joudazbrd píše:S tou samoobsluhou to je skutečně tristní, i já ač starý skeptik jsem překvapen (v nejbližší době od cca prosince, nejpozději koncem března atd.).
Je to pouze záměrné oblbování lidí a zároveň i neslušné klamání.
joudazbrd píše:Moc nechápu, nemyslím že mít netovou sámošku je nějaký obří a drahý projekt.
Já si to také nemyslím. Je to jednorázová investice na pořízení a provoz toho už asi tolik finančně náročný nebude. Navíc si myslím, že ta samoobsluha by jim mohla i peníze šetřit. Asi není náhodou, že mnohé banky poskytují některé operace provedené přes IB zdarma a přímo na pobočce nebo po telefonu s operátorem to mají zpoplatněné. Podobné to asi může být i v případě samoobsluhy u mobilních operátorů. U One Mobile možná jde mj. i o to, že kdyby spustili tu samoobsluhu tak by si zákazníci mnohé záležitosti vyřizovali tam a pak by přicházeli o peníze za telefonování na jejích placenou zákaznickou linku.
joudazbrd píše:A když to nechci spustit, tak neudržuju lid v naději, ne?
![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
Oni tu samoobsluhu mají možná jako lákadlo pro lidi. Kdyby na svých stránkách napsali, že samoobsluhu nemají a nikdy ji mít nebudou tak by možná nyní měli mnohem méně zákazníků než je mají.
joudazbrd píše:Na druhou stranu zatím věci okolo volání fungují a tak holt jedeme dál a budeme optimisté.
To ale neznamená, že bychom se měli tvářit tak, že u této firmy je vše ideální a v naprostém pořádku.
joudazbrd píše:A k tomu krámu bez pokladny, možná se budete divit, …
To s těmi pokladnami jsem uvedl pouze jako příklad. Určitě by se dalo najít i jiné příklady.
Reku píše:Souhlas. Pokladny a další moderní nesmysly nejsou vůbec potřeba

Nutně to sice potřeba není, ale stejně tak by se dalo argumentovat, že nutně potřeba není např. ani mobil, internet, televize, radio, elektřina atd., atp.. Před mnoha léty to lidí také neměli a dokázali normálně bez toho žít. Je třeba si uvědomit, že žijeme v trochu jiné době a ta doba přináší i trochu jiné potřeby lidí než jak to bylo kdysi dávno.
Reku píše:ALE VŠE MUSÍ FUNGOVAT a zákazník být spokojen

třeba kvůli prostředí a přístupu.
Je vidět, že to asi neplatí vždy a všude. Rozhodně ne v případě One Mobile. Mám dojem, že funkčnost a přístup k zákazníkům je u této firmy na tím nejposlednějším místě.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10