![:-) :-)](./images/smilies/01.gif)
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
slavo963 píše:Zahajil jsem prenos tel. cisla od emtecka. Musim jim dat vedet a jeste nejak vypovedet smlouvu s nima, nebo je vse automaticke a pristi mesic mi prijde faktura za alikvotni cast mesice a smlouva zanikne?(mam tarif mini za 29Kc/mes+ data)
dockalacek píše:Ahoj,
původně jsem chtěl založit samostatné téma, ale připojím to sem. Rád bych převedl rodiče od Bleskmobilu (útrata cca 100 měsíčně) k Emtéčku na tarif Mini. Vím, že to je přes OKU. Mám pár otázek na ujištění se:
1) jak jste spokojení s Emtéčkem, funguje k vaší spokojenosti? Žádné bugy, chyby?
2) před přechodem se doporučuje asi vypotřebovat kredit, nebo se převede?
3) dobijím ho pravidelně 200 korunama z karty při poklesu pod 50 a 30 korun, to mám zrušit
4) objednávám 2x tarif Mini, zádám OKU, dorazí SIMKy, nebo už dorazí s převedenými čísly?
5) platit inkasem prý jde, tak bych to platil ze svého účtu?
Je sled správně?
zivan píše:Zadáš převod, nastaví se den převodu čísla a Emtéčko pošle SIMky. Když nedorazí, tak to převod nezastaví, stará SIM přestane fungovat a jsi dočasně bez čísla.
Mě se to před lety u Emtéčka stalo, 2,5 dne bez čísla. Přechod zadán ve čtvrtek, převod čísel mezi pondělím a úterým, SIM nedorazila do pondělí, tak jsem volal do Emtéčka a bylo mi řečeno, že posílají nové a většinou dorazí druhý den. V noci SIM chcípla a nové nikde, telefonát do Emtéčka a že je v pondělí připravili k odeslání a teprve teď v úterý si pro ně pošta přijede. Ve středu je pošta nedoručila s hláškou, že adresát neexistuje a zásilka se vrací odesílateli. Po několika naštvaných telefonátech je doručili ve čtvrtek dopoledne. A myslím druhý den dorazila ta první várka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků