"kaktus má nový web" ale nezapomněli na support?

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Da Gony 29. 5. 2025 13:59

"kaktus prý má nový web", už jsem měl tu čest si nechat vykouřit procesor přehráváním náročných animací , ale kde prosím najdu support , tedy chat? asi za 4 roky to 3x měnily, pokaždé od devíti k pěti, ta poslední eMbasáda brandu bylo žůžo, ale dalo se tam komunikovat

Kde teď najdu, support pro pokládání dotazů?
Díval jsem se do sekce Kontakt stránky ČKD.:
"Jak nás kontaktovat " právě hledám, ale jaksi nic nenacházím na http://www.mujkaktus.cz - to je ale rekurze

"Nevím si s něčím rady"., ale to je rekurze podruhé
Myslím, si, že "UÚž je nejhůř", ale arbitr, ani čoi asi nejsou Týna ,Verča a barča aby odpovídaly za kaktus.
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 29. 5. 2025 14:52

Zelená bublina v pravé spodní části, v jejich appce Můj Kaktus a na FB Messengeru B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Da Gony 1. 6. 2025 00:11

Tak to je pr**er, na facebook to po mně chce založit účet, appku nemám a zelenou bublinu nevidím.
Nebo i zelená bublina se bez toho podělaného webGL nevykreslí? O 2 stránky se v hlavním kaktus tématu řešilo to šílené lagování. Nebo ten chat potřebuje něco z https://prod.spline.design? To zase webmaster přebral.
jak se aspoň menuje css selektro té bubilny?
Nebo ta bublina je tam jen v pracovní dny?
Naposledy upravil peta809 dne 1. 6. 2025 15:50, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven nevhodný výraz.
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 1. 6. 2025 01:06

Použij nějaký prohlížeč bez adblocku a podobných věcí a bude i zelená bublina.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 1. 6. 2025 09:55

Bublina je tam porad, jen si kdyztak pokecas s botem.
A staci pouzivat normalni browser a ne Links ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adolfino 3. 6. 2025 13:51

Myslíte, že je to adblockem? Já mám Firefox ESR na Win7, tak jsem myslel, že je to tím. No tak tedy zkusím vypnout adblock.

-- 3. 6. 2025 14:01 --

tak adblockem to neni.
"Unable to load 3D content. Your browser’s WebGL is disabled or unsupported."
Takže spíš out-of-date browser :-[
Nicméně bublinu na chat tam vidím.
adolfino
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 6. 2025 16:43

Firefox 115.14.0esr (64-bit) z PortableApps na Win7 - vidim obsah webu a pres bublinu muzu zahajit chat.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod adolfino 3. 6. 2025 19:58

no vždyť jo, bublina i chat fungují, akorát 3D animace ne, což mě netankuje.
adolfino
Junior

Odeslat příspěvekod Da Gony 17. 6. 2025 19:28

Asi jsem slepý, ale nemám páru, že by byla nějaká inicide, že by se nějaký chat nebo bublina načítaly na stránec kaktusu.
často kladené dotazy jsou vyfaqovaný gdokonalosti....

Má to načítání chatu nějakou obskurní podmínku, jako že se musí
-odkliknout souhlas s cookies (tím spíš zobrazit z cdn.t-mobile.cz) se seznamem recepientů
-být přihlášen na stránce kaktusu?

Jaký je css selektor chatu nebo jak se jmenuje název javascriptu nebo iframe co načítá chat?? nebo text ve zdrojáku, podle kterého by šlo aspoň hodit stopu po existanci chatu!
Připadám si jako ve filmu Dědictví " kaktus chat jsem neviděl ale všichni tvrdí že tam je"

Jediná indicie při hledání je
childern:"V př\xedpadě dotazů n\xe1m napiš do chatu." v nějakým javascriptu.
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 17. 6. 2025 20:06

Když si vypneš blocker, tak by se ti ikona chatu měla normálně zobrazit. Selektor CSS je #be-frame, níže uvádím příslušnou část kódu:

<div id="be-frame" class="be-frame-minimized be-frame-bubble" style="right: 20px; bottom: 20px;"><iframe id="BrandEmbassy-iframe-8a6514499c" allowfullscreen="" aria-label="Zákaznický chat" title="Zákaznický chat" aria-live="assertive" srcdoc="<!DOCTYPE html>
<html lang=&quot;cs&quot;>
<head>
<meta charset=&quot;utf-8&quot;>
<title>Zákaznický chat</title>

<link rel=&quot;stylesheet&quot; href=&quot;https://web-modules.brandembassy.com/chat/styles.css?v=4.991.0&quot;>
</head>
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Da Gony 26. 6. 2025 11:08

Díky za cennou odpověď ale jak je tedy možné, že be-frame, ani nic z domény brandembassy ani be- se :
-nevyskytuje ve zdrojovém kódu
-není nikde v seznamu http requestů
-ani při vyhledání konzoli ctrl shift f

kosmetický blocker nic neblokuje.

co tedy laskavý klient kaktusu musí udělat, aby se dožebral chatu? Musí mít wegbl v prohlížeči???? pokud vím, v předchozí etapě , kdy to bylo jen napůl roz****ané, byl tetnýž chat té ambasády brandu aspoň bylo s to kontaktovat podporu!

V to zdrojáku aby se prase vyznalo! asi 20 řádků a předposlední je asi 395kb dlouhý nějaký zakodovaný řetězec !

dokonce to i zpomalí program less s parametrem -n ! na skrolování 1 obrazovku/sekundu (na vzdáleném ssh/terminálu) takovýhle foch se fakt nevidí na každám kroku!!
Da Gony
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 26. 6. 2025 11:29

Jestlipak vis, ze Katus ma i vlastni mobilni aplikaci? A neboj se, ta i na Graphene OS bezi bez problemu, vcetne chatu.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lomax 26. 6. 2025 15:18

O aplikaci psal, že nemá, čili asi nechce, odmítá.

Musím říct, že sledování tohoto boje s větrnými mlýny mě docela baví.

Mohl bych se zeptat, jak vypadá terminál, kterým na to přistupuješ, aspoň v obrysech?
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 26. 6. 2025 17:34

Funguje vám prosím přihlášení do aplikace v mobilu? Mě už týden vyskakuje chyba serveru(404) takže se za boha nemůžu přihlásit
MYCHAL S TVRDÝM
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 26. 6. 2025 17:52

V mobilu se do aplikace přihlásím, ale nefunguje mi widget. Zkusil jsem ho odinstalovat, ale už ho nedostanu na obrazovku.
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Další stránka