Plus4U v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xIndian 11. 11. 2013 19:01

Myslím, že to nebude problém. Stačí zavolat na 221 400 400 a zeptat se...
Nikdo není dokonalý
xIndian
Junior

Odeslat příspěvekod JoseN 11. 11. 2013 23:00

Můžeš mít i víc než dvě SIM, ptal jsem se na to.
JoseN
Junior

Odeslat příspěvekod Pixxel 12. 11. 2013 07:49

Mám dotaz ohledně volání z/do sítě t-mobile.

Když budu volat z +4U sítě do sítě t-mobile, bude se jednat o neomezené volání?
Když mi bude někdo volat z sítě t-mobile (s tarifem s neomezeným voláním do t-mobile) do +4U, bude toto volání neomezené (bezplatné)?
Tedy, platí neomezené volání +4U <=> T-mobile?
Pixxel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 11. 2013 08:11

+4U není žádná síť virtuálního operátora, je to jen VPN v síti T-Mobile, takže ze volání na číslo +4U je bráno jako volání do T-Mobilu.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Powerslave 12. 11. 2013 08:30

Otázka:

Dobrý den,

často se na fórech řeší, že plus4u není virtuální operátor ale šedý operátor, kde je při jeho skončení riziko ztráty telefonního čísla. Myslím, že spoustu potenciálních zákazníků tento "fakt" může odrazovat.

Prosím o vyjádření děkuji.

Odpověď:

Dobrý den,

přeprodáváme velkoobchodní nabídku T-Mobile určenou pouze pro uživatele služby +4U.

S pozdravem,

(plus4u helpdesk)
NOKIA 7 plus (6 GB)
Powerslave
Junior

Odeslat příspěvekod petreu 12. 11. 2013 12:03

Tak jsem tu se slíbenou finální informací jak jsem dopadl při převodu čísla od Mobil.cz k +4U mobile.Číslo úspěšně převedeno dnes v noci,sim karta dorazila doporučeně dnes ráno,vše funguje bez problému jak má :tleskani :tleskani :tleskani Data,volání vše ok.Vše od registrace se žádostí o převod trvalo přesně 14 dní... 8-)
petreu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrustNo1 12. 11. 2013 12:37

petreu: Gratuluji, počítám, že se jedná o aktivaci neomezeného tarifu s 30 GB dat? Mohu se zeptat, jestli do iPhonu? SIM byla klasická od T-Mobile? Uvažuji o tarifu za 300 Kč s 3 GB dat a 100 min. volání. Zajímavé, že při přechodu z Twistu píšou, že je možnost ponechání stávající SIM. Kredit pod rámcovku ale samozřejmě nepřevádí. Ale při přechodu od MVNO, které provozuje přímo T-Mobile (mobil.cz, Kaktus) je výměna SIM již potřeba.
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod xIndian 12. 11. 2013 12:47

Já bych měl mít převedeno zítra. Už mám vidět své číslo v administraci +4u, tak uvidíme...
Nikdo není dokonalý
xIndian
Junior

Odeslat příspěvekod TrustNo1 12. 11. 2013 13:08

Ještě jsem se chtěl zeptat, zda máte někdo zkušenost, jestli vůbec a příp. jak rychle funguje s tarify +4U u T-Mobile síť LTE? Mám zkušenost s tarifem přímo od T-Mobile: cca. 52 Mbps down / 20 Mbps up.
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod xIndian 12. 11. 2013 13:19

Myslím si, že to bude naprosto stejné, jako by se jednalo přímo o T-M, jelikož jak někdo psal výše, jedná se o VPN v rámci T-M.
Nikdo není dokonalý
xIndian
Junior

Odeslat příspěvekod lordweb24 12. 11. 2013 13:43

A ptal se někdo t-mobilu na oficiální vyjádření? Nerad bych přešel a pak skončil. Nebo je to akce jak nahnat ovce stejně jako to udělal Vodafone s mbank?
lordweb24
Junior

Odeslat příspěvekod Alesh11 12. 11. 2013 13:57

petreu: A musels mít už nějaký peníze Fair Pay účtu? SIMka přišla na dobírku?
Alesh11
Junior

Odeslat příspěvekod pjotrcz 12. 11. 2013 15:05

registroval sem se 29.10 požádal sem o nové číslo aktivoval sem si ten farpay vybral dobíjení kreditem,do ted žádná zpráva otom že mi dali nové číslo .na muj dotaz napsali že mi ho nevydali proto že nemam nastavene inkaso.tak coto je za bordel?maji tam na vyber tri spusoby placení a pak si vymyslí inkaso?ale že by to někomu dali vědět.tobych na to číslo mohl čekat donekonečna
pjotrcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xIndian 12. 11. 2013 15:16

Já jsem si nastavil inkaso s limitem 500 Kč a jako kontrolu mi strhli 100 Kč, přičemž tuto částku mi připsali na FairPay účet a bude použita pro úhradu následujícího vyúčtování.
Nikdo není dokonalý
xIndian
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 12. 11. 2013 15:46

No nevím, zažádal jsem o přechod k nim 4.11, jako způsob platby jsem vybral kredit od té doby se nic neděje. Teď jsem tam psal tak uvidím zda se někdo ozve. Mé nadšení nějak pomalu opadá, jestli bude odpovědí to že jsem nezvolil jako způsob platby inkaso tak v tom mají pěkný guláš, stejně jako na tom jejich webu :D .
mar72
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka