SAZKAmobil v síti Vodafone - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 11. 2016 18:16

opasino píše:To já zase ne. Ale je to škoda, jedno pěkné číslo pro holku bych teď na Vánoce potřeboval. Tak holt bude mít obyčejné.

Obehni supermarkety a prohlidni predplacenky co tam maji. Ted jsem videl krabicku v Kauflandu se simkama u pokladny.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod opasino 30. 11. 2016 18:20

V našem velkoměstě žádný supermarket není :lol: :lol:
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 30. 11. 2016 23:14

Tak se mrkni u Kaltusu. Před cca 3mi měsíci jsem po delší době aktivoval Kaltus a našel v řadě 7350xxxxx celkem dost hezké číslo. Ale chce to hledat :-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dj.kure 1. 12. 2016 07:28

2Reku: Já jsem taky po 15ti letech změnil číslo na "Kaktusí", protože se mi moc líbilo (735 501 5x1). Ale dneska už ta volná čísla tak zajímavá nejsou. Chtělo by to další řady.
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hes26 24. 12. 2016 18:30

Sice už je přebráno a výběr nic moc, ale pěkné číslo mi poslali. Platnost sim je jen do konce roku. Jinak žádný problém.
hes26
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 29. 1. 2017 16:24

Dneska jsem si všiml, že zase Sazka nabízí zlatá čísla. V této itineraci ovšem za číslo chtějí stovku extra k ceně SIM karty.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 29. 1. 2017 23:22

Jsou to většinou mizerná čísla, a nemají ani hodnotu těch 249 korun, co za to chtějí. Tak při výběru dobrý pozor.
Sice je na jedné straně dobře, že někdo nabídne výběr čísel a dokonce i výběr hezkých čísel, ale na druhou stranu není dobré psát zlatá čísla. Mělo tam být pěkná čísla nebo tak nějak - ve většině nesymetrické kombinace X a Y, pak XYYYYZ a XYYZYY.
Ale i přes to je dobře, že alespoň některý operátor po Kaktusu umožňuje výběr čísel. Takže díky Sazkamobilu :-) , jen by se měl polepšit s tím názvem Zlatá čísla :D
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod to.tak 4. 2. 2017 12:54

A co třeba diskuzi o zlatých číslech vrátit zpátky na diskuzi k věci čili k Sazka mobile? Zajímalo by mě jak je to s připojením po FUP. někde bylo že pokračují 32 kb takže na nějaký Chat nebo esemesky přes Oskárek by to mělo stačit. Bohužel mi mrchy po prvním měsíci pří prvním připojení strhli 25.- za aktivaci balíčku internet na 24 hodin. Když jsem volal na zákaznickou linku, jestli se dá automatickému baličkování zabránit, deaktivovat dokup v samoobsluze, tak mi slečna hned ochotně vyhověla. Bohužel mi vypla nejen automatickou aktivaci balíčků ale celé připojování k netu. Máte to někdo nastavený "normálně " čili na zpomalení bez automatickeho okrádání ? Kapsu mi to netrhá, koupil jsem simku s vánočním 100% kreditem na zkoušku , takže to provolám a zahodím když to nepůjde, ale kdyby na tom šel Net poFUP jako na mobilcz nezlobil bych se a pro simku nejaký volný slot nasel.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod sadpad 13. 2. 2017 16:47

Chtěl bych se zeptat. Pokud bych si u Sazky aktivoval jejich "Šťastný tarif 47" , je možné si k tomuto tarifu objednat 500MB dat za 190kč? Nebo to je jen pro předplacenky?
A vztahuje se odměna za dobití 300kč i na tarify?
sadpad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 13. 2. 2017 17:18

Ne. Dokup 100MB/47Kc.
Ano.
Ne. Jak bys dobijel tarif?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sadpad 13. 2. 2017 17:23

Tak tam nejsou žádné volné minuty, ale je to za 0,90kč/minuta
Takže to přece dobít musím, jak jinak bych to zaplatil?
sadpad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 2. 2017 17:28

Je to postpaid.
anonymni

Odeslat příspěvekod honzatrx 13. 2. 2017 17:35

to sadpad: Evidentně se ještě najdou jedinci, jako ty, kteří nechápou rozdíl mezi dobíjecí kartou a tarifem. Tak tedy znovu a pro nechápavé - předplacenku (dobíječku,prepaid) dobíjíš předem, kdežto tarif (postpaid), což je i Šťastný tarif 47, nedobíjíš, ale klasicky ti přijde po každém měsíčním účetním období, které je vždy od-do, dostaneš vyúčtování, které zaplatíš. Zkrátka třeba jako u pevné linky, nic předem. Kapišto ?!
Naposledy upravil milanBrno dne 15. 2. 2017 20:52, celkově upraveno 2
Důvod: Evidentne se najdou i jedinci, kteri nechapou rozdil mezi tarifem a pausalem...(i na predplacene karte je tarif)
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod sadpad 13. 2. 2017 17:54

Aha, a kdybych si koupil tu předplacenku a ktomu těch 500mb za 190, tak se mi těch dalších 500mb (odměna za dobití) k tomu přičte, nebo jak se to řeší?
sadpad
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka