Emtéčko v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 6. 2. 2024 10:18

Pokud tedy jde nastavit automatické měsíční dobíjení kreditu platební kartou (dříve označované jako Dynamo), tak je to v pohodě :-) Myslel jsem totiž, že se spárovanou platební kartou funguje nyní jen automatická přímá úhrada balíčků.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 18. 2. 2024 13:25

Zahajil jsem prenos tel. cisla od emtecka. Musim jim dat vedet a jeste nejak vypovedet smlouvu s nima, nebo je vse automaticke a pristi mesic mi prijde faktura za alikvotni cast mesice a smlouva zanikne?(mam tarif mini za 29Kc/mes+ data)
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 18. 2. 2024 13:59

Přenosem čísla k jinému operátorovi se stávající smlouva automaticky zruší (zařídí to nový operátor). Žádnou výpověď jim tedy posílat nemusíš a příští měsíc ti od nich přijde poslední faktura za poměrnou část měsíce.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirys 18. 2. 2024 16:02

slavo963 píše:Zahajil jsem prenos tel. cisla od emtecka. Musim jim dat vedet a jeste nejak vypovedet smlouvu s nima, nebo je vse automaticke a pristi mesic mi prijde faktura za alikvotni cast mesice a smlouva zanikne?(mam tarif mini za 29Kc/mes+ data)

Zajímalo by mě kam ses přesunul ?
Nemám
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 18. 2. 2024 16:20

Pokud se nepletu, tak @slavo963 přešel ke Kaktusu :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 2. 2024 10:36

Jj kaktus
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 20. 2. 2024 09:27

I emtecko umí retence. 189->149 za Malé. Měl jsem u nich číslo přes 2 roky.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod jirys 21. 2. 2024 10:49

jeník3 --- Jak se ti to povedlo ?
Nemám
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 21. 2. 2024 13:11

Zobrazil jsem OKU a zažádal o přenos k jinému op.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod intago 28. 2. 2024 09:23

Když čtu nekonečnou debatu u Tescomobilu, jsem rád že jsem přeběhl sem a mám klid, A že je to někde o pár kaček levnější? No a? 330.- za 15 giga je nula nic
intago
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 19. 3. 2024 18:56

dockalacek píše:Ahoj,

původně jsem chtěl založit samostatné téma, ale připojím to sem. Rád bych převedl rodiče od Bleskmobilu (útrata cca 100 měsíčně) k Emtéčku na tarif Mini. Vím, že to je přes OKU. Mám pár otázek na ujištění se:

1) jak jste spokojení s Emtéčkem, funguje k vaší spokojenosti? Žádné bugy, chyby?

2) před přechodem se doporučuje asi vypotřebovat kredit, nebo se převede?

3) dobijím ho pravidelně 200 korunama z karty při poklesu pod 50 a 30 korun, to mám zrušit

4) objednávám 2x tarif Mini, zádám OKU, dorazí SIMKy, nebo už dorazí s převedenými čísly?

5) platit inkasem prý jde, tak bych to platil ze svého účtu?

Je sled správně?

Ještě jsem se k převedení nedostal, plánuju to v březnu. Potřebuju si projít sled kroků, takhle je to teda dobře? Jde mi o to, abych nezapomněl na nějaký krok. Když poprosím Blesk o vrácení kreditu s tím, že tam pět deset korun zůstane, co když budou mít SIMky od Emtéčka zpoždění rodičům dojde kredit, než nové SIM dorazí?

Převáděl jste někdo číslo k Emtéčku? Jak dlouho trvalo, než SIM s převedenými čísly dorazila poštou? Ztratily se někomu SIM po cestě?

Nemůžu objednat SIM a převést k Emtéčku v domácích podmínkách? Díky za odpovědi.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod zivan 19. 3. 2024 19:06

Zadáš převod, nastaví se den převodu čísla a Emtéčko pošle SIMky. Když nedorazí, tak to převod nezastaví, stará SIM přestane fungovat a jsi dočasně bez čísla.

Mě se to před lety u Emtéčka stalo, 2,5 dne bez čísla. Přechod zadán ve čtvrtek, převod čísel mezi pondělím a úterým, SIM nedorazila do pondělí, tak jsem volal do Emtéčka a bylo mi řečeno, že posílají nové a většinou dorazí druhý den. V noci SIM chcípla a nové nikde, telefonát do Emtéčka a že je v pondělí připravili k odeslání a teprve teď v úterý si pro ně pošta přijede. Ve středu je pošta nedoručila s hláškou, že adresát neexistuje a zásilka se vrací odesílateli. Po několika naštvaných telefonátech je doručili ve čtvrtek dopoledne. A myslím druhý den dorazila ta první várka.
Naposledy upravil zivan dne 20. 3. 2024 07:28, celkově upraveno 1
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m4rk3J 19. 3. 2024 20:52

Zkus si u emtéčka zvolit trochu pozdější datum portace, abys měl dostatek času pro manipulaci.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 19. 3. 2024 21:00

@dockalacek: Objednat jen SIM s novým číslem a následně na ni v domácích podmínkách přenést stávající číslo bohužel nelze. Nicméně po objednání nové SIM s přenosem čísla (vyplněním přenášeného čísla a OKU kódu) se lze s Emtéčkem domluvit, aby k přenosu došlo až k nějakému pozdějšímu datu (klidně třeba za 14 dnů) a byl tak dostatek času na to, že nová SIM dorazí včas. Předejde se tak tomu, že by člověk zůstal několik dnů bez funkčního telefonního čísla.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 20. 3. 2024 09:08

zivan píše:Zadáš převod, nastaví se den převodu čísla a Emtéčko pošle SIMky. Když nedorazí, tak to převod nezastaví, stará SIM přestane fungovat a jsi dočasně bez čísla.

Mě se to před lety u Emtéčka stalo, 2,5 dne bez čísla. Přechod zadán ve čtvrtek, převod čísel mezi pondělím a úterým, SIM nedorazila do pondělí, tak jsem volal do Emtéčka a bylo mi řečeno, že posílají nové a většinou dorazí druhý den. V noci SIM chcípla a nové nikde, telefonát do Emtéčka a že je v pondělí připravili k odeslání a teprve teď v úterý si pro ně pošta přijede. Ve středu je pošta nedoručila s hláškou, že adresát neexistuje a zásilka se vrací odesílateli. Po několika naštvaných telefonátech je doručili ve čtvrtek dopoledne. A myslím druhý den dorazila ta první várka.

Díky moc, docela jsi mě svým příspěvkem vyděsil, tohle je právě ten nejčernější scénář, kterýho se bojím. Zatím jsem převáděl rodiče jen z O2 kreditu na Bleskmobil.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka