SAZKAmobil v síti Vodafone - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hany53 14. 6. 2024 18:11

Kdo ma eSIM, muze si ji uplne lehce presunout do jineho mobilu primo v samosce. Je tam navod.

-- 27. 7. 2024 13:30 --

Tak po dvou mesicich pouzivani se najednou samo od sebe rozjelo VoLTE a tim i VoWIFI.
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 23. 9. 2024 10:07

Vodafone předplacená SIM karta SAZKAmobil

Obrázek

https://www.alza.cz/sazka-mobil-predpla ... 404836.htm

Odměna za aktivaci nové SIM
Pokud se rozhodnete získat novou SIM kartu Vodafone předplacená SIM karta SAZKAmobil, tak můžete získat 3× po sobě odměnu v podobě 10 GB dat. Jak na to? Po zakoupení (do 30. 9. 2024) odešlete z nové SIM zprávu ve tvaru A4 na číslo 8866. Dostanete dárek 10 GB v hodnotě 100 Kč. Odměnu lze využít až 3×. Vždy po vyčerpání předchozího balíčku.

Vodafone předplacená SIM karta SAZKAmobil
Úvodní kredit 150 Kč
Pořizovací cena 99 Kč
Ceny: 2,50 Kč/min, SMS 1,50 Kč
Dobíjení kreditu již od 100 Kč na terminálech SAZKY
Extra odměna za dobití 300 Kč dostanete kredit 400 Kč
Pravidelné soutěže o ceny pro uživatele SIM karet SAZKA

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 23. 9. 2024 14:38

Asi z Alzy nejsou schopní vytáhnout datum prodeje k jednotlivým SIM kartám. Zase je to pokaženo tím, že je aktivace balíčku je možná jenom do konce září. To absolutně mizerné. A k doplnění šuplíkových SIM karet pro Strýčka Příhodu nevhodné.

Jinak tam ale není nic nového. Ta akce je několik měsíců (a pár stránek zpět na tomhle fóru) stará. Nebo se špatně dívám?
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 24. 9. 2024 08:54

Ten "dárek" v hodnote 100Kč stojí 100Kč z kreditu. A naposledy jde aktivovat v září, takže jen jednou. Pozor na to. Je to stará akce z jara, taky jsem to měl.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 24. 9. 2024 10:53

Teď vyvstává otázka, jestli myslíte pane kolego aktivhovnat poprvé ten dárek do konce září nebo třeba potřetí do konce září. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Bnone 24. 9. 2024 11:22

Jo, je to tak, dá se aktivovat i později. Asi jsem to na jaře blbě pochopil, myslel jsem, že je to jen na prázdniny, pro mne to bylo do září. Omlouvám se za zmatení.

Aktivace všech balíčků výhodných dat 10 GB za 100 Kč musí proběhnout do 4 měsíců od aktivace nové SIM karty, nejpozději však do 31. 1. 2025.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod DarinaHMPL 28. 9. 2024 11:54

Chápe někdo tohle?

"• Pro SIM karty zakoupené v poslední den akce, tj. 30. 9. 2024 platí povinnost aktivace nové SIM karty nejpozději do 3. 1. 2025."

... takže když si koupím SIM kartu VÝHRADNĚ v pondělí 30., tak si ji mohu nechat v šuplíku, vsunout ji do mobilu až na Nový rok a následně se budu moci těšit tohoto obrovského benefitu?

Opravdu velmi by mě zajímalo, jak technicky budou zkoumat, jakého dne byla SIM karta zakoupena ...

zdroj: https://www.sazkamobil.cz/akce/trikrat-10gb-za-sto/
DarinaHMPL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bnone 28. 9. 2024 12:07

Na nový rok ji můžete aktivovat, ale výhodné balíčky budou moci být aktivovány jen do konce ledna. Takže max leden, únor. Takže bych aktivoval každopádně nejpozději do konce října, pokud chcete všechny 4 měsíce.
Poznají to podle mne dle čísla karty, mají to v databázi, 1.10. to neprodaným kartám vynulují nebo něco takového.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod amper2 30. 9. 2024 18:24

Pozor, změnili v tichosti podmínky akce.

Pro SIM karty zakoupené v poslední den akce, tj. 30. 9. 2024 platí povinnost aktivace nové SIM karty nejpozději do 3. 10. 2024.

amper.
amper2
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 9. 2024 19:28

Takže ze Sazky to tu někdo čte. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 30. 9. 2024 20:06

To jsou šašci. Ty podmínky byly divné od začátku. Proč by měl nákup v jeden specifický den na konci celou kartu zvýhodnit oproti všem koupeným před tím. Takže šance, že je to chyba, tu byla. Nicméně taky byla šance, že se jim nechce udržovat další databáze po skončení akce a prostě se rozhodli to zaříznout. Ale když už zjistili, že se spletli, měli spíš nechat možnost aktivace balíčku pro všechny do konce roku. Nic by je to nestálo.

Takže ze Sazky to tu někdo čte. :D

No jasně že čtou. Všichni operátoři to tady čtou. Byli by blbí, kdyby ne! U Kaktusů budou přesně vědět, jak lidi ty jejich Dobíječky využívají. A i kdyby Sazka neudělala nic, nechala podmínky nezměněny a doufali, že si toho nikdo nevšimne a počet využití obezličky bude nízký, tak mohli operátorům na infolince alespoň dát echo, co mají dělat, když to lidi budou reklamovat.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod DarinaHMPL 2. 10. 2024 20:54

Prosím o radu. Skočila jsem těm (slovy Piráta) "dobytkům" na špek a poslední den (30. 9.) jsem si koupila SIM kartu s tím, že data budu chtít využít v měsících listopad - prosinec - leden.

Když si SIM kartu aktivuji dnes nebo zítra, chápu to správně, že stále mám možnost tyto 3 zvýhodněné balíčky aktivovat až potom? V podmínkách stojí "následně" (... aktivuje první zvýhodněný balík), ale V JAKÉM ČASOVÉM LIMITU tam přímo uvedeno není.

Nebo to chápu špatně a prostě se to musí aktivovat ihned?

Díky.
DarinaHMPL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HT MS 1. 11. 2024 13:05

Další změny...
Přílohy
Screenshot 2024-11-01 at 12-51-28.png
HT MS
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 11. 2024 13:45

Postupně to splyne a pro "zjednodušení" zcela časem zmizí.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 11. 2024 14:01

Ono ale nikdy nebylo o co stat.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka