2013 07:13

Hm no ale nejak mi nefunguji ty email co uvadi na webu. vrati se jako nedorucene. mate s nimi nejake zkusenosti.nerad bych si prenesl cislo k nejakym amaterum dekuji
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 18. 10. 2013 00:58

Mail mi odešel.

Taky jsem koukal, že ta Dohoda na jedničku vypadá suprově, ale furt čekám nějaké háčky.

Zatím jsem nenašel kompletní ceník ani VOP, tak nevím. Minimálně je zajímavé, že ten nulovej tarif je totálně stejnej bez závazku i se závazkem.
Výpovědní lhůta 3 měsíce není zázrak, ale přežít se dá. Ještě jestli bude odchod od nich zadarmo (převod k nim deklarují, že jo).
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod joachym1 18. 10. 2013 02:20

Ceny nulovych tarifu vypadaji fakt dobre. Bohuzel zadny kompletni cenik sluzeb neni zverejnen.
Take cekam nejaky hacek typu pausal za SIM nebo minimalni mesicni utrata.
Jinak VOP maji v sekci "ke stazeni".
Ty dva nulove tarify stejne nejsou, je tam rozdil v bonusovem programu, ktery je pouze u toho se zavazkem na 24 mesicu.
joachym1
Junior

Odeslat příspěvekod wadesss 18. 10. 2013 15:45

Zdravím.Také patřím k těm,které tato nabídka oslovila.Bohužel jejich stránky jsou na informace hodně skoupé.Tak jsem vznesl dotazy přes email.Dověděl jsem se

můj dotaz:
Nevím zda jsem něco přehlédl,ale proč u tarifu bez závazku Dohoda NA JEDNIČKU máte uvedenou výpovědní lhůtu 3 měsíce?Pokud opravdu nebudu platit žádný měsíční poplatek,tak přestanu číslo používat nic neprovolám a tím pádem nechápu proč bych měl ještě tři měsíce číslo blokované u vás.Nebo to platí pouze pro dva zbylé tarify?Dále by mne zajímalo zda pro připojení na internet přes mobil máte nějaké FUP,jaká je rychlost připojení zda se rychlost po odčerpání nějakých dat nesnižuje,účtování po MB nebo po kB?

Odpověď:
Logicky jste si správně odvodil, že u tarifu Dohoda na Jedničku je výpovědní lhůta zbytečná. Dále co se týká připojení k internetu tak rychlost je stejná jako u sítě T-mobile a co setýká FUP tak po vyčerpání je rychlost snížena na 64/32 kbps. U dohody na Jedničku však FUP není a je to účtováno po MB.

můj další dotaz:
Jen si chci ujasnit jednu věc.Uvedu příklad.Připojím se na internet spotřebuji 600kB odpojím se.Připojím se znovu spotřebuji 400kB.V tomto případě se mi zaúčtuje 2x1MB nebo pouze 1MB(vím,že to není uvedeno přesně,ale snad si rozumíme).Jde mi o to zda se spotřeba sčítá nebo při každém odpojení zaokrouhluje na celé MB?

odpověď:
Pokud je účtování po MB tak je jedno kolik připojení na stažení 1MB dat využijete.

Nevím zda jsem druhou odpověď pochopil,ale vyšlo mi z ní,že vlastně počítají připojení po kB.
Takže pro občasného "připojiče" např. kvůli A-GPS.celkem ideál.Snad tam nejsou ukryté další poplatky a to by neměly pokud považují 3 měsíční výpověď u tarifu Dohoda na Jedničku za zbytečnou.
wadesss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod joachym1 23. 10. 2013 18:22

Majk píše:Mail mi odešel.

Uz ti poslali smlouvu?
joachym1
Junior

Odeslat příspěvekod D.roak 24. 10. 2013 14:43

mail odešel. potvrzení objednávky to přišlo taky. Volal jsem tam na tu infolinku. Prý se mi kolega ozve. Nic jsou to asi amatéři
dneska se mi zkoušeli nejspíše volat ale nemohl jsem to vzít
Naposledy upravil D.roak dne 24. 10. 2013 19:41, celkově upraveno 1
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod joachym1 24. 10. 2013 16:29

Me se ozval asi za dva pracovni dny jejich operator, chtel vedet nejake udaje a ze mi prijde domu smlouva, zatim nic neprislo, no je to teprve dva dny, co jsem s nim mluvil.
joachym1
Junior

Odeslat příspěvekod napalmm 25. 10. 2013 20:42

Asi po dvou dnech jsem dostal reakci na mé otázky ohledně poplatků:
Je nás víc,co máme zájem o Váš tarif bez závazku-Dohoda NA JEDNIČKU.
V jaké výši se pohybují pro tento tarif poplatky za :
1. aktivaci SIM-karty
2. přenos čísla
3. dopravu SIM-karty
4. papírové vyúčtování
5. ztrátu SIM-karty
6. upomínku
7. obnovení služby
8. výpověď-při dodržení výpov. lhůty+přenos čísla k jinému operátorovi
9. nedodržení min. útraty za určité období
Většinu uvedených poplatků jsme totiž va Vašem webu nenašli.
Děkuji za odpověď.

Dobrý den,

postupně Vám na vše odpovím:

1) Aktivace SIM karty je zdarma

2) Přenos čísla je zdarma

3) Doprava SIM je zdarma

4) Vyúčtování (respektive) faktura je papírově i elektronicky

5) Při ztrátě SIM se účtuje 500 Kč

6) 2. Upomínka je za 300 Kč

7) Obnovení služby je za 0 Kč

8) Výpověď i přenos čísla jsou zdarma

9) Máme tarify bez limitu, tedy platíte pouze za to co provoláte.

Pokud máte zájem o naší službu vyplňte prosím formulář na našich stránkách a my Vás zkontaktujeme s dalším postupem.

S pozdravem

Libor Šrédl

One Mobile Česká Republika a.s.

Na Perštýne 342/1, Praha 1
napalmm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.roak 27. 10. 2013 10:12

No problém je že se mi nedaří , aby se mi dovolaly. Volají mi vždicky v tak nevhodné časy.
D.roak
Junior

Odeslat příspěvekod dave67 31. 10. 2013 14:51

Na webu je již ceník i VOP.

http://www.onemobile.cz/wp-content/uplo ... sluzeb.pdf

Máte někdo již praktické zkušenosti ? Na první pohled to vypadá hodně dobře. Škoda tarifikace 60+30.
dave67
Junior

Odeslat příspěvekod wadesss 31. 10. 2013 15:54

Tak jsme se dočkali,ale moc by mne zajímalo co v ceníku znamená "Volací jistina pro nebonitní klienty" částka 2400.-.Pokud málo utratím tak po mne budou chtít jistinu?
wadesss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lobogoj 2. 11. 2013 13:01

Me uz ve ctvrtek poslali smlouvu postou, podepsanou jsem poslal hned ten den zpet, zadnou jistinu zaplatit nechteli, SIMku poslou, az se jim vrati podepsana smlouva, takze na tu jeste cekam. Objednal jsem ten tarif s nulovym pausalem.
lobogoj
Junior

Další stránka