vlazy píše:Připadá mi to, že podnikatelé z One Mobile do toho šli, protože v tom asi viděli snadný způsob jak si na tom vydělat nemalé peníze. Asi si neuvědomili co to všechno obnáší a že na podnikání v tomto oboru nemají potřebné znalosti a zkušenosti. Zajímavé by možná bylo znát podle čeho nebo jak se udělují živnostenské listy a licence na podnikání v oboru mobilních virtuálů, že jich až tolik loni vzniklo a mezi nimi jsou i takoví "exoti" jako One Mobile kteří to s podnikáním nemyslí příliš vážně.
Jojo. tohle už jsem psal dřív, že někdo asi začal něco o čem nic nevěděl...
vlazy píše:To sice mohli, ale když by zveřejnili pravé důvody a ne pouze něco aby tím nějak oblbli lidi, tak by to mnohé lidí mohlo odradit od přechodu k ním a to asi nechtějí.
To jo. já bych zkousl jen něco ve smyslu "Máme hodně zákazníků nestíháme to odbavovat a protože jsme s tím nepočítali a útrata našich zákazníků je nízká, tak si nemůžeme dovolit platit další lidi na rychlejší odbavení" a nebo "máme technické problé,které se nám momentálně nedaří řešit, ale intenzivně je řešíme.
Pokud by podle pravdy napsali něco jiného, tak to ani nemůžou napsat, protože by tím lidi odradili. Jako např. "Absolutně to nezvládáme, nepředstavovali jsme si, kolik kolem toho bude práce" nebo "Vzhledem k tomu, že lidi provolají v průměru 10 kč za měsíc a to nás neuživí, nás to tak demotivovalo, že to vzdáváme a řešíme už jen ztížnosti".
Sorry, ale můj mozek nebere, proč by seriozní firma nemohla napsat něco podobného co jsem psal v prvním odstavci ?
Pak to vypadá, že je to neserizní firma a pravdu nemá cenu psát, protože by si tím nepomohli.
hongmi píše:To jsou jen keci takoveho jedince, jako je vlazy, ktery si ani nic neobjednal, jenom pomlouva a mudruje. Jak uz jsem nekolikrat psal, kdo nezavahal, uz je spokojenym zakaznikem, kdo zavahal, musi ted cekat ve fronte. Komu se cekat nechce, tak to muze zkusit jinde, kde neni takovy naval. Vsechno tohle mudrovani a pomlouvani tu pochazi jen od lidi, kteri nejsou zakazniky One Mobile.
Nechápu co hongmiho vede k takovému zastávání neznámé firmy a optimismu po tom co tu lidi píší jaké mají zkušenosti? To, že on byl mezi prvníma a zřídili mu to vklidu a možná i bez otázek (komunikace zákazník<->poskytovatel) a měl štěstí, že s nima nemusel komunikovat a po zřízení už to víceméně jede přes T-Mobile/GTS a OneMobilu už jen platí, tak to neznamená, že když se něco stane a bude se to muset řešit, že to s nim budou řešit taky hned a líp, protože to objednal mezi prvníma.
Ale samozřejmě optimista zas napíše, že vymýšlím nějaké scénáře apod, takže to nemá cenu.
Diskuze je zaznamenaná a lidi si to nějak přeberou...