Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Letadlo píše:Tak mi dneska přišel e-mail od Sazka Mobilu (zatím jenom pro pár čísel, další asi dojdou).Převod telefonního čísla do Vodafonu
... Do Vodafonu přeneseme všechny aktivní předplacené karty a všechny neaktivní karty zakoupené od 1.1.2024....
adolfino píše:No doporučit sám sebe nepujde určitě. Ale 2 čísla navzájem by šly, jenom jsem na to neměl koule.![]()
Tak jsem zapojil po 29 dnech třetí číslo. A to poslední holt nikoho nedoporučí, no co, stane se howno.
Fido píše:Takže karty zakoupené (a aktivované) před tímto datem se převádět nebudou?
Jak je to s nevyčerpanými balíčky?
S převodem do Vodafonu Vám aktivujeme balíček, který jste využívali u SAZKAmobilu. Balíček bude mít platnost 30 dní a dostanete všechny jednotky, které obsahuje. Současně Vám jednorázově navýšíme jeho objem. A to i v případě, že jste již nějaké jednotky využili u SAZKAmobilu. Balíček Vám aktivujeme zdarma. Pokud máte aktivní opakující se balíček, původní nastavení zůstane zachováno bez navýšení objemu.
A ještě jedna věc, teprv teďka podrobně studuju ceník nové oskarty, a v záhlaví hned první tabuky vidím "Základní sazba OSKARTA 2.0", takže buď je to nějaký neopravený pracovní název a nebo fakt dojde ke sloučení obou oskaret do Oskarty 2.0
Letadlo píše:minimálně ještě dnes, 1. srpna 2025
ze.us píše:Neposles mi cisla Sportky ze stredy 30.7.2025, kdyz uz umis cestovat casem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků