Emtéčko v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomus 21. 8. 2020 16:24

Tak to by možná mělo stačit mít aktivovaný jen denní internet (aktivuje se telefonicky prostřednictvím operátora, v samoobsluze nelze), který nebude používat.
tomus
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 21. 8. 2020 17:02

Žádný datový balíček není potřeba. Stačí zavolat nebo napsat na Emtéčko, že potřebuješ aktivovat LTE kvůli VoLTE. Oni jej aktivují.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod imaster 21. 8. 2020 18:11

dj.kure píše:Žádný datový balíček není potřeba. Stačí zavolat nebo napsat na Emtéčko, že potřebuješ aktivovat LTE kvůli VoLTE. Oni jej aktivují.

Díky za info, hned v pondělí se o to pokusím.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 22. 8. 2020 13:46

dj.kure píše:Žádný datový balíček není potřeba. Stačí zavolat nebo napsat na Emtéčko, že potřebuješ aktivovat LTE kvůli VoLTE. Oni jej aktivují.

To je dobrý, o tom jsem nevěděl. Díky.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 24. 8. 2020 08:37

Opravdu, stačí zavolat, ozve slečna s příjemným hlasem a bez problému mi to zapla na všech číslech, které tam mám.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod intago 24. 8. 2020 14:24

Jak bez samosky zjistím kolik mám dat?
intago
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 24. 8. 2020 19:39

z této aplikace odešleš kód a obratem přijde SMS zdarma s info o stavu dat
https://play.google.com/store/apps/deta ... sAfL9YD4Ag
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod intago 24. 8. 2020 20:49

Díkec. Šlape to. O ní jsem nevěděl
intago
Junior

Odeslat příspěvekod ladisg 26. 8. 2020 15:40

Dnes jsem jim napsal ať mi to aktivují a paní mi odepsala "Dobrý den, VoLTE si nastavte v telefonu pokud Vám to telefon umožňuje. Pro zkvalitnění hovorů je podstatné, aby i druhá strana měla tuto službu aktivní". Tak teď tomu moc nerozumím :-) . Z emtéčka volám, data mám na druhé sim od TM..... syn má jen emtéčko volání i data(Iphone 6S, Volte zaplé a mobil mu píše 4G). Já mám u emtéčka Volte taky zaplé (Nova 5t) a u sim od TM mám LTE u emtéčka nic.
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod vladaman 26. 8. 2020 19:03

Mozna by nebylo marmy zalozit na toto tema new vlakno. VoLte WoWifi.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 27. 8. 2020 18:12

Ne všechny dualsimy mají duální LTE popř. je potřeba příslušnou volbu v menu zapnout. Nebo třeba volba VoLTE na obou SIM. Některé telefony mají 4G jen na té co je nastavený internet druhá bude max 3G.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ladisg 27. 8. 2020 19:09

hauzz - u sim emtéčka mám 2G/3G/4G a to Volte zaplé....druhá sim "s daty" od TM je 2G/3G/LTE a mám Volte vyplé(nevolám z ní)
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 27. 8. 2020 20:16

ladisg píše:

Dnes jsem jim napsal ať mi to aktivují a paní mi odepsala "Dobrý den, VoLTE si nastavte v telefonu pokud Vám to telefon umožňuje.[..]"

Chápal bych to tak, že paní _neprovedla_ aktivaci, o které píše dj.kure a která bude v tomto případě nutností. Zopakoval bych svůj požadavek, možná je třeba jej přeformulovat a jasně napsat důvod.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 27. 8. 2020 20:22

Já tam zavolal a 5 minut bylo na všech číslech 4G LTE aktivní.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod ladisg 27. 8. 2020 22:35

Lomax - no vypadá to tak, napsal jsem jim toto - "dočetl jsem se, že je u emtéčka možné aktivovat LTE kvůli VoLTE, aniž by byl na tel. čísle aktivován datový balíček. Jestli je to tak, tak prosím o zapnutí na těchto tel. číslech XXXXXX". Vzhledem k tomu, že to imasterovi zapli 2 dny přede mnou, tak jsem čekal že budou vědět vocogo. Zkusím tam zítra zavolat.
ladisg
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka