od FrankNStein 22. 2. 2014 09:48
Ahoj všem, jsem relativně krátce klientem Plus4U (1 měsíc), ale nehodlám se děsit předčasně, pokud neznám nová pravidla hry.
Ano, dá se předpokládat, že nové tarify nebudou tak výhodné, jako současné, ale nikdo to zatím neví oficiálně!! Takže doporučuji ostatním také zůstat v klidu.
Je pravdou, že tak zoufale nekonkurenční prostředí, jako je u našich "virtuálních" operátorů, se často nevidí, ale i když mají všichni srovnatelné služby (nějaké to volání + extrémně předražená data), věřím, že třeba Plus4U se bude chtít odlišit důrazem na levná data. Myslím si, že pokud se tak nestane, zákazníci se mu opět ztratí.
A to by byla škoda, vzhledem ke stále trvajícímu oligopolu. Jak jinak nazvat situaci, když velkoobchodní nabídka (neveřejná) pro větší společnosti dokáže srazit cenu na (pro jednotlivce) nepredstavitelnou a stále na tom dostatečně vydělávat. Nevím jak vy, ale já si v tu chvíli připadal jak totální vůl, že jsem tak blbej, že s těmi zloději jsem ještě spokojený!!
Zkrátka, pokud bude Plus4U tlačen k uzavření podobně nezajímavé smlouvy, měl by se zaměřit na to, co nemá na trhu nikdo jiný - levná data včetně slušného objemu. Dnes nabízené cca 2 GB jsou výsměch 21.století.
Držím jim palce.